מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אסותא-מלב"י-ד"ר אוסנת רזיאל?!מקס ברנר07/09/2010
מעיון בקהילות(רק כאן אני גם כותב)התרשמתי שד"ר רזיאל מאד פופולארית בבראנז'את הבריאטריה:היא כותבת,מתראיינת בטלוויזיה,מנהלת את מלבי,וכמסתבר גם מנתחת!
זו לא החלופה הכי חסכונית-למבוטחי מכבי מגן זהב התענוג יעלה לפי בדיקתי בסביבות 15,000 ש"ח-כולל טופס 17,שכר מנתח ואביזרים ניתוחיים.לאחרים-יותר עד הרבה יותר!
זו גם לא החלופה הכי מהירה-תורים לפגישה/התייעצות יש איפשהו בנובמבר.נניח שהניתוח בתחילת השנה הבאה בעוד כ-ארבעה חודשים.
בהינתן שאוכל גם להמתין וגם לשלם-האם למישהו כאן יש נסיון אישי ואפשרות להעשיר את עולמי בדבר התבונה שבבחירה.
אני גר באיזור ת"א ,כך שמבחינת המרחק מהבית אין שוני מהותי בין איכילוב,תה"ש,אסותא או הרצליה מדיקל סנטר.זה לא מה שיכריע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקס ברנר שלום לך
שולה זק07/09/2010הפורום הזה אינו "מקדם מכירות" של אף רופא , מרכז או בית חולים.
לאן לפנות ולמי לפנות נתון לשיקולך האישי בהתאם ליכולות המימון שלך ולהתחייבות של הקופה שאתה יכול לקבל.
משהו כבר ענה לך בעבר שכל מנותח עם ה"אלוהים" שלו - המנתח שבזכותו עבר את השינוי.
אני חוזרת ואומרת (לצערי לא יכולה להגדיל אותיות ולהדגישן) כל המנתחים הם מנתחים בכירים חלקם מנהלי מחלקות וסגנים.הם מנתחים מומחים בתחום מרביתם עובדים גם במרכזים פרטיים בנוסף לבתי החולים הציבוריים.
באתר עמותת משקל בריא תמצא את רשימת כל הרופאים. תוכל לעיין ברשימה וללמוד על כל אחד מהם, לפני שתקבל החלטה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מקדם מכירות של אף אחד
מקס ברנר07/09/2010וודאי לא של מי שזוכה לבולטות יוצאת דופן במדיה עוד לפני שהופעתי.
בכל מקרה-טוב שהפנית אותי לרשימת הרופאים באתר העמותה,ולאתר העמותה בכלל שלא הייתי מודע לקיומו(כלומר-לא ידעתי שיש לך פעילות גם מחוץ לפורום, ולכן לא הייתי מודע לאתר).
דרך אגב-יש כאן פונקציה של "הודעה פרטית" שמאפשרת לחברים להחליף מידע באופן פרטי,באורח שלא ייגרום לך כמנהלת אי נחת או פגיעה בהסכמים?!
אני שואל כי בשלב הזה אני צריך בעיקר מידע!
חילופי רגשות וירטואליים,חיבוקים,פריסות שלום וטפיחות על השכם יידרשו יותר מאוחר-כשהעסק יהיה יותר קונקרטי ואולי אכיר אנשים כאן אישית.אני כמובן לא מבטל את הצורך,אבל בשלב הזה של "פקודת המבצע" שלי אני צריך בעיקר מודיעין איכותי, שיכול לעבור טוב יותר בהודעות פרטיות.
מותר לי למשל לפרסם כתובת מייל עבור מי שיירצה לתת לי המלצות"אוף דה רקורד"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב
שולה זק07/09/2010לצערי, אין עדיין בפורטל BEOK אפשרות להודעות פרטיות. מקווה שבעתיד הלא רחוק זה יהיה אפשרי.
אתה בהחלט יכול לפרסם את המייל שלך ולקבל תגובות לשאלותיך.
אתה יכול לכתוב גם למייל העמותה [email protected] ותוכל לקבל תשובות אישיות, כולל מידע על מנותחים שיכולים לדבר איתך ולספק אינפורמציה שטרם נמצאת בידך.
אנחנו מתכננים מפגש חברים אחרי החגים , כך שתוכל לפגוש מנותחים ולהתעדכן.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה המייל שלי וברכת שנה טובה לחבריי
מקס ברנר07/09/2010[email protected]
זו אחת מכמה תיבות שלי.אקדיש אותה לקבלת מיילים מכם.מתחייב לבדוק פעם ביום.אז מה שאי אפשר להכניס לפורום לפי כללי הבית ישוגר-אם תרגישו צורך לספר לי משהו-לכאן.איזה מידע אני מחפש וודאי כבר הבנתם.תודה מראש
וחוץ מזה מקווה להגיע למפגש אחרי החגים-מניח שזה יהיה במרכז?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ברנר כדאי לך לשקול
לילך.פ07/09/2010להחליף את השם לבובקט.....נשמה אתה לא מפסיק לחפור!
ובאמת שולה צודקת... כל אחד חושב שהמתנתח שלו הוא אלוהים .. . אני גם שמעתי על ד"ר רזיאל אבל מבחינתי אם היא ניתחה חבר שלי ולקחה ממנו פרטי 80,000 ש"ח ואח"כ לא דאגה להכריח אותו לבוא לבדיקות (הוא שנה אחרי ניתוח) אז לי זה אומר משהו... זאת דעתי האישית מבלי לפגוע...
בקיצור כולם טובים , כולם רצינים ... כל אחד למי שהוא מתחבר!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכלס יש בת דודה של הקוסמת אחת!!!
טל08/09/2010האחת והחידה המלכה האם- ד"ר אנייה פייגין!!!!!!!!!
המ"ס של המשרד שלה : 036183141
היא מנתחת באסותא ובשיבא תל השומר....
אני אישית אחרי המון בדיקות אצל מנתחים יכולה להגיד שבמקצועיות ואנושיות היא מ"ס 1!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)