מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתחילה לעבודריקי29/08/2010
שלום לכולם.רציתי לשתף את כולם ולספר לאחר תקופה של המון זמן לא עבדתי מחר אני מתחילה לעבוד אני מאחלת לעצמי ולכל מי שמתחיל לעבוד בהצלחה בכל אמן. וכן לא עבדתי כי כשהייתי הולכת להצעות עבודה היו מסתכלים עליי כאילו נפלתי מהירח והיו אומרים לי נהיה איתך בקשר ומי שיבוא ויגיד לי שלא מסתכלים על המראה החיצוני אז אני חושבת שכן מסתכלים . פעם הייתי לובשת סחבות של בגדים הייתי חושבת שזה יסתיר את השומן שלי אבל ממש לא הצלחתי להסתיר . לצערי היום ברוב העבודות לא חשוב איזה מסתכלים גם על הלבוש ועל המראה החיצוני. והיום אני אחרי 31 קילו פחות אני מתלבשת והולכת בגאווה רבה לכל הצעת עבודה שמתאימה לי והראש שלי היום מורם בזכות הרופאים שעזרו לי וגם בזכות עצמי כי גם אני עזרתי לעצמי .קודם כל צריך להאמין בעצמך ואז לעשות צעד.אני מאחלת לכולם בהצלחה ואומרת תעשו בלי לחשוב פעמיים. היום אני מחייכת אפילו סתם שיחשבו שאני פסיכית לא אכפת לי עברתי תקופות של בכי אז מגיע לי לצחוק. לכולנו כמובן.אז חברים יקרים ושולה יקרה אני אוהבת אתכם.שיהיה בהצלחה לכולם ולצחוקק רק לצחוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה כיף לשמוע!!!!
עופר29/08/2010ריקי,
כל הכבוד !!! אני מאחל הצלחה בעבודתך החדשה!
תמשיכי לחייך.
תמשיכי לעדכן!
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהה
ריקי30/08/2010עופררררררררר חמוד מה שלומךך אני רואה שהכל בסדר ושמחהה בשבילך. המון תודה על התמיכה החזקה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי את גדולה מהחיים
שולה זק29/08/2010כל הכבוד לך מעומק ליבי.
עברת זמנים לא קלים, התמודדת יפה ואף תמכת כאן בכולם.
אין עליך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולםםםםםםםםםםם
ריקי30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה המדהימהה תודההההההה
ריקי30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי המון המון בהצלחה
שרה מ.31/08/2010ושתמיד תמשיכי לחייך והחיים והעבודה תמיד ישיבו לך בחיוך ענק :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שרלהה
ריקי31/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי כל הכבוד
yarden31/08/2010מרגש.
התחלה חדשה,שנה חדשה .יופי יופי המון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)