מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חברים יקרים האם מישהו יודע?אורנה LVIAA02/09/2010
האם ניתן לדלג על בד' מאמץ - אין לי כוח לזה בכלל וגם לא בכושר.מה גם שהפסקתי לעשן לפני 6 חודשיים הייתי מעשנת כבדה אפשר לומר וכנראה יש לזה השלכות לכן הייתי שמחה לוותר על הבדיקה הנ"ל.אחרי הניתוח אעשה כושר מבטיחהחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הנחות
שולה זק02/09/2010אורנה יקירתי, הבדיקת מאמץ היא לא לבדיקת כושר - היא בודקת את כושר הלב אם הכל תקין. צריך תמונה שלמה לפני שמכניסים אדם לניתוח. כך שתעשי את בדיקת המאמץ (אני בטוחה שהיא תהיה בסדר). את לא חייבת להיות ספורטאית.....העיקר שהמכשירים יראו הכל בסדר
לגבי העישון - אני שמחה שפסקת לעשן מזה 6 חודשים.אך....במונחים רפואיים את נחשבת למעשנת עוד 5 שנים. כך שתתמידי ותואר זה ירד ממך. אני כבר לא מעשנת 12 שנה.
בהצלחה בכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה היקרה חשבתי לקצר את התהליך חח
אורנה LVIAA02/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורנה,
נעמי02/09/2010אל תדאגי הבדיקת מאמץ יכולה להיות בטליום ודיפרידון(משהו כזה)ותלוי איפוא את עושה את זה, כי במאיר לא היה מכשור למשקל שלי ועשיתי את זה בתל השומר, אז תבדקי כי אני לא בדקתי וסתם עשיתי תור ואחרי שעה בחוץ אמרו לי מצטערים. אל תדאגי הרופא מבין שאת לא בקושר. תדרשי מהרופא.
כל טוב. נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמי היקרה
אורנה LVIAA02/09/2010אפשר לדעת מה היה משקל התחלתי שלך? ותודה על העדכון אני אמורה לעבור את הבדיקה עוד כמה ימים ואני כבר מתקשרת לברר איתם לגבי המיכשור אז שוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורנלה!!
נעמי02/09/2010אני שקלתי ב-22 לחודש 150.50 קג. ככה דירדרתי את עצמי אחרי מחלה של דלקת פרקים, ואני כמעט לא יכולה ללכת,השמנתי במשך שנה 27 קג, המזל הגדול זה הראומטולוג שלי דר עמיטל שאמר לי רק נתוח קיצור קיבה, ואני עניתי לו" אתה רוצה להרוג אותי", אז הוא ענה ככה תמותי.. אז הנה אני 9 ימים אחרי, ואני לא מאמינה. איזה מזל יש לכם שאתם צעירים וכל החיים לפניכם. אז תלכי עם כל החשק בעולם, כי זה חיים חדשים.
כל טוב, אשמח לענות על כל שאלה.
שבת שלום, נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמי היקרה!!!!!
אורנה LVIAA02/09/2010גם אני לא רחוקה מהמשקל 138 ק"ג ולא כל כך צעירה בת 49 אוטוטו .וכן שואפת לחיים חדשים ובריאים אמן ואמן לכולנו .במידה ותרצי לשוחח טל' עדכני אותי במספר טל' ואשמח לדבר איתך . יש לי מלא זמן פנוי כרגע לא עובדת ומחכה לעבור את הניתוח ורק אחרי לחפש עבודה .
להשתמע ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורנלה!!!
נעמי03/09/2010אשמח מאד מאד לשוחח, הטלפון בבית 09-7457607 יש לי סלולר אבל לא משתמשת.
להתראות, ושבת שלוםת נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמי היקרה
אורנה LVIAA02/09/2010אחרי שראיתי את ההודעה שלך קצת דאגתי ולען התקשרתי למגדל המאה שם אני עוברת את הבדיקה ושאלתי אותם האם מבצעים בד' מאמץ לכבדי משקל ומתתי מצחוקחחחחחחחחחחחחחחחחחח
והתשובה הייתה חיובית אז תודה בכל אופן על העידכון.להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)