BMI 35 עם רקע של סכרת הריונית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• BMI 35 עם רקע של סכרת הריונית
    עדן
    28/08/2010

אני לפני ועדה לניתוח טבעת ורציתי לשאול מה צפןי לי בועדה והאם מאשרים בדר"כ ניתוח בקריטריונים שאני נמצאת בהם .
    BMI 35 עם סכרת הריון בהריון השני מתוך שניים .
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום עדן

שולה זק
    28/08/2010

אם עכשיו את בריאה ללא סוכרת ועם BMI 35 את לא בקריטריונים ולא יאשרו לך את הניתוח.
    כמה זמן את אחרי לידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• BMI35

עדן
    28/08/2010

אני שנתיים ושלושה חודשים אחרי הלידה , אין לי סכרת כרגע אבל כמובן שאיכות החיים במשקל זה בשבילי עגומה ואני חייבת לעבור את הניתוח מבחינתי .
    אני שמנה מגיל 8 .
    אם זה משנה , בהריון הראשון שלי היה לי כבד שומני ועברתי כתוצאה מכך הפעלת לידה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עדן

שולה זק
    28/08/2010

אני בהחלט מבינה לליבך. אך יש חוקים ויש קריטריונים. ארגון הבריאות העולמי קבע שמ- BMI 35-40 זכאי לניתוח מי שסובל מחלות רקע כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, טריגליצרידים. מ- BMI 40 ומעלה כל אחד גם ללא מחלות נילוות. את הקריטריונים האלה אימץ משרד הבריאות הישראלי , קופות החולים המנתחים ועובדים על פיהם.
    אני חושבת שאת יכולה להירשם לקבוצת תמיכה ובליווי של דיאטנית ושילוב פעילות גופנית, עם רצון אמיתי להצליח - את תעמדי במשימה ותצליחי לשנות אורח חיים ולרדת במשקל ולשמר התוצאות לטווח ארטוך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו