משרוולת חדשה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• משרוולת חדשה
    גל
    03/09/2010

היי אני כ 4 ימים אחרי ניתוח שרוול לצערי לא ירדתי גרם מקווה שזה נורמלי בנוסף הייתי רוצה לדעת האם מורידים את הסיכות כעבור שבוע מיום הניתוח?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משרוולת חדשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל המרבה בגל הריי זה משובח.

גל (הבן)
    03/09/2010

ברוכים הבאים לפורום המשובח הזה.
    לגבי מה ששאלת - אין לי מושג, אני יודע שכל אחד והקצב שלו אבל אולי חכמים ממני יענו לך פה בפורום.

לגביי הסיכות - תלוי איזה סיכות עשו לך, לי עשו נמסות אז פשוט לא נגעתי בזה ולאט לאט זה נעלם ואילו לאמא שלי עשו סיכות שהיה צריך להוריד אחרי 10 ימים בקופת חולים. פשוט תשאלי את הרופא שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה גל (בת)

שולה זק
    03/09/2010

אל דאגה, את תרדי במשקל. את בינתיים עוד מלאה בגז חחחח ונוזלים. תוך יום יומיים תחושי בירידה.
    לגבי הסיכות - אם הם לא מהסוג הנמס (כמו אצל גל הבן) אז תגשי כעבור שבוע למרפאה שלך ושם האחיות מיומנות לשלוף לך את הסיכות. זה לא כואב.
    שבת שלום ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה גל!!!!

נעמי
    03/09/2010

אני בבית מיום ראשון, ביום רביעי (8 ימים) אחרי הנתוח הרופא הוריד את הסיכות, על משקל עוד לא מדברים, ככה שאני מחכה. אל תדאגי כל דבר בזמנו, העיקר שאת אחרי!
    בנתיים, שבת שלום ושנה טובה ומתוקה. נעמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו