מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חששות לקראת ניתוחיוחאי וליאורה26/08/2010
שלום אנשים !!
אישתי -הניקראית בישראל ליאורה-עמדת לעשות שרוול.
קיבלנו הפניה לזיו והיא עשתה שם כבר פגישה ראשונה וכעת לפני בדיקות טרום ניתוח.קראנו פה כמה מכתבי המלצה טובים על זיו אבל בעבר שמענו על זיו הרבה ביקורות רעות,אנשים סיפרו שמניתוח קל וקוסמטי כמעט איבדו את חייהם ואחרים סיפרו על עבודה רשלנית בצורה חריגה,לאו דווקא בתחום הזה אלא בתחומים אחרים כמו ילדים,נשים וכדומה.
נישמח לשמוע דיעות שיפיגו את חששותינו-התור שם קצר וזה ניראה מזמין ומהיר-אבל יהיה קשה לגלות שהניתוח הסתבך או צרות אחרות
תודה מראש ..יוחאי וליאורה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה אתם בידיים טובות
שולה זק26/08/2010אכן הביקורות הטובות ששמעת הן נכונות. צוות המנתחים דר' וקסמן מנהל המחלקה ודר' דושקובסקי עושים מלאכתם נאמנה .שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה יפיג את החששות שלכם?
ליבי26/08/2010אולי אם תדברו אישית עם כמה מהמנותחים תוכלו להיות רגועים יותר?
כדאי לבקש מהמרפאה כמה מספרי טלפון של מנותחים מרוצים ולשמוע את הרשמים על הרופא, המחלקה וכן הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה נחמד לשמוע תשובה כאן
יוחאי וליאורה26/08/2010ואני מתכוון לא למישהו כמו מנהלת הפורום שברור שלא תגיד מילה רעה על אף רופא.אני רוצה לשמוע דעות של "אנשים פשוטים"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברצוני להבהיר
שולה זק26/08/2010מנהלת הפורום היא אדם פשוט כמו כולם - עברה ניתוח ומרוצה מהחיים החדשים.
כל הרופאים ללא יוצא מן הכלל, הם כירורגים בכירים ומנוסים שהתמחו גם בתחום זה של הכירורגיה - קיצורי קיבה. הם מנתחים בבבתי החולים הציבוריים וגם במרכזים הפרטיים.
ואם זה מה שישנה את גישתך תוכל לצלצל בכל עת ואשמח לתת לך מספרי טלפון של אנשים שעברו את הניתוח בבית חולים זיו בצפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקרה!!
יוחאי וליאורה27/08/2010אינני חושד בך שאין בך מלבד רצון טוב..אולם...
לא כול הרופאים אותו הדבר,יש רופא שמנתח מאה חולים בשנה ויש רופא שמנתח אלף -ברור שלאחרון יש יותר נסיון ויותר התמחות ולכן גם יותר יכולת לטפל במקרים חריגים ויותר בטחון בעצמו.
אני בטוח שאת מכירה את רוב הרופאים בתוקף תפקידך פה והשיפוט שלך לא תמיד מדוייק בגלל יחס אישי עם המנתחים,לכן אני מעדיף לשמוע דיעות שונות מאנשים שונים שלהם לא היה קשר למנתח ולא יהיה כנראה לאחר הניתוח-לשמוע על החוויה עצמה נטו!!
אנחנו שוקלים שיקולים שונים לפני הניתוח בינהם כמה זמן יקח עד שנעבור את הניתוח,מי המנתח וכמה יכולת ונסיון יש לו,וגם שיקולים שלא קשורים כמו מה מצב התעסוקה וכמה ילדים יש בבית שיצטרכו טיפול ודאגה גם בימים שאמא תהיה מאושפזת.
מכל הנתונים האלה בעיני הכי חושב נסיון והיכולת של המנתח ולצערי פה אינך יכולה להיות אובייקטיבית.
תודה רבה.
יוחאי לם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
עופר27/08/2010ראשית כל אני שמח שהגעתם להחלטה לגבי הניתוח. אני אישית עברתי אותו לפני שלושה שבועות ואין מאושר ממני.
בקשר לחששות, אני עשיתי מחקר גדול לפני שעברתי את הניתוח ונוכחתי לדעת כי אין הבדל בין מקום זה או אחר, הרי מדובר באנשי מקצוע מהטובים בעולם שעובדים בבתי החולים שלנו, הן הרופאים והן האחיות.
לכן, המלצתי היא לעבור את הניתוח במקום הקרוב ביותר לבית.
עם כל זאת, הרי עדיין מדובר בניתוח ואם התחלתם לברר אז אתם מודעים שישנם סיכונים מסויימים שצריך לקחת בחשבון לפני שניגשים לניתוח מכל סוג שהוא, ולא רק השמנה חולנית.
אני אשמח לנדב עוד פרטים או תצטרכו.
והכי חשוב - שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום על ביה"ח זיו
תהל27/08/2010נותחתי שם במרץ האחרון, אצל מנהל המחלקה- ד"ר וקסמן.
לצד מקצועיות זכיתי ליחס אנושי ולאמפתיה שכל כך חשובים אחרי ניתוח, כשאתה חסר אונים.
היחס במחלקה טוב ואדיב. יש גם את מירה, מזכירת המחלקה והיא מקסימה אמיתית... עוזרת ותומכת (ולי הקדימה את התור...).
נכון שלבית החולים הזה יש שם פחות נחשב מאלו שבאיזורים אחרים, אך המחלקה הכירורגית מובילה בביה"ח ובאמת שאפשר להיות מטופלים שלמים וללא חששות.
ודאי אתם צפוניים, ויש בי"ח מקביל שבו ממליצים על המנתח. לא הייתי ממהרת לגשת לשם בעיקר בגלל התורים הארוכים.
בהצלחה בכל שתבחרו... ממליצה באהבה ובלב שלם.
תמיכה לפני ואחרי הניתוח- צוות נהדר ומנתח מעולה= הדרך להצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)