מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מה לא בסדר? אוף!לי26/08/2010
הי חברים,
אוטוטו חודשיים מהשרוול, ירידה של כמעט 15ק"ג ויש לי עוד כ-17 להוריד.
אין כאבים, אין בחילות, אני אוכלת לפ הנחיות של הדיאטנית וכבר יותר משבועיים המשקל לא זז.200 גרם למעלה ולמטה וזהו.
לא יודעת מה אני עושה לא טוב, אוכלת כל 3 שעות ארוחות קטנות, לא מטוגן, לא גרגיר אפילו של סוכר, שותה 2 ליטר ביום, התחלתי פעילות גופנית ונאדה.לא יודעת עוד מאיפו לקצץ...בחשבון גס אני לא מכניסה יותר מ-700-600 קלוריות ביום אז מה עוד אוריד מהאוכל?
חוץ מעצירות ונשירת שעיר מטורפות שמזכירות לי את הניתוח שום דבר אחר לא קורה?
האם ההליך הזה נורמלי? מפחדת להתקע עם העודפים ולהתחיל להצטער על הניתוח...
חיבוק לכולם,
לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי הכל בסדר
שולה זק26/08/2010את ירדת יפה במשקל. מרגישה טוב וזה חשוב ביותר.
אם את מנהלת לפי התפריט שהדיאטנית נתנה לך, את יורדת יפה.
האם את לוקחת ויטמינים?
ירדת בכמעט חודשיים את מחצית המשקל העודף!!!! האם את מודעת לכך???? תני לגוף להתאושש ולהתרגל. אני בטוחה שאם את מתנהלת נכון ומשלבת גם פעילות גופנית, הגוף משנה היקפים וגם הקילוגרמים ימשיכו לרדת
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
ריקי26/08/2010היי לילוש. לגבי המשקל אני תקועה במשקל יותר מ3 שבועות.גם אני לא יודעת למה?.האמת אני לא שותה הרבה אולי בגלל זה.אני לא עושה המון ספורט ממש מעט. אני ממש עצלנית .אני מתחילה שבוע הבא לעבוד עם ילדים אני מאמינה שזה הכי ספורט בעולם חחח.בהצלחה בסוף הכל ירד לנו אני מקווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר טוב מטוב
ליבי26/08/2010תחשבי שיש לך עוד הרבה מאד זמן עד שתמלא שנה לניתוח בו תוכלי לרדת את כל הקילוגרמים העודפים.
הגוף שלך איבד מחצית מעודף המשקל שלו ובשבילו זה מצב מצוקה.
צאי מהלחץ... את מדהימה והירידה שלך מעולה.
יהיה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשולה,ריקי וליבי
לי26/08/2010אתן מדהימות,תודה על העידוד.ליבי, אני קוראת גם בפורום שאת מנהלת , ישר כח על השרות המדהים שאת עושה למשרוולים.
לך,שולה יקרה,אינספור פעמים הודתי על כל מה שאת תורמת לכולם
ולריקי המקסימה,שוב תודה ובהצלחה בהמשך.
נ.ב אני מקפידה על לקיחת מולטיויטמינים יום יום אך עוד מעט אשאר קרחת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)