מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ורד איזה לילה...לילך.פ06/09/2010
איזה כיף לך בטח לא תשני הלילה מרוב התרגשות...
מאחלת לך המון בהצלחה....
היום פגשתי בחור שעבר את הניתוח בדיוק לפני שבוע... הוא הראה לי את התפרים
והסביר קצת מה עובר עליו בגדול מאד שמחתי... את יודעת גברים קצת יותר חלשים מאיתנו ...
הוא נראה די סביר, קצת חלש... אבל קם, ישן , הולך, זז, מתכופף... והיום התחיל לאכול פירה...
בקיצור החששות שלנו יותר מפחידות ממה שנעבור... צאי לדרך חדשה ותהני מכל רגע גם מהרגעים האלה... של החששות, הפחד מהלא נודע... הדאגה.. והשמחה..
בהצלחה
מחכים לעדכון (אגב הבחור ירד 12 קילו בשבוע... לא שזה אינדיקציה , כל אחד והקצב שלו אבל נשמע ונראה מעניין)
שוב בהצלחה לילך
(אני בערך עוד חודש משתרללת ... אה סליחה משתרוולת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך-כבר אמרתי לך שאת מדהימה?
שולה זק06/09/2010תמיד נהנית לקרוא ולצחוק. כל הכבוד להומור ולעידוד שלך לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה אם תרצי לצאת לחופש...
לילך.פ06/09/2010תדעי שאני כאן...
אחרי הכל כולנו באותה סירה לא ?
כל כך אוהבים אוכל ... עד שאנחנו הופכים אותו לאוייב שלנו.
אבל כמו שאומרים בנדל"ן העיקר זה : לוקיישן, לוקיישן, לוקיישן
אנחנו צריכים לילמוד שהעיקר זה : מינון, מינון , מינון.
נו טוב , בלכתוב אני חזקה ... לא מצליחה לעמוד בפיתויים ואוכלת עד שמתפוצצת
מתעוררת בבוקר ואומרת לא די הגזמתי... מעכשיו דיאטה.. ושוב נשברת...
וחוזר חלילה...
אגב , מאז שאני מריצה את הניירת של הניתוח אני מרגישה כל יום כאילו זאת הסעודה האחרונה...
אוכלת מהכל והכל...
העיקר שנהיה בריאים ושכולם יעברו את הניתוחים האלה בשלום
ואם יש לי השנה בקשה מיוחדת מאלוהים זה שבאמת יקצר סיבלם של השמנים ויעזור לכולם לצאת מהמעגל הכואב הזה! לתמיד ! אמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת גדולה! כתיבה מהנה לקריאה...
גל (הבן)07/09/2010אל חשש. באמת, כולה שבועיים מהניתוח ומשהו במח זז. אותו קריווינג שתארת נעלם לי לחלוטין. מקווה שזה יישאר ככה להרבה זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!! :-)
ורד06/09/2010בהחלט אני מאמינה שאני לא אשן בלילה...ואני מאמינה שגם אמא שלי לא תישן מרוב לחץ (כבר בלילה האחרון היא לא הצליחה לישון)
ברגע שאני אוכל להכנס שוב לפורום אחרי הניתוח אני אעדכן את כולכם איך היה ומה היה וכמובן כמה ירדתי P-:
אוהבת אתכם פורום שלי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)