ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול
    דלית לוי
    29/08/2010

שלום לך, אני מועמדת לניתוח שרוול אחרי ניתוח טבעת כושל היום אחרי כמה שנים אים הטבעת המשקל שלי גבוהה מאוד 93 הגובה 160 אני כבדה עיפה ומאוכזבת ומחכה בקוצר רוח לועדה בעוד כחודש רציתי לדעת כמה זמן לערך צריך לחכות מאישור הניתוח עד לניתוח, נותחתי אצל דוקטור סובחי המדהים, ואני חברת מכבי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דלית

שולה זק
    29/08/2010

כחברת מכבי את יכולה לבחון אפשרות לעבור ניתוח גם באסותא תמורת השתתפות עצמית. התורים בבתי חולים הציבוריים ארוכים יותר.
    אין לי מושג למתי תקבלי תור מקווה שלא תהיה המתנה ארוכה.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דלית לוי
    01/09/2010

תודה רבה לך על התשובה, היום אני קצת בדיכאון כי חברה מיהרה לספר לי שבבית חולים סורוקה ניפטרו שלושה אנשים מניתוח שרוול ואחד הרופאים שם אמר שמשרד הבריאות שוקל להוריד את הניתוח הזה. יכול להיות שהכל שמועות אבל זה לא מוסיף לי ביטחון, למרות שמרוב שאני מדוכאת מהמישקל לא אכפת לי כבר לעשות הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דלית

שולה זק
    01/09/2010

לי לא ידוע על מקרי מוות בסורוקה בעקבות ניתוחי קיצור קיבה.
    היי בטוחה שאם אכן כך היה - התקשורת כבר היתה חוגגת!!!!
    אני מציעה לקרוא את הדברים המובאים כאן בפורום מפי אנשים שעברו את התהליך, אנשים שנמצאים לקראת התהליך ובעיקר חשוב שתזכרי - השמנה חולנית היא מחלה לכל דבר שגורמת לנזקים בלתי הפיכים. הפתרון היעיל עם תוצאות לטווח ארוך שהרפואה יכולה להציע היום - זה ניתוח קיצור קיבה. תחשבי על עתידך, איך את רואה את עצמך מתנהלת בעוד 5 שנים? איך איכות חייך ישתנו אם תרדי במשקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו