מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אחרי שרוול קיבהזוהר07/09/2010
היי
ב21.7.2010 עברתי ניתוח שרוול קיבה מאז הניתוח כבר אושפזתי 3 פעמיים אני לא מצליחה לאכול והבחילות לא עוזבות אותי בבית חולים נתנו לי הכל נגד הבחילות וכלום לא עזר עברתי ים של בדיקות הכל תקין אשמח לקבל תשובה מה עושים עם הבחילות האלה כבר נימאס לי לישון איתם ולקום מיואשת כבר .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
זוהר07/09/2010מזאת אומרת הסיכות שנשארות בגוף אחרי הניתוח מהם האם חיים איתם ככה תמיד או ש..?? לא מדברת על הסיכות בבטן זה כבר הטציאו אצלי הבנתי סיכות ממש בתוך הגוך לאורך הקיבה שכרתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום זוהר
שולה זק07/09/2010שלום לך,
אם מבחינה רפואית הכל בסדר, כנראה יש משהו בהתנהלות שלך שגורמת לבחילות.
האם את במעקב של דיאטנית. לקבל תפריט מתאים. כמו כן האם את מקפידה לאכול מנות קטנות, לועסת היטב, ולא שותה יחד עם האוכל. חשוב להמתין 20 דקות בין ארוחה לשתיה.
תפני לרופא המשפחה ותתיעצי האם לקחת כדורי לוסק.
אני רוצה לקוות שתוך זמן קצר תעבור לך תחושת הבחילה .
שנה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
זוהר07/09/2010מה למשל לא טוב בהתנהלות שלי?
אני לא מצליחה לאכול בקושי שותה פארמין לא עוזר לי ואת כדורי הלוסק לקחתי איזה 3 ימים ראיתי לא עוזר לי הפסקתי אותם ואני לא נמצאת במעקב אצל דיאטנית אשמח אם תעזרי לי אני כבר לא מסוגלת לחיות עם התחושה הזו חודש וחצי עם בחילות שלא פוסקות מכל דבר אני ניגעלת מכל ריח קטן שיש בבקשה תמי לי את עזרתך מתחננת אפילו מיים מביאים לי להקיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום זוהר
שולה זק07/09/2010לפי מה שאת מתארת את לא אוכלת ולא שותה וזה ממש לא בסדר.
אני לא יכולה לעזור לך, אני חושבת שאת צריכה לפנות דחוף לרופא המשפחה שלך על מנת לברר לעומק למה את לא אוכלת ולמה יש לך בחילות.
אני חושבת שזה חשוב וחיוני שתפני לדיאטנית ותקבלי ממנה הדרכה מה לאכול, מתי ואיך.
לפי דברייך עברת את כל הבדיקות והן תקינות. כך שהפתרון הוא לפנות לדיאטנית ולרופא המשפחה. לי אישית אין פתרון מעשי להציע לך ובוודאי לא בשלט רחוק.
הייתי שמחה לו היית מנסה לאכול מעט גבינות, פירה, מעדנים ולקחת ויטמינים.
שנה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)