מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח עם בעיה קוצר נשימהיהודית04/09/2010
שלום לכולם
האם מישהו עבר את הניתוח עם בעיה של קוצר נשימה
תודה
יהודית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן יהודית...אני
שולה זק04/09/2010ומאז הניתוח נעלמו כל בעיות הנשימה (כבר 9 שנים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יהודית
ליאור04/09/2010לפני כ20 שנה ( בזמן השרות הצבאי) התחילו לי בעיות והפרעות נשימה .
התחלתי להשתמש במשאף ונטולין והגעתי ל10 ואף יותר פעמים ביום !!
לפני כ3-4 שנים רופא המשפחה החליף לי את המשאף במשאף סרוטייד- והשתמשתי הן פעמיים ביום .
לא היו לי שום בעיות עם הניתוח - חשוב לידע ת הרופא המרדים בבעיה !!!
כיום אני כבר 8 חודשים בלי שום משאף , נושם חופשי גם אחרי פעילות גופנית מאומצת מאוד :-)
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח בחולה עם בעיה נשימתית
פרופ` אחמד מחג`נה04/09/2010הרבה מאוד מהמנותחים סובלים מבעיה מטבולית כולל לחץ דם, סכרת, מחלת לב וגם בעיה נשמתית. חולים אלו חשוב מאוד להפגיש אותם עם מרדים בכיר לפני הניתוח ע"מ להכין אותם בצורה האופטמלית. אין חשש לאחר הכנה טובה כולם עוברים ובשלום. אחת המנותחות שלי סבלה ממחלת ריאות קשה עם טיפול מקסמלי בסטירואידים ומשאפים. עברה הכנה טובה ונותחה בהצלחה. כרגע היא 30 ק"ג פחות
שיהיה לך הרבה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)