עדכון שני - שבוע אחריי...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עדכון שני - שבוע אחריי...
    גל (הבן)
    02/09/2010

:" אתמול בחמש אחרי הצהריים הלכתי עם אישתי למכולת ובדרך ראינו שהכח שלנו גמור....
    זה לא כל כך נעים לראות כח גמור, זה לא כל כך נעים לראות כח גמור... וכן הלאה..."

אז עבר שבוע (ויום) מאז הניתוח, והחיים הם כבר לא אותו דבר.
    באמת אפשר להתחיל בזה שירדתי 7 קילו ב6 ימים הראשונים שזה סופר נחמד, אפשר להמשיך ולהגיד שהכאביםי עברו לגמריי, חוץ מכאשר אני מתכופף חזק ואז מרגישים את הצד של הניתוח.

but, לא הכל מושלם, יש גם דברים פחות נעימים, הרגשתי איך דני פתאום לא עובר לך בגרון (כנראה שהוא לא נכנס בהגדרה של מוצרי חלב ניגרים), הרגשתי איך פחות נח לישון במיטה שלך , כי בתכלס אתה אוהב להסתובב ולישון בדיוק על הנקודה שבה היה לך נקז וזה עדיין אזור קצת רגיש.
    והכי מוזר היה אתמול בערב - אחרי שכבר טיילתי קצת ליד הבית, והסתובבתי לי בקניון לפני כמה ימים ונהגתי בנסיעות לבית הוריי וכאלה - והכל עבר חלק - אתמול - אני ואישתי עשינו טיול של לפנות ערב למרכז מסחרי שקרוב אלינו - קילומטר וחצי של מזג אויר נפלא במישור - מה שפעם היה לוקח לנו גג רבע שעה, פתאום אתמול לקח חצי שעה כאשר אני בקצב של צב ועיייייף עייייף עיייף. פשוט לא היה לי כח ללכת. אני כמובן מאשים את זה בעבודה שאני בקושי אוכל משהו (יחסית לפעם) והגוף יותר חלש אבל זה היה מטריד. חזרה לקחנו אוטובוס.

אז לא הכל מושלם. אבל נראה שהדברים זזים בקצב טוב.
    היום אכלתי גרבר תפוחים - זה דווקא נחמד, ואפילו עבר בקלות.
    מה עוד אספר לכם בעדכון זה ? ביום ראשון חוזרים לעבוד , או יותר נכון מתחילים עבודה חדשה. מעניין איך נסתדר עם האוכל שם. כי כל נשנוש של משהו נוזלי לוקח כמה דקות טובות.

אה, ואפילו פצעי הניתוח כבר נראים ממש סביר ובקרוב אני ארשה לעצמי לחזור לבריכה :)

נתראה בעדכון הבא :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדכון שני - שבוע אחריי...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וכמובן ששכחתי את החשוב מכל.

גל (הבן)
    02/09/2010

אני לא רעב!!!!!!! זה מדהים.
    כאילו הפונקציה נמחקה לי מהמחשב. מדי פעם אני טיפה רעב ואז שלוקון של מים או טיפלה מוצר חלב והופ אין רעב. מדהים!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל שכחת משהו קטן - אך חשוב

שולה זק
    02/09/2010

שבכל זאת הגוף שלך עבר סטרס לא קטן לפני שבועיים. עברת הרדמה כללית, עברת ניתוח (למרות שלא חתכו אותך לאורך ולרוחב). התזונה שלך היא כרגע מינימלית ואתה בהתאוששות. אז בהתחשב בכל מה שציינתי לעייל - מבחינתי אתה גיבור "על". עושה המון ואף מצליח ומתגבר על הקצת אי נוחות כאן ושם, שזה זמני ויחלוף במהרה.
    אז תמשיך לעדכן, להיות אופטימי וחייכן ומחכה כמובן בסקרנות גוברת לשמוע כמה נוספו ל - 7 שכבר נעלנו.
    שבת שלום
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוכרת מה שאלתי לפני הניתוח ?

גל (הבן)
    02/09/2010

שבוע לפני הניתוח העלתי הודעה שאני רוצה לצאת בראש השנה ל4 ימי נופש עם זוגתי בצימר בצפון ושאנחנו נרצה גם לטייל קצת ושאלתי לעצת הפורום... אז אני עושה את מירב המאמצים על מנת שאני אגיע עם כמה שיותר כוחות לטיול, כמובן שבלי להשתגע יותר מדי.

עדכון הבא - אחרי ראש השנה. ככה יהיה הרבה מה לכתוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמעט שבוע עד ראש השנה

שולה זק
    02/09/2010

גלל, תתפלא עד כמה השינויים לטובה חלים מהר. עד ראש השנה יש כמעט שבוע (פחות יום). להערכתי תוכל לטייל בכיף . לא מבטיחה שתוכל לתפס על הר מירון בריצה...אבל לטייל בגולן במטופה, בראש פינה , בגנים לאומיים ...בכייף.... רק תגיד איפה תהיה שאסדר לך תנאי V.I.P
    חג שמח
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדברים הרגילים...

גל (הבן)
    02/09/2010

את יודעת, הדברים הרגילים - קצת חצבני, קצת בניאס, טרקטורונים, ראפטינג. אבל שיא השיאים - גיסי דאג לסגור לנו מקומות גם ב"פינה בראש" וגם ב"טחנה" שתי מסעדות מצוינות :)
    אמרתי להם שאני אשתה את דם הסטייקים באמצעות כפית. אבל בתכלס, זה לא מפריע לי בכלל. זה נחמד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה גל

עופר
    02/09/2010

אני קצת לפניך היום יש לי יום הולדת חודש.
    ההרגשה שלך שבוע אחרי היא בדיוק בדיוק נורמלית.
    ברור שאתה חלש, הרי אתה בקושי אוכל. תראה איך שבוע הבא אתה כבר תהיה יותר חזק.
    ושבוע אחרי תרגיש כבר מעולה.
    אני חודש אחרי, מרגיש מעולה, ישן על הבטן וגם על המקומות שהיו לי נקזים, לא מפריע.
    דרך אגב לפני הניתוח לא היה לי נוח לישון על הבטן, אבל עכשיו כשאני 20 קילו פחות זה נחמד וחביב.
    קח את הדברים לאט, כשאתה מתעייף, תנוח כמה דקות, זה טבעי וזה בסדר.
    בקרוב אתה תלך למרכז ליד הבית תוך 7 דקות ולא תוך רבע שעה - תאמין לי.
    המון הצלחה וכמובן שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זה נכון

ריקי
    03/09/2010

כמה אתה צודק עופר. הבית ספר של הילדים שלי זה בהליכה 5 דקות לי זה היה לוקח 20 דקות עם הפסקות.היום אני רצה את זה בדקה.הייתי הולכת ונחה כל שניה היום אני לא יודעת מה זה לנוח הכל ממש קל לא להאמיןןןן איזה כיףף.שתהיה לנו שנה טובה ועם התחלות יפות לכולם וירידות גדולות אמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו