מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם רק בקופת חולים מאוחדת משוגעים ?לילך.פ23/08/2010
טוב אז ככה :
דודה שלי עובדת בביה"ח השרון ובעידודה והמלצתה נכנס לי הג'וק לראש של לעבור את ניתוח השרוול
את הניתוח אני יכולה לעבור ישר אחרי החגים אצל הרופא ד"ר מינץ ירון ו ד"ר אוחנה שמנתחים יחד .
אני עם BMI מכובד של 41 . עם נסיונות נואשים להשיל 60 קילו שהצטברו ב 5 שנים האחרונות...
(כן , כן ... בהחלט טרפתי... אבל גם ילדתי :)) העניין הוא שהיום הלכתי לקופ"ח שלי להפגש עם רופאת משפחה שבד"כ אין לי וזאת נתנה לי רשימה מפוארת של דברים שאני אמורה לעשות כמו :
1. בדיקה פסיכיאטרית (ידעתי שאני משוגעת אבל לא חשבתי שעד כדי כך)
2. ברור הפרעה בתפקוד כבד, אנמיה , אנדוקריני, סונר כבד, כיס מרה, צלום בליעת בריום ושט קיבה+4 יעוצים עם דיאטנית...
אחרי כל הגיהנום הזה מעבירים את התוצאות לבדיקת רופא מנהל ואז אני מקבלת/לא מקבלת אישור
ואני שואלת הלללללללללללללללו... מה נסגר איתכם ? אני בריאה כמו שור (טפו טפו טפו)
אני לא רוצה להשאר ככה ולהצמיח מחלות כמו כולסטרול, סוכר, שבץ ושאר מיני מחלות שמצויים בתורשת משפחתי המפוארת...
למה לא נותנים לרופא המנתח לעשות את ההחלטה אם אני כשירה או לא ?
ישנה עוד דרך שאני יכולה לקצר את התהליך וללכת לביטוח הפרטי שלי הם רוצים לפי דברי הסוכן שלי
למלא את המסמך שלהם ע"י הרופאת משפחה שתגיד שאני ללא מחלות רקע ושהיא ממליצה שאני באמת זקוקה לניתוח ... אמממה הרופא שלי לא מוכנה למלא את המסמך רק אחרי שאני עושה את כל הבדיקות שציינתי ... מה נסגר ? האם אני צריכה לשבור תוכנית חיסכון וללכת באופן פרטי וגמרנו ?
סליחה על ההודעה הארוכה אבל אני רותחת מזעם על קופ"ח מאוחדת שגוזלת ממני מדי חודש כ 160 ש"ח על ביטוח שיא , עדיף וכל התוספות וסוף סוף אני זקוקה להם והם מייאשים...
אשמח אם משהיא יודעת איך אפשר לקצר את התהליך ? מה הזכויות שלי ? ואיך מתחילים לגשש באפלה
רק מתיסכול עליתי היום 10 קילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה מראש אתם פורום מממממממדהים !
לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך היקרה
אורנה LVIAA23/08/2010אני גם מועמדת לניתוח שרוול בתחילת דרכי בדיקות וכ"ו עוברת באמצעות בטוח רפואי פרטי והרופא שלי בכללית סרב למלא את הטופס לביטוח רק אחרי שיראה את הבדיקות ויאשר אותם . נכון שזה מתסכל אבל אין ברירה לחכות לתוצאות ואז לעמוד לרופא המשפחה על הראש ולדרוש שיהי לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך יש הרבה שקוראים ואומרים
yarden24/08/2010שזה כל כך מוכר.אבל זה התהליך עד ליום המיוחל,אני ממליצה לך כמה שמהר לשריין תורים לבדיקות כי באמת חבל על הזמן.
הרבה הרבה סבלנות כי אני מה זה מבינה אותך ,אלו בדיקות חשובות ובלעדיהן לא ניתן .
הרופא משפחה רק חלק קטן מערמת בדיקות ואישורים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך יקרה
טל24/08/2010בשביל לעבור את הניתוח המנתח חייב לדעת הכל ועדכני...
לגבי לדוגמה צילום הוושת קיבה- הניתוח הוא דרך מצלמה וצריך להכיר את הקיבה לפני..
לגבי הפגישה עם הפסיכיאטר- במכבי הייתה לי וועדה של דיאטנית, פסיכולוג, וכירורג שביום אחד אישרו לי שלושתם... תבדקי עם יש וועדה גם אצלכם...
אני מבינה שהבדיקות מתסכלות אבל תחשבי קדימה..
כחי לדוגמה הר- שאת מתפסת זה כ"כ קשה אבל כשאת למעלה יש תחושת סיפוק מטורפת ואת יכולה לראות את כל הנוף...
בכל שאלה את מוזמנת להתקשר אליי אשמח לענות על כל מה שאני יכולה (משורוולת חודשיים)..
המונמון בהצלחה
טל 0528227474* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפספסת כאן משהו...
אילן24/08/2010לא כל מה שהקופה מבקשת זה בשביל לעשות לך דווקא.
ניתוח שרוול (או כל ניתוח לצורך העניין) הוא ניתוח בהרדמה מלאה ועם הסיכונים שמתלווים לכל ניתוח ולא סתם סתימה בשן.
הבדיקות האלה נועדו דבר ראשון כדי לברר מצב רפואי עדכני בנושאים שקשורים לניתוח ודבר שני נועדו לבדוק אם אתה מוכנה לעבור את הניתוח.
משום מה אנשים קוראים בפורומים ושומעים על הצלחות בלי לברר לעומק את מידת המחויבות שתידרש מהם אחרי הניתוח ולכן יש בקופות את התהליכים האלה.
אם את באמת סגורה על הניתוח ומבינה את המשמעויות שלו ואת ההשפעות שלו כל הבדיקות האלה יעקבו אותך רק בכמה שבועות.
שיהיה לך בהצלחה ואל תשברי מזה - זה שווה את המאמץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
שרה מ.24/08/2010גם אני לצערי הרב עברתי את כל התהליך ההזוי כדי לבדוק אם אני רשאית לקבל התחייבות לניתוח מה שאני ממליצה לך להתחיל את תהליך הבדיקות כבר וחוץ מאולי בדיקה אצל פסיכיאטרית כל הבדיקות אמורות להיות מהירות ואמורות להסתיים תוך שבועים וקצת מה שכן כבר תקבעי תור לכל הבדיקות שחלקן נעשות תוך יום יומיים, זה פשוט מקצר לך את הבדיקות שהרופא המנתח מעוניין לבדוק, כך שגם אם את רוצה להפעיל את הביטוח שלך תפעילי, ובד בבד כבר עכשיו תתחילי את תהליך הבדיקות וקביעת תורים, כדי שהתירוץ שכעת חגים לכן התורים מתעכבים לא יעכבו אותך שיהיה לך בהצלחה ושלא תתנסי בשום מחלות, אם אוכל לעזור לך אשמח לעשות זאת :) בינתיים להשתמע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)