מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מזל טוב לי ולשרוול שליליאור04/09/2010
לפני שעה בדיוק , נדמה לי שבשעה הזו , התייצבתי באסותא לב המפרץ לתחילת המסע של חיי,ניתוח שרוול בניצוחו של דר' מחגנה
הייתה שנה מופלאה :הירידה הגדולה במשקל גררה אחרי שינויים רבים בחיים שלי .
אז מה היה לנו שם :
משקל : התחלתי 142 ק"ג ( מפוזרים על 170 ס"מ ) .משקל כיום כ94 -מבטיח ומתחייב שזה לא סופי - מתכנן לרדת עוד 10.
מיכנסיים : גינס של מתאים לי במידה 56-48 , כיום גינס 44-46
חולצות : פולו 5XL של מתאים לי - כיום XL של פוקס
כיום רוכב אופניים , רכיבות שטח ארוכות וקשות - נהנה ומכור לכאב - נותן בראש לרוכבים ותיקים .
אנרגיות אינסופיות
עבודה חדשה ( בטוח ומבטיח שהרבה מאוד בזכות הניתוח )
חברים נפלאים וחדשים שפגשתי לאורך המסע , ובראשם ...שולה .
מאחל לכולם המשך ותחילת מסע מופלא , וכמובן שנה טובה
תמונות יצורפו בהמשך
בהצלחה לכולם
ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר wow,,, מדהים!!!
גל (הבן)04/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מספר 1 ??????
עופר04/09/2010כל הכבוד !!!
אתה השראה לכולנו !
תמשיך ככה.
מקווה לראותכם בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה עופר...מבטיחים
שולה זק04/09/2010אנחנו הסקרנים לראות כי אנחנו מכירים את ה"עופר" לפני ולא החדש פחות 20 קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור!! ליאור!!! ליאור!!!
שולה זק04/09/2010כל הכבוד. יום הולדת שמח. תאמינו לי שתאריך בהניתוח הוא יום ההולדת המשמעותי ביותר (בחיי בכל אופן.
ימחת את כולנו בסיפורך האישי המרגש טבמיוחד שמחת את הוותיקים כאן שלפתע חשו בחסרונך זמן רב וזאת כמובן בגלל העבודה החדשה והחריצות הרבה שלך.
מחכים לתמונות ושתהיה לך ולאשתך המדהימה _(שמתמודדת בעצמה יפה מאוד עם המעקף)שנה טובה רזה ומתוקה.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב ליאור
אורנה LVIAA04/09/2010שמחת לקרוא את מה שכתבת מאד מעודד בעיקר את החדשים כמוני שלפני ניתוח
שיהיה לך שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
פרופ` אחמד מחג`נה04/09/2010ידידי ליאור. אני שמח מאוד לשמוע את הדברים המרגשים. מאושר לשמוע ששיתוף הפעולה של שנינו הצליח ובגדול.
שיהיה לך במזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואהווווווו
ריקי04/09/2010אין לי מילים רק להגיד כל הכבודדדדדדדדד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)