מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
לדניאל מליאת
ליאתול07/11/2010דבר ראשון מזל טוב על כך שכבר נותחת והמון הצלחה - מחזקת אותך!! ומחזיקה לך אצבעות להמשך הצלחה!!!
אני מגדרה באזור רחובות ואשדוד - יותר מדוייק מרחובות 10 דקות דרומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון קטןעופר26/08/2010
שלום לכולם,
שלושה שבועות לאחר מעקף קיבה - היום נשקלתי ואני פחות 17 קילו!!! מדהים !!! נס !!!! מרוצה מאוד, חזרתי כבר לפני שבוע לעבודה ולחיים רגילים. אין כאבים, אין צרבות, אין חולשה - הכל מעולה.
לחץ דם ירד לנורמלי אחרי שנים של לחץ דם גבוהה, אני ערני יותר, פעיל יותר.
בקיצור - דבש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד!!!
שולה זק26/08/2010מה אוסיף ומה אומר על כל מה שכבר נאמר על ידך....תמשיך להרגיש טוב ולרדת במשקל. ...בדרך הנכונה לחיי בריאות ואושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי עופר איזה כייף
אורנה LVIAA27/08/2010כל הכבוד וואי גם אני רוצה כבר להיות אחרי שיהי לך שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך היקרה
אורנה LVIAA27/08/2010היי המייל שרשמת לי לא נכון רושמת את שלי וכך נוכל לדבר בהמשך
המייל שלי: [email protected]
המשך יום נפלא אורנה. וכן אני תושבת ת"א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורנה
לילך.פ27/08/2010שלחתי לך במייל את הטלפון שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עופר קצת מדאיג אותי...
לילך.פ27/08/2010האם ניתוח מעקפים מסובך יותר מניתוח קיצור קיבה?
שואלת מהסיבה של ההחלמה ... שבועיים נראה לי ארוך מדי...
אשמח לדעת כמה כואב אחרי... ומה המגבלות הגופניות...
(אמא לתינוק)
תודה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עופר27/08/2010ניתוח מעקף קיבה -
מדובר בניתוח טיפה יותר מורכב, אבל את האמת, כשאת בחדר הניתוח אותך זה לא כל כך מעניין כי את ממילא לא זוכרת כלום - תחשבי על זה כך - את הולכת לישון ומתעוררת.
מבחינת כאבים - אין כאבים כמעט, ואם יש קצת לאחר הניתוח אז את מקבלת בבית חולים מורפיום.
לי אישית אחרי יום כבר לא היו כאבים בכלל. אחרי 4 ימים הלכתי הביתה ושלושה ימים אחר כך כבר נסעתי ברכב, הלכתי לטייל והכל היה נפלא. פשוט חיכיתי עוד שבוע עד שאני יחזור לעבוד.
השיקול של זה יותר מסובך מזה אינו נכון - ההחלטה צריכה להיות שלך ושל המנתח, ביחד אתם צריכים להחליט איזה ניתוח עדיף.
אני מקווה שקצת הבהרתי לך לגבי ניתוח זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי מגבלות
עופר27/08/2010רצוי לא להרים משקל כבד של יותר מ - 5 קילו בחודשיים הראשונים.
חוץ מזה אין מגבלות שידועות לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופררררררררררר
ריקי27/08/2010כל הכבוד . מדהים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עופר
שרה מ.27/08/2010כל הכבוד, והמון מזל טוב, זה ממש משמח, מעודד ומעורר ציפיות אצל העתידות להיתנח, שתמשיך להיות קליל, ומאושר, בקיצור שכל חייך יהיה דבש:).
בברכת שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחייאת מקס...
לילך.פ29/10/2010תגיד לאישתך שתעשה עליי מדיטציה... מה היא רואה ? אני יעשה את הניתוח? אם כן מתי? כמה ארד?מי יהיה המנתח ? .................
עכשיו ברצינות !
בנוגע להראל - אין שינויים הם אומרים שד"ר ירון מינץ לא עובד איתם...
וכרגע אני מחכה לאורנה המתוקה שתגיד לי אם היא עושה את זה יחד איתי...
בנתיים חגי ממשיך בדיאטה.. ואני כרגיל תקועה..
אם אתה רוצה לקפוץ לקפה ועוגה אתה מוזמן מתי שאתה רוצה בהתראה של שעתיים.
אם אתה רוצה לקפוץ למנגל... אתה יודע חיות מתות .. .תודיע בשעות הבוקר ונעשה בערב...אם אתה רוצה קוסקוס + מפרום+צ'ירשי+מסייר אתה מוזמן כל יום שישי תודיע רק ערב לפני....
בקיצור תגיד מתי אתה קופץ ...
שבת שלום !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמה מהירה והמון בריאות עופר
יניב30/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי חברים...
לילך.פ06/11/2010מלא זמן לא ההיתי כאן ... ומאד שמחתי לשמוע שאורנלה תקפה את חברת הביטוח שלה וניצחה ניצחון של ממש...
ואני שואלת מה עם אלונה ובעלה(דני) סליחה סליחה סליחה אבל יש לי דיסלקציה מתקדמת עם שמות... הוא אמור היה לעבור ניתוח שבוע שעבר לא ? קצת עדכונים בנושא יעזרו לי...
ולקצפת של הדובדבן מממממממממממממקס!!!! נשמה , כפרה שלי מה שלומך .
קראתי שהראות שלך עושות בלגן.. באמת תקשיב לעצתו של דוקטור מחאגנה... ותסתום את הפה קצת ... יאלה תרד במשקל תאכל עשבים ותעבור כבר את הניתוח הזה..!!!!! זה לא צחוק!!!
באשר אליי... ההיתי קצת עסוקה עם פתיחת העסק שלי ואיסוף מודיעין...
ועשיתי מסיבת הפתעה לאמא שלי כך שלא היה לי זמן להכנס באופן סדיר!
אני מחכה לפגישה שיש לי ביום רביעי עם הדיאטנית המהוללת של קופ"ח מאוחדת
שאמורה לתת לי את האישור האחרון ... בנתיים מרגישה כמו דביבון או יותר נכון היפופוטם... חגי שלי עבר אותי בספיד וירד כבר 5 ק"ג... ואני כמובן עליתי את כל מה שירדתי במהירות... יש לנו איזה מנהג לא להרגע עד שחוזרים למשקל העל.
זהו בנתיים חברים יקרים אשמח לקבל קצת אנפורמציה על החוסרים שלי....
נשיקות ושבוע מדהים של ירידות, אישורים, בריאות ושמחה...
אוהבת אתכם הכי בעולם לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך גם אני במאוחדת
ליאתול06/11/2010שלום לך אני חדשה באתר אך בדרך לשרוול, מקווה שיקבעו לי תור עוד בחודש הבא כי לי נמאס מהמשקל.
בכל אופן שימי לב - אם זה לניתוח שרוול אז הגישו לי את הבקשה של הדיאטנית + כל הבדיקות לרופאה אחת וברגע שהייתה תשובה חיובית שלחו מייד לרופא נוסף!!!!
מקווה שלא יעשו לי בעיות בכל מקרה ממליצה לך לשבת להם על "הוריד".
אני כל הזמן אומרת שאני רק עולה במשקל ואותם זה לא מעניין אז התחלתי "להציק" להם ועכשיו הדברים זזים.
בהצלחה מאחת שממש מבינה אותך!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת מהיכן את בארץ?
דניאל07/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך יקירה.האם קראת בדף 2
מקס ברנר06/11/2010את הפוסט המתעניין בשלומך, ומתאר איך לאחר ארגומטריה של 5 דקות,נשאוני רגלי למסעדה טריפוליטאית,ואיך מצאתי עצמי מואבס באופן שלא היה מבייש את דודה של קדאפי?
ולגבי הריאות שלי-אסטמה היא לאו דווקא בעיה של שמנים-דובונים.יש הרבה ילדים קטנים ורזים ש"מצפצפים".העניין אצלי שלפני 10 שנים החלטתי להפסיק לקחת סטרואידים נשאפים,וההרעה במצב תפקודי הנשימה שלי קשורה גם בזה.נכון שכשמן יש לי גם הפרעה רסטריקטיבית-שחוברת לאסטמה-ובקטע הזה אני מצפה להטבה כשארד במשקל.יחד עם זאת-אל תדמייני אותי לוחם בקומנדו הימי,או תוקע בסקסופון של קלינטון.
בחיים האלה כבר לא-כפי הנראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר-אני כ"כ, שמיחה בשבילך.
מל06/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר !!!!
נטלי07/11/2010כל הכבוד, המשך כך....
גאה בך יותר משאתה בעצמך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)