מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתעניינת ומבולבלתעדי22/08/2010
שלום לכולן,
ראשית, נעים לראות את התמיכה של אנשי הפורום אחד בשני והאוזן הקשבת שמוענקת לכל אחד.
אני בעלת משקל יתר גדול וברצוני לעבור את ניתוח השרוול. אני חברת קופת חולים כללית עם ביטוח פלטיניום.
אשמח לקבל מידע לאן אני יכולה לפנות ו/או לקבל טלפונים של מנתחים טובים העובדים עם הכללית.
תודה ושבוע מקסים,עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
שולה זק22/08/2010פגשת פעם אשה שתודה שהיא לא בעודף משקל גדול? לגבי הניתוח את חייבת להיות בקריטריונים המוגדרים לפי גובה ומשקל שנותן את ה- BMI שלך (מסת גוף). הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית.
את צריכה לברר בכללית באזור מגורייך לאיזה בתי חולים את מקבלת התחייבות ולפי זה להזמין תור ליעוץ עם מנתח.
כל המנתחים הם כירורגים בכירים ומנוסים בתחומים, המנתחים בבתי החולים הציבוריים והפרטיים.
לגבי הפרטים יש השתתפות עצמית (די גבוהה) והעלות משתנה ממרכז למרכז .
תוכלי להתקשר בכל עת
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)