התחלתי לנשנש...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התחלתי לנשנש...
    לי
    01/09/2010

הי חברים,
    ביום שבת חודשיים מהניתוח והכל ב"ה בסדר מבחינת אוכל כמעט הכל עובר למרות שעוד לא ניסיתי לחם טרי, ירקות עלים וקטניות.
    מאז הניתוח לא נגעתי במתוקים...עד היום...
    אני כנראה לפני מחזור ומרגישה את הכמהה המוכרת.היום אפיתי 2 עוגות וכל הזמן ליקקתי ועכשיו אפילו טעמתי פרוסה עם כל מיני פרות יבישים שעברה חלק (לצערי).פוחדת שאפול על חולשותיי כאשר אני רק בתחילת הדרך ויש לי עוד כמה וכמה ק"ג להוריד.
    איך עוצרים??
    מה שמפחיד אותי זו העובדה שמאז הניתוח נגעלתי ממתוק והיום השד חזר במלאו עוצמתו.ממש פוחדת מאד.
    יש לכם עצה?
    חיבוק,
    לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלתי לנשנש...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלל חשוב - לא להימנע!!!!

שולה זק
    01/09/2010

לי יקירתי, העיקרון הוא לאכול הכל ומהכל באופן שפוי ולא להימנע מכלום. ברגע שנמנעים .....יש נפילה בלתי מבוקרת. אין כל פסול לאכול עוגה, שוקולד, גלידה וכו'....רק לזכור שלביס השני יש אותו טעם כמו לביב הראשון. אם את מרגישה צורך לאכול מתוק (כדבריך לפני מחזור) תכיני לך בבוקר מנה קצובה של מתוק שאת מקציבה לעצמך לאותו יום ותנשנשי בכייף במהלך כל היום.
    בהצלחה.
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לי

שרה מ.
    02/09/2010

יש כל מיני דיגני בריאות, ואו חטיפי גרנולה, תשדלי שיהיו בהישג ידך, היות שאם המעידות ל שוקולד, עדיף שתוכלי ממנו מעט, ואת שאר הכמיהה למתוק, להשקיע בחטיפי בריאות, ואו גרנולה, בהצלחה חיבוק ו :) ענק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שירה

לי
    02/09/2010

עדיין לא התחלתי עם דגנים וחוששני שחטיפי אנרגיה יתעקו לי כי הם קשים מידי...אנסה להתיעץ עם הדיאטנית ואולי זה יהיה פתרון מצויין.
    תודה ויום נפלא
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה,שרה לא שירה

לי
    02/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שולה

לי
    02/09/2010

תודה על תשובתך, אשתדל לא להגזים (בכ"ז לא יכולה "לתקוע" כמויות...)
    יום נפלא
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו