מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הנני כאן,עד שהצלחתי להכנסyarden30/08/2010
אז ככה...אני רוצה רוצה להודות מעומק ליבי לאדם ולרופא המדהים והמיוחד,על הסבלנות ,היחס הכבוד .דר' מחאג'נה,אין כמוך.
דבר ראשון הניתוח עבר כמו שצריך ,הבנתי שעה ורבע,ההתאוששות אני מודה כמו כל ניתוח היתה לי מעט קשה אבל..מתוך הכאב דר' מחאג'נה נכנס אליי לחדר לחץ את ידי וחיוך ממיס ,שאל התעניין,הכיר את כל המשפחה התומכת והמקסימה שלי.
גם כשנפרד בא להגיד שלום וגם למחרת בערב ,שאל התעניין ,דאג להכל וכמובן אחרי שבדק אותי איחל לי הצלחה .
אני רוצה להגיד לך יש לך נפש ,אישיות ואצילות מאחלת לך רק בריאות ואושר ויש לך ילדים מדהימים.
שולה יקירתי ,את מדהימה ,אין כמוך,רציתי שתדעי רק בזכות הפורום הזה ,ידעתי ,למדתי והכרתי אנשים מקסימים ,תבורכי על כל העשייה שאת עושה.
ומה איתי?
אני..אני בבית היו לי מלאן שאלות ולא הצלחתי להכנס.
גל ,אל תגיד לי שנפגשנו במסדרון הצהוב המזעזע :-)
בקיצור באו איתי ההורים שלי,בעלי המקסים,החמות ונראה שעדיין לא הבנתי בדיוק מה מחכה לי עד שהייתי על המיטה ונפרדתי ופתאום בכי.ואמא שלי וכולם מנשקים אותי והכל מהר מהר...כי היה עיכוב(מעניין בגלל מי)מאחר שהמקום קטן אין הרבה טיילת עם המיטה ומייד מצאתי את עצמי בחדר ניתוח נשכבת(רגע..)יד כאן יד שם ..איך קוראים לך ואני בהזייה...
שלב התאוששות ,עזבו אותי בשקט רק תנו לי לישון פוקחת עין תורנית אחות מולי מדברת והראש שלי דופק הלחץ על האישונים הכל כואב,עוברת לחדר אינפוזיה ,ההורים שלי,בעלי.
לא יודעת מה קרה לי פחדתי להשאר לבד ,בקשתי מאמא שלי שתהיה איתי ,לא היה לי מושג של זמן,רק אחר כך הבנתי שנרדמתי והם נסעו (גרים במושב בחוף הכרמל)לקחו את התרופות שלהם וחזרו להיות איתי ,כשהתעוררתי ראיתי אותם רדומים על הכורסאות לידי.
היום עצמו עבר בהרבה בחילות ואחיות מקסימות ואחים שעוברים שואלים דואגים ומתעניינים בכל ,אני באמת רוצה להודות לאסותא חיפה אתם 10.
וזהו התחלתי לשתות מים וההרגשה השתפרה עם המרק עוף (חזר לי הצבע)ומאוחר יותר דר' מחאג'נה כבר נשמע במסדרון:-) מה שלום המטופלים שלי ..מה איתם, עבר אחד אחד :-)
עכשיו בבית עם הילדים שלי הבעל.
הקטנה שלי בת 10..כשבאה לבקר אותי בבית חולים בודקת אותי ,סוקרת ואני מרגישה שהיא לא רגועה (פילפלית אמיתית)...ואומרת לי,חשבתי שתהיי יותר רזה,חשבתי שבניתוח יעשו אותך רזה.
טוב היו לה ציפיות...
חברים שלי ,אני יודעת שהדרך ארוכה ,אני יודעת שעכשיו הכל היה אחרת,מחושב אחרת ובכלל נזכרתי שרציתי לבכות בלילה כשנשארתי שם והתביישתי מהחברה לחדר,עברתי משברון קטן ,מה יהיה איך אסתדר,איך מסתדרים עם כל השפע שיש במדינה שלנו.כנראה זה עבר.
נשיקות ואהבה ירדן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוי.. אני מסמיק
פרופ` אחמד מחג`נה30/08/2010אוי.. אני מסמיק
שמחתי מאוד לעזור. מאחל לך הרבה הצלחה. את לא לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' מחאג'נה שלום:-)
yarden31/08/2010מה שלומך?
התקשרתי לאסותא לקבוע תור (ביקורת). יוצא לי בדיוק שבועיים בול על ערב חג.אז היא רצתה לקבוע לעוד יומיים.
לאחר היא אמרה שאין להם את הרשימות שלך ולהתקשר ביום ראשון?
אני רוצה אם ניתן שהתור יהיה גם לך וגם לדיאטנית באותו יום,בכל זאת אני באה מכרמיאל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה ירדן
שולה זק30/08/2010הנה עוד "אחת משלנו" תפסנו אותך חזק.
תודה על העירנות, הבוקרהייתה בעיה להכנס לפורום ובזכותך אנחנו שוב מתקשרים.
נעמת לי היום בשיחת הטלפון ואני בטוחה שאת בדרך הנכונה ומהר מאוד התוצאות יראו ואנחנו נשמע ממך על הקילוגרמים הנושרים.
חזקי ואימצי ובהצלחה.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה
ורד30/08/2010היה כל כך לקרוא את מה שכתבת, זה מאוד חשוב לנו (מנותחים לעתיד) לדעת מה עובר על המנותח אחרי הניתוח. מקווה שאת מרגישה טוב!
ואיפה ההורים שלך גרים? גם אני גרה בקיבוץ בחוף הכרמל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורים שלי גרים
yarden31/08/2010במושב מגדים:-)
הם כל כך חששו וגם התנגדו,אבל אחרי שהם שומעים מסביב שהבת שלהם לא היחידה שעברה ,הם רגועים יותר וגם עכשיו הם יותר סביבי :-) וגם משחררים חחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה
גל (הבן)30/08/2010שמח שעברת את זה , יחסית, בקלות.
שלב התאוששות מאחוריך ואת מוכנה לצאת ולקרוע את העולם.
שיהיה לנו בהצלחה. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגשת אותי ירדןן
ריקי30/08/2010ואיי אני עם דמעות בעיניים ולא יודעת למה .ריגשת אותי כל כך.והילדה המדהימה שלך. אני מאחלת לך בהצלחה בכל ומה שתיצטרכי כולנו פה בשבילךך.ואם תרצי בכל זאת הפון שלי 0543934147.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה
שרה מ.31/08/2010שיהיה לך בהצלחה ושיתוף שלך במה שעבר עלייך מקל, ומדרבן אותי לקבלת התור לניתוח שלי, שיהיה לך המון בהצלחה, שנת בריאות השלת הק"ג בקלות אושר וכושר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכולם:-)אני גם כאן
yarden31/08/2010אשמח להעניק קצת:-)
לצערי מכבי עדיין אינו יכול להעניק ולתת מידע כמו שצריך,אם זה רופא משפחה וגם כירורג,יש הרבה שאלות ואין מענה כמו שצריך,המערכת עדיין לא משומנת לידע שאנשים רוצים.
לשמחתי הפורום ,תארו לכם שלקראת ניתוח כזה צריך לטייל ברשת..כאן מצאתי וכאן התוודעתי לדר' מחאג'נה,שהיה חוסך לי מפח נפש,של חודשים של אי ודאות.
מבחינתי ,הניתוח חשבתי שיהיה לי קשה כמו שעברתי כיס מרה ,בכל זאת בטן.והייתי בטוחה שיציאה מהמיטה ,תהיה אקרובטיקה.
אבל לא הסבירו לי רגליים מחוץ למיטה ואז לקום,כי לקרוא בלילה לאחות 3 פעמים הרגשתי לא נעים ,עד שאח אחד עם קרוקס כתום:-)אמר לי...רגע, קודם כל תורידי רגליים ויהיה לך יותר קל:-)חוץ מזה הנקבים היו למעלה בשורה...כך שהכאבים היו בקיבה ובחילות איומות ,קיבלתי אנטיביוטיקה וגם לבחילות וזה עזר במקביל אחות אחת שהיא פשוט אלופה,איך שהיא קלטה שקשה לי עם הבחילות נתנה לי על הגב כמה טפיחות טובות ..כמו שצריך..והרגשתי הקלה,גם מכשיר מיוחד לנשימות ולנשיפות עם כדורים מעיין ..משחק להרים אותם..
גם בעלי התלהב.(תביאי לי קצת).היו 3 כדורים ומראה לי...תראי תראי...ואני נו תעזוב אותי :-)
תנסו לטייל כמה שיותר ,לעמוד ,לקחת לאט אויר מדיי פעם ,נכון זה קצת קשה .
ביום הראשון והשני ,אני לא אשקר היה לי קשה (גם מחזור שהתחשב ואיחר ביומיים בשבילי),מבחינתי זה להחזיק דבר בתוך הבטן ,שלא יודעים מה גודלו ,כמה לאכול ..ממש כמו תינוק שמנענעים אותו לקראת שינה,ככה אני מתייחסת לבטן שלי,לאט ,לומדת עד מתיי לאכול ,פשוט להכיר אותה מחדש:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)