מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- דימוםצביקה19/08/2010
שלום, אני שבוע וחצי אחרי ניתוח שרוול, עד כה הכל היה בסדר, אתמול ירד לי דם בשירותים, פעמיים והיום פסק. אין לי טחורים, האם זה יכול להיות תופעה שקשורה בניתוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד``ר דוד גויטיין19/08/2010הדבר תלוי בסוג הדימום וכן בשאלה האם אתה מקבל מדללי דם אחרי הניתוח?
דמם טרי (דם אדום כמו מפצע באצבע) מגיע מאיזור מעי גס סופי, רקטום ופי הטבעת ולכן לא קשור לניתוח. אם אתה נוטל מדללי דם, ייתכן שדם טרי יופיע בגלל נגע כלשהו שדימם "בעידוד" מדללי הדם.
דם ישן יותר, מופיע בצורת צואה שחורה, כמו זפת, או נראה כדם ישן/קרישים, יכול להיות ממקור עליון, כדוגמת דם הנמצא במערכת עקב הניתוח.
בכל מקרה, דמם ממע' העיכול הוא סיבה מצויינת לחזור למנתח שלך להערכה מחודשת ואינו דבר-מה לזלזל בו. אם הדמם פסק, אין לך חולשה, סחרחורת או דפיקות לב, אפשר לחכות לפגישה הבאה במרפאה. אם עדיין מדמם או שיש סימנים מדאיגים - לרוץ למיון בבקשה!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)