אולי יש לכם עצה?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אולי יש לכם עצה?
    אילנה
    22/08/2010

שלום! האמת היא שדי הצלחתי בקשר לטבעת המתכווננת: מאז, ינואר 2009, ועד היום ירדתי 53 קילו. הבעיה (טוב, זה לא ממש בעיה) היא שאני תקועה חזק. כדי להיות במשקל תקין אני צריכה לרדת עוד 10 קילו. יש לי משמעת: לא אוכלת מתוקים, לא מאכלים מטוגנים, הגבינות והחלב שאני אוכלת הם רזים. הלך לי די טוב. אינני יכולה לסגור עוד, כי גם את זה כבר ניסיתי ולא היה לי טוב. אז פתחו לי קצת, אחר-כך הרופא סגר לי כלומר אני סגורה על אותה מידה בסופו של דבר. אולי יש לכם איזה עצה, מה לאכול ומה לא, כדי להמשיך לרדת, בלי לסגור עוד את הטבעת? תודה!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולי יש לכם עצה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד אילנה

שולה זק
    22/08/2010

ירדת יפה מאוד במשקל.
    חשוב מאוד להתנהל נכון ולא להגיע להקאות. אלא לשמור על תפריט מאוזן ובריא. מה זה "משקל תקין"? לא ברור לי המושג. אחרי שנה וחצי את שומרת על משקל מאוזן ומרגישה טוב - מגיע לך צל"ש.
    האם את עוסקת בפעילות גופנית?
    טיפים שאני יכולה לתת - זה לשלב פעילות גופנית ולהיות במעקב של דיאטנית. כמו כן להקפיד לעשות בדיקות כל 6 חודשים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחד בבוקר לפני האוכל ספורט, ובערב

שמואל
    23/08/2010

עוד אחד של שעה ספורט , פשוט וקל
    הליכה נעימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו