צהרים טובים לכולם:-)

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צהרים טובים לכולם:-)
    yarden
    02/09/2010

מה שלום כולם?
    אחרי שבוע ,שהיה בהתחלה לא קל,לא מסתדרת עם מוצרי חלב,אז אני מוהלת במים ,נראה לי לאט לאט הקיבה רוצה.עם גבינות 5% אני לא מצליחה,אז אני אוכלת ביו 3% מרוסק(בבלנדר) עם תפוחים,יוצא מראה קטיפתי,מומלץ באהבה.מרק אני אוכלת חתיכה קטנה של עוף עם מרק וגזר ,רק אתמול התחלתי. היום בבוקר התחלתי עם תה ולאחר שעה אכלתי דייסת סולת.
    עדיין אנשים לא ראו אותי ,אני בבית ורואה סרטים ואתמול ...הכנתי עוגיות עם ריבה אולייי 100 עוגיות ,פעם...זה היה רץ.אתמול אחרי 10 דקות אמרתי מה עשיתי...אז הכנתי בשלבים וגם ישבתי:-)
    ללכת אמממ...קצת מוקדם לי,אבל מספיק לעלות ולרדת שתיי קומות זה בהחלט מספיק לי.
    היום נשקלתי ואחרי שבוע...
    הורדתי 10 קג'.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צהרים טובים לכולם:-)

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה יופי ירדן כל הכבוד

אורנה LVIAA
    02/09/2010

שתהיה לך שנה טובה ומתוקה והצלחה בדרך ובחיים החדשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ירדן, איזה אושר!!!

נעמי
    02/09/2010

כל הכבוד לך שכבר הכנת עוגיות, אני אמנם לא עושה הרבה, וגם פעמיים רק ירדתי מהמדרגות י ביומיים. אני לאט לוקחת הכל, כל הכבוד על ה10 קג. הראשונות שירדו, אני מקוה שגם אצלי זה ירד, אני עוד רק על נוזלים, בעלי עושה לי יום יום כוס מיץ מכל הפירות, עוף עוד לא אכלתי כי אמרו רק משבוע הבא
    אני לא רעבה בכלל, ומפחדת לא לאכול משהו יותר מדי (כמה שאפשר לאכול). אין כאבים אבל חלשים(אולי הגיל 64) אז כל טוב ושנה טובה ומתוקה, נעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלופה!!!

שולה זק
    02/09/2010

אלופה בכל המובנים
    מבשלת, אופה - עומדת בפיתויים. אוכלת נכון ולפי ה"ספר" וכבר השלת 10 קילו ממשקלך. ואלהההה אין עליך!!!!!
    המשיכי בדרך זו. כייף לקרוא את האושר שבלב שאתם, המנותחים החדשים, משדרים כאן.
    שבת שלום
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכולם:-)שולה שאלה

yarden
    02/09/2010

שולה רציתי לשאול בקשר לכמיות של נוזלים ובכלל,שמתי לב שהכמות שאני אוכלת ביומיים האחרונים גדלה אם זה היה פחות מחצי כוס בהתחלה ,עכשיו לחצי כוס וקצת (כוס חד פעמית).
    היום בצהרים ,שתיתי מים מינרלים לפחות 2 כוסות והשתייה היא בלגימות ללא הפרעה זה תקין?(הלגימות הם לפי תחושת הבטן בערך חצי שעה שתייה),הכוונה שלי שאני עברתי את שלב הכפית ולאט לאט כמו בימים הראשונים,,חוץ מארוחה בשרית(מרק)בכפית ,אבל עדיין אני בשלב ,כלכלה טחון(מעט נוזלי):-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ירדן

שולה זק
    02/09/2010

לשתות זה מבורך וכמה שיותר (ברור לא שתיה מתוקה). יש להקפיד לא להפריז בארוחה אחת על מנת לא לקבל תחושת מועקה או לחץ. לחכות בין אוכל לשתיה לפחות 20 דקות.
    לאט לאט תעברי למזון "עם שיניים"כדברי ליאור. אני מניחה שתוך 4-5 שבועות תאכלי ארוחות רגילות (מנות קטנות, לפחות 6 פעמים ביום)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלכה!!!!

גל (הבן)
    02/09/2010

כל הכבוד על העשירייה הפותחת. מי ייתן ויעופו עוד הרבה באוויר. והכי חשוב שלאט לאט לאט תחזרי לשגרה - פעם לבשל - פעם לטפס מדרגות - ובמהרה גם ללכת קצת יותר יגיע - אל חחש.

כל הכבוד והמשיכי בתלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירדן

ריקי
    04/09/2010

כל הכבוד אני מאחלת לך את כל הטוב בעולם שתתצליחי ותתיגברי על הכל .הרי אנחנו קיבלנו מתנת יום הולדת מתנה יקרה מאד שצריך לשמור עליה טוב טוב.10 קילו ואהוו.המון בריאות ואושר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו