מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה...ליאל10/09/2010
שאלה קטנה..
סיימתי את כל הבדיקות שפרופסור רובין נתן לי לעשות(סוף סוף...)
ביום חמישי הקרוב יש לי פגישה איתו בבית חולים בלינסון.למישהו יש מושג כמה זמן לוקח מסיום הבדיקות עד קבלת תאריך לניתוח?
אני כבר לא מסוגלת לחכות...כ"כ בא לי שהניתוח הזה יקרה,הסבלנות אוכלת אותי ממש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאל
לי10/09/2010לכל הידוע פרופ' רובין עזב את בילינסון ועבר לתל השומר.תבררי לפני הפגישה האם הוא עדיין שם ויקבל אותך, שלא תסעי סתם ולבסוף תקבלי עוגמת נפש...
שיהיה לך בהצלחה ושנה טובה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי צודקת
שולה זק10/09/2010היי ליאל
רצוי שתבדקי אם התור שריר וקיים. לגבי אורך התורים אין לי מושג. זאת צריך לברר מול הבית חולים. אם את חברת כללית, את יכולה לברר אפשרות לתור בית חולים השרון או בקפלן.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאל10/09/2010קבעתי תור ליום חמישי הקרוב.
אם היו מבטלים לי היו מתקשרים לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביר להניח
שולה זק10/09/2010אם קבעו לך ולא הודיעו על שינוי, אז לכי לשלום. אם איני טועה פרופסור רובין עובר באוקטובר לתל השומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה2
ליאל10/09/2010מצטערת שאני משגעת כולם קצת...אבל אני ממש רוצה את הניתוח הזה וכמה שיותר מהר(הלוואי וזה יקרה)
שאלתי היא האם ברגע שאני מגיעה לרופא עם כל התוצאות של הבדיקות שקיבלתי לעשות הוא קובע לי באותו הביקור תאריך לניתוח או שזה עדיין ממשיך להיות תהליך מייגע גם כן עד לקבלת התאריך המיועד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שולה זק10/09/2010יש שמקבלים תור באותו יש ויש שהתור נשלח בדואר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאל11/09/2010זה תלוי במשהו או שזה אינדיבידואלי לכל רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי בעומס
שולה זק11/09/2010תלוי בעומס בבית חולים. יש בתי חולים שהתורים הם במרץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה מאוד
ליאל12/09/2010אני כ"כ מקווה שאת לא מתכוונת לביה"ח בלינסון או שיבא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
שולה זק12/09/2010פרופ' רובין עובר בחודש אוקטובר לתל השומר (שיבא).
אם את חברת כללית את יכולה לפנות לשרון ולקפלן. התורים סבירים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)