אחרי שרוול קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אחרי שרוול קיבה
    זוהר
    07/09/2010

היי
    ב21.7.2010 עברתי ניתוח שרוול קיבה מאז הניתוח כבר אושפזתי 3 פעמיים אני לא מצליחה לאכול והבחילות לא עוזבות אותי בבית חולים נתנו לי הכל נגד הבחילות וכלום לא עזר עברתי ים של בדיקות הכל תקין אשמח לקבל תשובה מה עושים עם הבחילות האלה כבר נימאס לי לישון איתם ולקום מיואשת כבר .....

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי שרוול קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נ.ב

זוהר
    07/09/2010

מזאת אומרת הסיכות שנשארות בגוף אחרי הניתוח מהם האם חיים איתם ככה תמיד או ש..?? לא מדברת על הסיכות בבטן זה כבר הטציאו אצלי הבנתי סיכות ממש בתוך הגוך לאורך הקיבה שכרתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום זוהר

שולה זק
    07/09/2010

שלום לך,
    אם מבחינה רפואית הכל בסדר, כנראה יש משהו בהתנהלות שלך שגורמת לבחילות.
    האם את במעקב של דיאטנית. לקבל תפריט מתאים. כמו כן האם את מקפידה לאכול מנות קטנות, לועסת היטב, ולא שותה יחד עם האוכל. חשוב להמתין 20 דקות בין ארוחה לשתיה.
    תפני לרופא המשפחה ותתיעצי האם לקחת כדורי לוסק.
    אני רוצה לקוות שתוך זמן קצר תעבור לך תחושת הבחילה .
    שנה טובה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

זוהר
    07/09/2010

מה למשל לא טוב בהתנהלות שלי?

אני לא מצליחה לאכול בקושי שותה פארמין לא עוזר לי ואת כדורי הלוסק לקחתי איזה 3 ימים ראיתי לא עוזר לי הפסקתי אותם ואני לא נמצאת במעקב אצל דיאטנית אשמח אם תעזרי לי אני כבר לא מסוגלת לחיות עם התחושה הזו חודש וחצי עם בחילות שלא פוסקות מכל דבר אני ניגעלת מכל ריח קטן שיש בבקשה תמי לי את עזרתך מתחננת אפילו מיים מביאים לי להקיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום זוהר

שולה זק
    07/09/2010

לפי מה שאת מתארת את לא אוכלת ולא שותה וזה ממש לא בסדר.
    אני לא יכולה לעזור לך, אני חושבת שאת צריכה לפנות דחוף לרופא המשפחה שלך על מנת לברר לעומק למה את לא אוכלת ולמה יש לך בחילות.

אני חושבת שזה חשוב וחיוני שתפני לדיאטנית ותקבלי ממנה הדרכה מה לאכול, מתי ואיך.
    לפי דברייך עברת את כל הבדיקות והן תקינות. כך שהפתרון הוא לפנות לדיאטנית ולרופא המשפחה. לי אישית אין פתרון מעשי להציע לך ובוודאי לא בשלט רחוק.
    הייתי שמחה לו היית מנסה לאכול מעט גבינות, פירה, מעדנים ולקחת ויטמינים.
    שנה טובה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו