טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני לא אהיה פה מחר, כי כמו שסיפרתי לכם אני הולך לטייל קצת ... ואני מרגיש מצוין ויהיה מצוין בטיול.
אז....
שנה טובה ומבורכת לכל באי הפורום ובני משפחותיהם, שנה עם אוכל טעים בכמויות מתאימות, של כייף חיים בחיים חדשים ושל המון המון אהבה באויר. מי ייתן ותהיה השנה הטובה ביותר. ושלום עולמי.
העדכון הבא על משקלי ומצבי נדחה לרגל ראש השנה, לאחריו.
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שנה טובה גל והגשמת כל השאיפות - אמן. האם דפדפת אחורה לימים לפני הניתוח?...חששותיך מכמויות האוכל המזעריות...חששותיך איך תצא לצימר בצפון בראש השנה???...זוכר ידידי היקר??. והנה אתה יוצא...אחרי....מאושר ונינוח ומשאיר אותי במתח עם סימן השאלה כמה ירדת!!!! שנה טובה ובילוי נעים שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר