צריכה עזרה מכם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה מכם
    מיכל
    02/09/2010

הייתי היום בזיו, אישרו לי ת'ניתוח, אבל קבעו לי ת'תרום ניתוח רק לעוד שלושה חודשים.
    רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על בית חולים אחר בצפון, עם זמן המתנה קצר...
    תודה }{

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה מכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר'ה...עזרה?

מיכל
    05/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מיכל

שולה זק
    05/09/2010

בכל בתי החולים זמן ההמתנה הוא לא פחות מזה. 3 חודשים זה "הרע במיעוטו" בהתחשב שספטמבר זה חודש חגים. ידוע לי על מקרים שהתור במרץ - אפריל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משרוולת חדשה

גל
    05/09/2010

מיכל אם יש לך ביטוח פרטי תוכלי לעשות מהר יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי ביטוח של הראל

מיכל
    05/09/2010

מישהו יכול להגיד לי איך זה עובד? מה הדרישות שלהם? למי פונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מיכל

שולה זק
    05/09/2010

תפני לביטוח הפרטי שלך לסוכן או למי שדרכו הביטוח משולם. תגידי שאת מעוניינת לעבור ניתוח לקיצור קיבה ולקבל מהביטוח את רשימת הרופאים שנמצאים איתם בהסכם. לפי זה תוכלי לפנות לאחד המרכזים הפרטיים כמו אסותא, מדיקל סנטר ולקבוע תור למנתח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל גם אני בהראל...

לילך.פ
    05/09/2010

ויש לי כבר אישור עקרוני .. מה שאת צריכה זה פשוט מאוד ללכת לרופאת משפחה שתכתוב במסמך
    שיש לך השמנת יתר, שתרשום כמה BMI , גובה, והעיקר שההשמנה בזמן האחרון כי אם היא תכתוב שזה היה מלפני שעשית את הפוליסה הם יעשו לך בעיות... עקרונית הם לא מסכימים למלא את המסמך של הראל אז תצרפי למסמך את המכתב מהרופא... ותמלאי את החלק שלך ... כתוב שם אם את מתכוונת לתבוע את קופ"ח או ביטוח לאומי כמובן שתרשמי שלא!

ותשלחי אליהם לפקס 03-7348166 לידי ציפי (היא הכי רצינית שם)
    ותתקשרי אליה 03-7547010 לוודא שקיבלה... קל ופשוט

לגבי הניתוחים הם עושים רק במדיקל סנטר ויש להם 4 רופאים שעושים את זה את צריכה להתקשר למדיקל סנטר לקבוע תור לרופא מנתח שיכתוב שהוא מוכן לנתח אותך את המכתב את מעבירה להראל והם כבר דואגים לתשלום למדיקל סנטר

הרופאים הם : ד"ר סובחי אבו עבוד - 03-7183100
    ד"ר אינה פייגין - 052-6667447
    ד"ר קוריאנסקי יוסף - 052-8304118
    פרופסור צ'ארניק אברהם - 03-5271281

אם תרצי לעשות דרך קופ"ח - תקבלי מהראל 5100 ש" החזר כספי על זה שלא ניצלת אותם שזה בעצם 50 % מעלות מנתח שלהם ובנוסף הם חוסרים עוד 12,260 ש"ח שהם אמורים לשלם למדיקל סנטר

עקרונית אני מחכה לאישור של מאוחדת כי אני רוצה להתנתח בביה"ח השרון ודרך הראל אני לא יכולה אם מאיזה שהיא סיבה מאוחדת יערימו עליי קשיים אני אלך דרך הראל.

אם תרצי פרטים לגבי קופ"ח מאוחדת אכתוב לך את כל הבדיקות כי אני אחרי כולם
    וזה אחרי שהרופא שלי "שכחה " כמה בדיקות ושוב היו צריכים לדקור אותי וההיתי צריכה להמתין לתורים אבל "אחותך" לא פראיירית שגעתי את כל המערכת ומיום חמישי שקיבלתי עוד 3 בדיקות עשיתי אותם כבר היום . למרות שהתורים היו לעוד חודשיים ...

טפו טפו טפו בלי לפתוח פה לשטן אני אמורה בתחילת אוקטובר לעבור את זה!

מקוה שהנתונים יסדרו לך את הבלגן ... עד שאני הגעתי לידע הזה סבלתי חודש של אי וודאות!

בי לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :)

מיכל
    05/09/2010

אני לא במאוחדת, אבל זה עדיין עזר לי.
    אני אפנה להראל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :(

מיכל
    06/09/2010

מסתבר שאין לי את הביטוח המתאים, אז אני אשאר עם התור לעוד שלושה וחצי חודשים.
    ואגב, לא אמרו לי שום דבר על ועדה. ישר קבעו לי תור לטרום ניתוח. אני אצטרך לעבור גם ועדה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו