הרבה מחשבות לפני ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הרבה מחשבות לפני ניתוח
    יוחאי וליאורה
    06/09/2010

שלום לכולם
    אני נמצאת באמצע תהליך בדיקות לפני הניתוח (עוד אין תאריך, רק 7/10 תהיה פגישה שניה במרפאת השמנת יתר בבי"ח זיו), יש הרבה מאד מחשבות על איך אסתדר עם התזונה אחרי הניתוח, חששות מהסתבכות, למרות שאני בן אדם מאד אופטימי ובטוחה שהכל יהיה בסדר. הדילמה היא בין הרצון העז לקבל את בריאותי שוב (BMI 36 , סכרת, דום נשימה בשינה, לחץ דם, שומנים בדם ועוד...) והתקווה שיש אמת במה שהרופאים אומרים, לבין החשש שהמחיר שאשלם באורך חיים אחר שאולי לא אסתדר איתו, שיהיו סיבוכים, הפחדים של המשפחה (והם לוחצים...).
    הייתי רוצה לשמוע פרטים על אחרי הניתוח בימים הראשונים: כאבים, תזונה, מה קורה בשבועיים הבאים. וכן הלאהץ
    אשמח לשמוע תגובות.
    שנה טובה ובריאה!!!!!!!!!
    ליאורה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרבה מחשבות לפני ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפורום מלא בדברי מנותחים חדשים

שולה זק
    06/09/2010

אם תדפדפי אחורה לתחילת אוגוסט תמצאי המון מידע על ימי האישפוז והימים שאחרי . עופר, גל, ירדן , ריקי, רוז ועוד מנותחים שאיני זוכרת כרגע. אשמח לעזור ואף לשוחח בטלפון (לצערי בעלך חושב שאני "משוחדת").
    אין סיבה לחשוש שלא תסתדרי עם התזונה לאחר הניתוח. לאחר תקופת ההחלמה את אוכלת הכל. לא נמנעת מכלום. מה שמשתנה זה הכמויות. את מודעת למצבך הנוכחי שהוא לא טוב. אז תחשבי חיובי. עד כמה תהיי מאושרת להיפטר מהמחלות הנילוות. לרדת במשקל בכייף ולשפר את איכות החיים שלך.
    שנה טובה ובהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה

יוחאי וליאורה
    07/09/2010

אני קראתי באדיקות כמה שבועות אחורה, וההתרשמות שלי היא שכל מי שעבר את הניתוח מדווח על "חיים חדשים". אני מאמינה שגם אני ארגיש ככה, (אופטימית זוכרת???!...) אני משערת שהחששות עולים בעקבות לחצים מבני משפחתי שמביעים פחד בעיקר מפני סיבוכים והידיעה שהצעד הזה הוא בלתי הפיך. בעלי למרות שהיה מאד אסרטיבי פה בפורום דווקא בעד שאעשה את הניתוח, הוא גם זה שרואה כמה אני סובלת מהמחלות הנלוות והעודף שומן.
    ביום שני הקרוב עוברת את הבדיקה האחרונה צילום וש"ק וב7 לאוקטובר פגישה שניה לאחר בדיקות בבי"ח זיו . מקווה שאקבל כבר תאריך לניתוח. מקווה שיתנו תאריך מהר כי אני מובטלת ורוצה לעבור מהר את הניתוח, להחלים ולמצוא עבודה.
    אשמח לשמוע תגובות על אורך התור בבי"ח זיו.
    ליאורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ליאורה

שולה זק
    07/09/2010

תרגיעי את בני משפחתך.
    תגידי להם שאם באמת הם אוהבים אותך ודואגים לך, שיכבדו את החלטתך, שיחזקו את הידך לקראת החיים החדשים. הרי הם רואים ומודעים לסיבלך במצבך הנוכחי. ואם יש דרך לצאת ממעגל המחלות - למה לא לנצל את חלון ההזדמנויות לאיכות חיים?
    המשיכי להיות אופטימית, לשדר אנרגיות חיוביות ולהיות שלמה עם עצמך שבחרת בדרך הנכונה לטפל בעתידך.
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאורה

ריקי
    07/09/2010

שלום ליאורה .אני מאד מבינה את החששות שלך והדאגות שלך כמו ששולה אמרה שאם תחזרי קצת אחורה תוכלי לקרוא הכל ולהבין. בכל מקרה לכולנו יש פחדים ודאגות. לי בעיקר הייתה דאגה שאני לא יתעורר מהניתוח ומה אני יעשה יש לי ילדים הם ישארו לבד ובשביל מה אני עושה בכלל את הניתוח אם אני רק מקטרת ובוכה מפחד. זה מאד טבעי . ליאורה מה שאני מציעה לך זה לחשוב מה יקרה אם באמת לא תעשי את הניתוח . אני לא מנסה לשכנע מישהו לעשות את הניתוח כי זה אסור לי. אבל אני מאד ממליצה לעבור את הניתוח הניתוח החזיר לי את הבריאות ונתן לי כוח לחיות כי לא תמיד רציתי לחיות הייתי בדיכאונות קשים ביותר וחרדות קשות. והיום אני חיה ואני פורחת ובריאה שזה הכי חשוב.לא צריך לחשוב מחשבות שליליות תחשבי רק טוב . תסתכלי על עצמך 3 חודשים אחרי הניתוח ואז נדבר. הביטחון שלי חזר מה שלא היה לי.ואיי אם אני אמשיך הדף פה לא יספיק. אז ליאורה אני מאחלת לך חג שמח ושנה טובה ולא להביא אותך למצב שאת חושבת שלילי על הניתוח תאמיני לי שהרופאים יודעים מה הם עושים ותסתכלי על זה בטוב ולא ברע. . תגידי לעצמך יהיה ב ס ד ר. יום טוב מאמיי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריקי יקרה

יוחאי וליאורה
    07/09/2010

אני מודה לך על ההתייחסות, וההקשבה. אני בשלב שהחלטתי כבר ללכת על הניתוח, וההתמודדות שלי היא על ידי דיבור ומחשבות על הנושא, מציאת מידע נותנת לי המון ביטחון, וזה מה שאני עושה. אני משתפת אותכם בתחושותייי ומחשבותיי מתוך הידיעה שאתם שעברתם את התהליך תוכלו להבין אותי הכי טוב.
    מהרגע שהחלטתי אני רוצה כבר להיות אחרי, אבל מבינה טוב מאד שהזמן הוא גורם חשוב בהכנה לניתוח.
    בכל מקרה אני מאחלת לך שנה טובה ובטוח נשתנע פה.:)
    ליאורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף ליאורה

ריקי
    07/09/2010

מה שתיצטרכי אנחנו כאן בשבילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאורה שלום:-)

yarden
    07/09/2010

אני מבינה אותך ,את מחזירה אותי לימים ולחודשים לפני הניתוח.
    את הבדיקות והניירת ובכלל כל ההתעסקות סביב הניתוח ומה יהיה ,היו לי מלא שאלות.
    בעלי מבחינתו עכשיו על השולחן..הוא פותח מרכיב..:-) עכשיו אני צוחקת עליו ,כמה שהוא דירבן אותי ,כמה הוא ראה שקשה לעמוד מול ארון ולחפש,לנבור,ונכון ששחור הכי התאים לי ,אבל ידעתי שהוא מרזה.והסוכר והלחץ דם,אין מה לעשות ,בריאות היא מעל הכל ,הילדים הבעל ,גם לא צעירים נשארים(בראש).זה מדד שהלכתי איתו.
    מודה שהייתי בהיי גדול לפני הניתוח ורגע לפני ..בכיתי ממש ליד דלת חדר הניתוח .אוליי פתאום כולם איתי וזה הלחיץ אותי ,לא יודעת.
    את צריכה להיות נחושה ,להכנס בתחושה טובה,לתת אמון ברופא ובמרדים:-)
    ותראי שהכל יהיה בסדר,נכון לא קל ,כמו כל ניתוח וההשלכות שלו ,אבל מתגברים ,מתחזקים,יש כאן פורום שיעודד ויתן לך מלאן טיפים וחיזוקים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאורה!!

נעמי
    07/09/2010

אני כל כך מבינה לליבך ולמשפחתך, ליפני שבועיים בדיוק עברתי את נתוח "השרוול" ואני מאושרת,
    לא היו כאבים נוראים בכלל, אולי בגלל שבשעות הראשונות, אתה יושן ואם משהו כואב, אתה מקבל איזה זריקה, אני פשוט לא זוכרת, אבל ליאורה איזה כייף להיות אחרי, זו הרגשה נהדרת, לא רעבים,,ואוכלים את המנות הקטנות וזה נפלא להרגיש את השובע ואתה יודע שהאור בקצה המנהרה, לא האוכל שהיה מרכז חיי (ואני בת 64 עם 5 נכדים) ואוי ואבוי אם לא היה משהו טוב במגירה ליד המיטה, אז תודה תודה לפורום הזה ושולה הנפלאה שתומחת ונותנת שוב ושוב את זריקת העידוד..
    ליאורה, את בדרך המלך.
    כל טוב ושנה טובה, נעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו