מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שרוולאורית31/08/2010
הי,
אני כבר חודש אחרי הניתוח והורדתי 20 ק"ג .
יש לי כל הזמן בחילות וצרבות ואני מותשת , עייפה וקצת ניכנסתי לסוג של דיכאון מהמצב .
מתי מתחילים להרגיש טוב ולאכול ?
ממני הלחוצה שלא מצליחה לאכול כלום .
צריכה עזרה .....
אוהבת אתכם אנשים אמיצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורית
שולה זק31/08/2010ירידה יפה מאוד בחודש. מאיזה משקל התחלת ? (מה היה ה- BMI).
האם את במעקב של דיאטנית ואוכלת על פי תפריט שהיא התאימה שלך?
במק'רה ואינך במעקב דיאטנית, אני ממליצה כבר לגשת אליה ולקבל תפריט.
האם את נוטלת ויטמינים? מומלץ בחצי השנה הראשונה אחרי הניתוח לקחת תוספי מזון.
כתבת שאת לחוצה? ממה את לחוצה? למה את לחוצה?
אני מקווה שאת שותה מספיק ואוכלת לפחות 6 ארוחות קטנות במהלך היום.רצוי לאכול לאט וללעוס היטב.
לגבי צרבות - תנסי לבדוק מה את אוכלת שגורם לך לצרבת. את יכולה לפנות לרופא ולקחת לוסק או תחליפיו.
לגבי בחילות - אני מקווה שאינם אוכלת ושותה יחד. יש לעשות הפסקה של 20 דקות עד חצי שעה בין אכילה לשתיה.
אני מקווה שעזרתי במעט. לאחרונה יש לנו הרבה מנותחים חדשים בפורום והם מדווחים על הרגשה טובה והתמודדת נהדרת.
תוכלי להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעזור
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הכל
אורית31/08/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אוריתיי
ריקי01/09/2010היי אורית חמודה . את חודש אחרי הניתוח וירדת 20 קילווווווווווו ואהוו כל הכבוד לך. לגבי החרדות שאת עוברת גם אצלי זה היה אצלי זה היה בגלל האוכל פתאום ניכנסתי לפאניקה יוו אי אפשר לאכול כל מה שאכלתי היו לי צרבות והיה לי חומציות הרגשתי גם בחילות ממש הרגשתי שבא לי להקיא. ואז דיברתי עם עצמי ואמרתי בשביל מה עשיתי את הניתוח הזה בשביל לסבול האוכל לא עבר לי טוב והתחלתי להיגעל מדברים מסוימים.אבל היום אורית אחרי 32 קילו פחות 4 חודשים וקצת אחרי הניתוח אני יכולה להגיד לך שאני פורחת כל הצרבות נעלמו לי החרדות שהיו לי עברו התחלתי להכניס לעצמי שאני צריכה לעבוד על עצמי שהכל בסדר וימשיך ויהיה בסדר ולחשוב רק טוב. .ושהניתוח וכל התהליך שאנחנו עוברים זה בשביל שנהיה בריאים ונרגיש טוב עם עצמנו.אז אורית פעם כשהייתי הולכת ברחוב היו מסתכלים עליי כאילו נפלתי מהשמיים היום כשאני הולכת ברחוב בעלי אמר לי שהוא צריך לשים לי שומר חחחחח. אוריתוששששש אני מאחלת לך המון בריאות והצלחה בכל ומה שתיצטרכי כולנו פה ואם תירצי לדבר אשמח בכל שעה 0543934147
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)