מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- פגישה עיוורת ...לילך.פ31/08/2010
היום עשיתי את בדיקת צילום הוושט עם בריום משהו כזה אז ככה:
ההיתי בצום 6 שעות - וזה כולל אוכל, שתיה ,סיגריות וכו' היה קשה בשעתיים האחרונות הרגשתי כמו ביום כיפור רק שכולם אכלו , שתו , ועשנו ליידי... אבל בקטנה מי מתלונן.
הקטע הוא שאיך שנכנסתי לקופ"ח ראיתי קיוסק קטן אמרתי לעצמי אין דבר לילך
תצאי מהבדיקה ותוכלי להתענג על איזה טוסט עם אייס קפה... אממממה
נכנסתי לבדיקה הזאת ונתנו לי מעל אבקה מהולה במים שהתחילה מיד לתסוס ואמרו לי תשתי מהר מהר .... ואח"כ הוסיפו כחצי ליטר נוזל לבן , סמיך , בטעם של סיד ... לא שטעמתי סיד אבל מרגיש ככה אקיצור דוחה מהנשמה ... שתיתי מהר ... ואז הבחנתי בה....
כן , כן לראשונה פגשתי ז"א ראיתי על המסך את הקיבה שלי... שלי שלי שלי...
ואו איזה גודל ממימה ... דומה למדוזה ענקית ... אמרתי לה שלום ובאותה נשימה אמרתי לה שאני פועלת לכך שדרכנו ייפרדו.. לפחות חלקית...
יצאתי מהבדיקה כשאיבדתי את כל החשק לאכול או לשתות משהו... אבל הרגשתי יותר מתמיד קרובה לסיום תהליך ההכנה לניתוח.
עוד כמה שעות אני אמורה לפגוש את "הפסיכיאטרית" מקוה שאתן לה לשמוע מה שהיא רוצה לא אדבר שטויות... לא יודעת בדיוק מה עדיף להגיד ומה לא אבל אני הולכת על האמת!
וחסר לה שהיא לא תאשר ותתן המלצה...
זהוא חברים ... עד כאן העדכון!
שלכם לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
שולה זק31/08/2010לפי תאורך (התגלגלתי מצחוק) את כבר בדרך להרזיה עוד לפני שקבעו לך תאריך....אני חושבת שזה טוב שקיבלת "שוק" כשראית את קיבתך. זה אומר מבחינתך שאת יודעת לקראת מה את הלכת ושברור לך שזו הדרך.
עם הנחישות שהפגנת כאן - אין סיוי שמשהוא יגיד לך "נייט" לניתוח.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקרה..
לילך.פ31/08/2010תשובה של לא היא מבחינתי בהחלט לא אופציה.
אין מי שיעמוד בדרכי ... ניסיתי יותר מדי דיאטות בחיים (מגיל 6 ואני לא צוחקת יש לי הוכחה בוידאו שהגננת אומרת לאמא שלי שאני עושה דיאטה ולא אוכלת כלום בגן)
לפני כשבע שנים ירדתי דרך שומרי משקל 30 קילו ושמרתי עליהם המון זמן כ 4 שנים אבל בשנים האחרונות אני עולה ועולה ועולה ומעולם לא ההיתי במשקל של היום BMI 42 . אני חושבת שאיפה שהוא הבנתי שהדרך שבה השתמשתי ב 35 שנותיי או יותר נכון 29 שנים של דיאטות כושלות או חוזרות ונשנות חייבות להגיע לקיצן. אמנם אני אוהבת אוכל ברמה שאם אני מגלה מסעדה טובה או נופלת על איזה מתכון טוב אני מרגישה הרגשת עילוי אבל המינוסים ענקיים ...ולא אפרט כל שמנמוד אמיתי יודע על מה אני מדברת....
אגב את מוזמנת לראות תמונה שלי מלפני 4 שנים (תכתבי לילך פרידמן בגוגל ותלחצי על תמונות)
תביני למה אני מתגעגעת ולמה אין סיכוי שמשהו יעצור אותי. (חוץ מאלוהים)
אני כרגע מנסה דרך קופ"ח מאוחדת ואם יעשו בעיות אז גם דרך הביטוח הפרטי ואם לא יעזור אז ניתוח פרטי ואח"כ אלחם במערכות... בקיצור יהיה בסדר
בי בנתיים לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיבה לסרוב
שולה זק31/08/2010עם BMI 42 את בקריטיונים ואין סיבה שתסורבי. אם יש לך ביטוח פרטי אולי כדאי לשקול להפעילו, פשוט את בוחרת את המקום וכל ההליך מהיר יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך
שרה מ.01/09/2010אני לא יודעת באיזה איזור את גרה, אבל אם את גרה באיזור ירושלים, ואת מתכננת לעבור ב"הדסה" , הם מקיימים בפגישה ראשונה הרצאה כללית, תוך הסבר על הניתוח ומה הוא כולל, לכן כדאי לך בד בבד לקבוע תור להרצאה, היות שגם התור לשם אורך זמן המתנה של חודש עד שלושה, לכן במקביל לבדיקות שאת עורכת עם הקופה, כדאי לך לקבוע תור להרצאה, שלגביו הקופה מסרבת לתת התחייבות, ואם את לא גרה באיזור ירושלים אני מקווה שבמקומות אחרים אין את הטירטור הזה.
בהצלחה וברכת שנה טובה ומבורכת, ו - :) ענק,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך היקרה
אורנה LVIAA31/08/2010היי לילך הרגת אותי מצחוק היום עם התיאורים שלך ממש מרתק בריום מגעיל ברמות אני אחרי הבדיקה התחלתי לשלשל כנראה מהלחץ או מהבריום חחחחחחחחחחחתשמרי על קשר נשיקות אורנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)