מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חושבת לעבור ניתוחעגלגלה12/09/2010
שלום לכל חברי הפורום,
אני חדשה כאן למעשה פעם ראשונה שהעזתי להיכנס לפורום של שמנמנים....
אני בת 28 נשואה ויש לי ילדה בת 9 חודשים. גובה 162 משקל 110-115.
ניסיתי ספורט ניסיתי דיאטות, אבל אהבתי הגדולה למתוקים לוקחת עלי ובגדול, ועוד תארו לעצמכם שהתחביב החביב אלי זה אפיה :)
כבר הרבה זמן אני מנדנדת לבעלי שאני רוצה ניתוח והוא הטיל וטו עד לפני שבוע (חשוב לציין שגם הוא דביבון כמוני ומבין את מצוקתי).
הבנתי שיש כמה סוגי ניתוחים: טבעת, שרוול, קיצור.....
רציתי לשאול מה ההבדל בינהם? איך בוחרים?
יש פה מישהו שכבר עבר את הניתוחים הנ"ל?
במה זה כרוך? מה תקופת ההחלמה?
אני כל כך רוצה להיות נורמלית, כבר ויתרתי על ה"רזה" . אני רוצה ללכת עם הבת שלי לים ובריכה ולשחק איתה, ולהביא לה אח או אחות... אבל קודם כל אני חייבת לעצמי ולה אמא שמסוגלת ורוצה ולא אחת שכל דבר קשה לה או מתביישת ללכת עם בגד ים או לא מסוגלת לרוץ....
אנא עזרתכם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תחשבי - תעברי.
גל (הבן)12/09/2010טוב אולי זה היה נמהר מדי, תחשבי, ותחשבי טוב, זה לא כזה פשוט. אבל התוצאות פשוט מצילות חיים. האמת, המחשבה שהכי הובילה אותי לעשות את הניתוח הייתה שאני רוצה שביום שיהיו לי ילדים שאני אוכל לרוץ אחריהם בדשא ולהעיף אותם באוויר.
לגביי סוג הניתוח ושאר שאלותיך , הפורום פה מלא בתשובות , תדפדפי קצת ותגלי את כל הסודות.
אין לנו מה להסתיר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה12/09/2010יש כמה סוגים של ניתוחי קיצור קיבה. תדפדפי בפורום ותוכלי להכנס לעניינים ולדעת את הסוגים. באם תהיה שאלה תוכלי לשאול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)