מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוד שבוע בדיוק!!גל (הבן)18/08/2010
עוד שבוע בדיוק לניתוח השרוול, האם יש המלצות מעניינות של חברי הפורום לדברים שכדאי לעשות בשבוע שלפניי...
סעודת-על או לחילופין דיאטת פחמימות ? ויטמינים מיוחדים ? לכתוב יומן ? להפסיק לחשוב על זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
שולה זק18/08/2010אהבתי את חוש ההומור
אז ככה...דיאטת חלבונים מומלץ ביותר. זה מקטין את הכבד השומני ובהחלט עוזר למנתח.
סעודה.....אתה לא הולך להיפרד מהאוכל - אתה הולך להקטין כמויות ולהמשיך לאכול. ותאמין לי שתהנה מכל ביס.
יומן....סבבה. תמיד נחמד לקרוא בדיעבד מה חשבנו ומה עשינו.
תארוז הרבה מוטיבציה, מצב רוח טוב ותתחיל לחשוב על היום שאחרי....לחזור לשגרה . לאכול הרבה פעמים ביום (6), כמויות קטנות. לאכול לאט , ללעוס היטב ולעלות על המשקל ולחייך למחוג שכל פעם משתנה כלפי מטה.
שיהיה לך בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה תודה, את (באמת) עשר!
גל (הבן)19/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק19/08/2010מחכים לך כאן עם החוויות הטרום ואחרי.
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהקפיד ולהנות
אילן20/08/2010אני בשבועיים לפני הניתוח עברתי לדיאטת פחמימות ושמרתי עליה אבל יומיים לפני הניתוח הרשתי לעצמי לחגוג בארוחת צהרים במסעדה עם החברים מהעבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לחיים חדשים!!!
נעמי20/08/2010הי גל, אני ביום שני הקרוב 23.8 ב"ה מתחילה חיים חדשים. אני כבר סבתא ל-5 נכדים וכל כך מתרגשת וכל כך מצטערת שלא עשיתי את נתוח 'השרוול' לפני 10 שנים. כך שאני מאחלת לך כל טוב וכייף בחיים חדשים. להתראות נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי מה שהיה עבר מת...עכשיו העתיד
שולה זק20/08/2010נעמי היקרה, החשוב מכל שקיבלת את ההחלטה הנבונה לקחת אחריות ולשנות את חייך ולעבור את הניתוח על מנת שתוכלי להנות מאיכות חיים ומנכדייך. בהצלחה. מחזיקים לך אצבעות ומחכים לשמוע עדכונים אחרי.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמי בהצלחה בניתוח מחר
אורנה LVIAA22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעומי
שרה מ.22/08/2010אני מאמינה בשעת כתיבת שורות אלה את נימצאת בבית חולים לפני או אחרי ניתוח אני מאחלת לך בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,תודה לכולם!
נעמי22/08/2010מחר היום הגדול, ובדיוק דיברתי עם המנתח שלי, ואמרתי לו שאני מתרגשת כאילו אני נוסעת לחו"ל.
להתראות, נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם. אמשיך לעדכן!
גל (הבן)20/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל גם אני נמצאת במצב שלך
yarden20/08/2010ולאחר כ4 שבועות בדיאטה,יום רביעי הגדול...היום נפגשו עיניי במקרה עם שוקולד קטנטן ועטוף בנייר זהב..ששבוע הוא מונח בשולחן ורק מבטים מצטלבים מדיי פעם.
לא זוכרת מתיי דיברתי עם שוקולד,ולאחר דיון ארוך ומעמיק .אכלתי כשאני יודעת שאיני יודעת מתיי אטעם שוב.ובכלל צ'יפרתי את עצמי על הדיאטה ו..דמיינתי כבד קטנטן ומצומק:-).
בקיצור שמע בעקבות החכמים כאן...
שולה יקירתי אני הולכת למסגר את התשובה שלך.
אני חושבת ,ככה אני עושה בימים האחרונים לקראת הניתוח ,סלטים טובים בארומה,בעל,הילדים,חברות טובות.
אנשים טובים שרק מעניקים הרגשה טובה.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גל
ריקי21/08/2010בהצלחה ותמיד זה נכון מה ששולה אומרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)