לכל חברי הפורום ולד"ר מחאג'נה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לכל חברי הפורום ולד"ר מחאג'נה
    yarden
    09/09/2010

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לאנטיביוטיקה דר' מחאג'נה.

yarden
    09/09/2010

לאחר כמה ימים שהרגשתי לא נח עם התפרים,הם נראו לא יפה,צבע ורוד מסביב והפרשה לא יפה,אתמול הייתי אצל האחות ושלחה אותי לרופא משפחה,לאחר עיון בתפרים קבלתי משחה ,בקטרובן וכדורים פוסידין,פעמיים ביום רציתי לשאול אם הם מתאימים כי מעולם לא שמעתי עליהם,וגם קראתי שאין להשתמש אם ידועה רגישות לאחד ממרכיבי התרופה או לחומצה פוסידית ולמלחיה.אין להשתמש בתרופה אם הינך סובל מחסימה של דרכי המרה.(עברתי ניתוח כריתת כיס מרה)ומה זה חומצה פוסידית.....לא רוצה בעיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ירדן

לילך.פ
    09/09/2010

לא יודעת כמובן את תשובה לשאלתך רק רציתי לשמוע ממך איך עבר עליך ערב החג ? איך הסתדרת עם האוכל? וגם לשאול אם כרתו לך את כיס המרה יחד עם הניתוח ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לילך

yarden
    09/09/2010

חג שמח.
    אצלי החג עובר מצויין,אתמול התארחנו אצל גיסי ,האוכל היה בשפע ואני עם מרק טחון,כל הערב ,מים,ושלוק קטן ממרק פירות.לא דיבר אליי כלום מהאוכל,היום הייתי אצל הורי על האש כנ"ל (מרוקאיםלא נגעתי בכלום,הכנתי מרק טחון עם בשר ,תה וכלום.
    בקשר לניתוח כיס מרה עברתי לפני 5 שנים ועכשיו זה. כבר בבדיקה עם הבריום שאלו אם עברתי כי ראו סיכות....
    בקיצור נשאר לי לבלוע שדכן סיכות ואני מסודרת..
    או בעלי אומר לי מעניין איך אני עוברת בדיקה בטחונית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחה

לילך.פ
    09/09/2010

וואלה... איך עוברים בדיקה בטחונית עם הסיכות.... גדול!
    לי יש אבנים בכיס מרה וגם אחת בכילייה לכן שאלתי אני לא יודעת אם לבקשר שיוציאו על הדרך את הכיס מרה או לא . טוב בטח הרופא כבר יחליט לבד.
    שמחה לשמוע שאת מסתדרת לפי איך שזה נראה האוכל כבר לא בסדר עדיפות מה ...
    אוכלים מרק וסוגרים ת'בסטה... הכי טוב ככה.

אוווווווווווווווווווווווווווווווווווף אין לי סבלנות לחכות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך לבקש

שולה זק
    09/09/2010

היי לילך
    יש מקום תפני את תשומת לב המנתח לכיס מרה ושאת מעוניינת באותה הרדמה להיפטר מכיס המרה. זה בהחלט אפשרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנה טובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    10/09/2010

אני לא יודע למה הרופא רשם לך אנטיביוטיקה (פוסידין) אולי התרשם מדלקת בפתצע. התרופה היא בסדר ואין בעיה לקחת באם עברת כריתת כיס מרה.
    ביום שני אני חוזר לעבודה ואשמח אם תצרי איתי קשר ואולי תקפצי לבדיקה
    שיהיה לך שנה טובה, הרבה בריאות והצלחה בדרכך החדשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' מחאג'נה

yarden
    11/09/2010

עדיין לא לקחתי את התרופה כי רציתי אישור ממך,האמת הם לא נראים לי טוב..
    אבל אני מעדיפה שתראה אותם.
    יום שני אתה חוזר,מצויין ,אצור איתך קשר:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו