אני פתחתי דלת לחיים חדשים ואני בבית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני פתחתי דלת לחיים חדשים ואני בבית
    נעמי
    31/08/2010

לשולינקה היקרה שלי שאני קוראת לך הגורו שלי וכל חברי הפורום שבלעדייהם זה לא היה זז, שלום!
    עשיתי את זה, ואני לא מאמינה, השד בכלל לא היה נורא. תודה לרופא נפלא בשם ד"ר שוורץ שטיפל בי כמו ילדה בת 3 (ואני בת 64) ודאג כמו אבא לכל דבר בגופי ובנפשי, תודה למדיקל סנטר שהיה מדהים, 5 כוכבים, פשוט בלי אוכל, ולא יאומן שאני נעמי שכל כך אוהבת את האוכל, לא היתה רעבה!!!! לגבי כאבים , מ שהפריע זה שני ניקוזים שד"ר שוורץ קרא להם "רימונים" וכמובן הסיכות שזה לי מפריעה כי זה תופש את הכותונת לילה (זה לא נורא). ביום ראשון שוחררתי הביתה, לפני הנתוח כל כך דאגתי שהזמנתי לי מקום במלונית של תל השומר כדי שישמרו עלי עוד שבוע, אבל שראיתי את המצב, וכל היום בחדר במדיקל היה לי מספיק ובאתי הביתה, וכל כך כייף,הורידו את הנקזים, מחר דר שוורץ מוריד את הסיכות ומתחילים בכל המרץ!
    על משקל עוד לא נדבר, אבל נראה לי שזה בסדר, אני אוכלת 2 כפיות של יוגורט עם גבינה, כפית של ביצה רכה, בעלי השף פעם ראשונה בחיו בישל מרק עוף עם כל הירקות, אז בצהרים יש לי מרק צח עם פרוסה של בטטה ותפוח אדמה(כמה כפיות)ואני מאד נהנית. ב-5 בעלי נהפך לאחות ונותן לי זריקת CLEXAN. יקירי, זה מהפכה, ואנחנו עושים היסטוריה, אני יודעת שלא יהיה קל, אבל מה שהיה, היה נורא. אני אספר לכם כל דבר בעתיד, אני מקוה שגם פעם נוכל להפגש במרכז,
    שוב, תודה רבה רבה לכולם, ושולה את ההצלה שלי, שנה טובה ומבורכת עם הרבה בריאות ומרץ,
    נעמי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעמי מרגש לקרוא

yarden
    31/08/2010

הרבה בריאות ולבעלך המקסים:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירדן היקרה!

נעמי
    31/08/2010

תודה רבה, אני מאחלת לך ולי שיהיה לנו קל, עשינו את זה ועכשיו מתחילה העבודה,ואני בטוחה שנצליח, ונצחק על ימים אלה, יש לנו את שולה ואיזה כוח היא משרה, באמת יש לי בעל מקסים אבל הוא כל כך היה נגד המהפכה ודאג מאד, אבל היום הוא כל כך איתי. אני מאחלת לך ומשפחתך שנה טובה ומאושרת. נעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נעמי הגיבורה שלנו

שולה זק
    31/08/2010

כל הכבוד לך! על הרוח!!! על הנחישות! ולא מעט על האומץ לקחת על עצמך פרויקט ניתוחי כשהסביבה לא הכי אוהדת.
    אנצל הזדמנות זו להצטרף למחמאותיך לדר' שוורץ ולהודות לו על החיים החדשים שהעניק לי לפני 9 שנים.
    אני משוכנעת שתברכי על כל רגע שהיית אסרטיבית ועמדת על שלך והשגת את מבוקשך. לא רחוק היום שתשאלי את עצמך...למה למה זה לא קרה לי לפני כמה שנים. אז בקרוב נרוץ יחד בפארק של כפר סבא אחר הנכדים ונעשה תחרות מי מתעייף הנכדים או אנחנו.חחחחח
    שנה טובה ובריאה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגש לקרוא

עופר
    31/08/2010

כל הכבוד נעמי ! ישר כוח! ברוכה הבאה למשפחה הכי גדולה והכי תומכת - עכשיו מהצד השני.
    כמובן שנעשה פגישה במרכז הארץ, וכל הצפונים יבואו אחרת יהיה להם עסק איתי.
    בכל אופן אני מאחל לך שנה נפלאה, שנת בריאות, שנה של התחלה חדשה!
    בהצלחה בהכל !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עופר החמוד

נעמי
    01/09/2010

תודה לך על השורות, כל כך התרגשתי, איזה מזל נפל בחלקי למצוא אתכם!
    אני באמת מקוה ובטוחה שנפגש ושנוכל להינות שאנחנו בדרך חיים חדשה ועושים מהפכה מהאוכל המטורף ששיגע אותנו. אז כל טוב לך ולמשפחתך, שנה טובה ומתוקה.
    שלך נעמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נעמיייייייייי ננעמיי

ריקי
    01/09/2010

נעמי משלנוו ולא נוותר עליההה .יופיי הצלחת ועברת כל הכבודד גיבורה. עכשיו גם בגיל 64 תוכלי לפרוח ולהרגיש טוב יותר. אני מאחלת לך בהצלחה רבה בכל מה שתעשי ולבעלך המקסים המון בריאות ושימשיך לתמוך כי זה חשוב. ויאללה אנ י מחכה למפגש במרכז אין לי בעיה אפילו בביתי הקטן.אשמח לארח את כולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריקילה המתוקה!

נעמי
    01/09/2010

תודה תודה לך, אני בדייוק חזרתי הביתה אחרי הסרת הסיכות, וב"ה הכל טוב, ואיזה יופי להיות בבית, מה הייתי עושה בלעדיכם, הרי אתם נתתם לי את כל הכח, ואני מודה לכם, ובאמת מקוה שנוכל להפגש א"יה במרכז. תנו לי גם צ'אנס קצת לחזור לעצמי ואל תעשו את זה בלעדי.
    אז לכבוד השנה החדשה, אני מאחלת לך ולמשפחתך שנה טובה ומתוקה,ובריאות הכי חשוב אמן! העיקר שאנחנו אחרי והצלחה במקום עבודה, שלך נעמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך נעמי המקסימה

ריקי
    01/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמי,החלמה מהירה

לי
    01/09/2010

שתהני מהשרוול ומהחיים החדשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לי

נעמי
    01/09/2010

תודה רבה, מאושרת שאני אחרי, היום הורידו סיכות, ועכשיו מתחילים, תודה לך ולכולם, בלעדיכם זה לא היה זז. אז שוב שנה טובה ומתוקה לך ולמשפחתך. נעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו