רציתי לשתף ולפרגן

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• רציתי לשתף ולפרגן
    רוזי
    24/08/2010

ב- 31.5 נותחתי בוולפסון אצל שכר ושמעונוב שכטר מקסים חביב סבלני. עונה על כול שאלה. המליץ לי בחום דר' חוליו וינשטיין רופא סכרת מס 1 בארצנו הקטנה. הצוות שלהם זו הילה ורחל שהם מדריכות את הכול, עוזרות בכול תהליך של הבדיקות וכמובן התמיכה החמימות עד הסוף ומובן נעזרתי בשולה זק כאן ליאור ריקי וכול החברים. אני אחרי ירידה של 23 קילו. יורדת לאט ובטוח והסכרת הכי חשוב שירדה ממני. אני מאושרת ה שא נימצאת בה היום הרגשה הניפלאה היום אז
    חב רים מכול הלב דאגו לעצמכם אל תחששו. הרפואה התקדמה יש לנו רופאים טובים בארץ בהצלחה ויום טוב 0503337236רוזי באהבההההההההההההההה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רציתי לשתף ולפרגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוזושיי

ריקי
    24/08/2010

מאמיי תצליחי בכל חתיכה שכמוך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתור סוכרתית טוב לשמוע

yarden
    24/08/2010

גם אני מחכה שהסוכר ירד עם המשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצלי הסוכרת נעלמה

שולה זק
    24/08/2010

ירדן, אני הייתי סוכרתית (סוג 2) ולאחר כחודש ימים מהניתוח נעלמה הסוכרת עד עצם היום הזה, כבר 9 שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו