מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- התחלתי לנשנש...לי01/09/2010
הי חברים,
ביום שבת חודשיים מהניתוח והכל ב"ה בסדר מבחינת אוכל כמעט הכל עובר למרות שעוד לא ניסיתי לחם טרי, ירקות עלים וקטניות.
מאז הניתוח לא נגעתי במתוקים...עד היום...
אני כנראה לפני מחזור ומרגישה את הכמהה המוכרת.היום אפיתי 2 עוגות וכל הזמן ליקקתי ועכשיו אפילו טעמתי פרוסה עם כל מיני פרות יבישים שעברה חלק (לצערי).פוחדת שאפול על חולשותיי כאשר אני רק בתחילת הדרך ויש לי עוד כמה וכמה ק"ג להוריד.
איך עוצרים??
מה שמפחיד אותי זו העובדה שמאז הניתוח נגעלתי ממתוק והיום השד חזר במלאו עוצמתו.ממש פוחדת מאד.
יש לכם עצה?
חיבוק,
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלל חשוב - לא להימנע!!!!
שולה זק01/09/2010לי יקירתי, העיקרון הוא לאכול הכל ומהכל באופן שפוי ולא להימנע מכלום. ברגע שנמנעים .....יש נפילה בלתי מבוקרת. אין כל פסול לאכול עוגה, שוקולד, גלידה וכו'....רק לזכור שלביס השני יש אותו טעם כמו לביב הראשון. אם את מרגישה צורך לאכול מתוק (כדבריך לפני מחזור) תכיני לך בבוקר מנה קצובה של מתוק שאת מקציבה לעצמך לאותו יום ותנשנשי בכייף במהלך כל היום.
בהצלחה.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לי
שרה מ.02/09/2010יש כל מיני דיגני בריאות, ואו חטיפי גרנולה, תשדלי שיהיו בהישג ידך, היות שאם המעידות ל שוקולד, עדיף שתוכלי ממנו מעט, ואת שאר הכמיהה למתוק, להשקיע בחטיפי בריאות, ואו גרנולה, בהצלחה חיבוק ו :) ענק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שירה
לי02/09/2010עדיין לא התחלתי עם דגנים וחוששני שחטיפי אנרגיה יתעקו לי כי הם קשים מידי...אנסה להתיעץ עם הדיאטנית ואולי זה יהיה פתרון מצויין.
תודה ויום נפלא
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה,שרה לא שירה
לי02/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שולה
לי02/09/2010תודה על תשובתך, אשתדל לא להגזים (בכ"ז לא יכולה "לתקוע" כמויות...)
יום נפלא
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)