חושבת לעבור ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חושבת לעבור ניתוח
    עגלגלה
    12/09/2010

שלום לכל חברי הפורום,
    אני חדשה כאן למעשה פעם ראשונה שהעזתי להיכנס לפורום של שמנמנים....
    אני בת 28 נשואה ויש לי ילדה בת 9 חודשים. גובה 162 משקל 110-115.
    ניסיתי ספורט ניסיתי דיאטות, אבל אהבתי הגדולה למתוקים לוקחת עלי ובגדול, ועוד תארו לעצמכם שהתחביב החביב אלי זה אפיה :)
    כבר הרבה זמן אני מנדנדת לבעלי שאני רוצה ניתוח והוא הטיל וטו עד לפני שבוע (חשוב לציין שגם הוא דביבון כמוני ומבין את מצוקתי).
    הבנתי שיש כמה סוגי ניתוחים: טבעת, שרוול, קיצור.....
    רציתי לשאול מה ההבדל בינהם? איך בוחרים?
    יש פה מישהו שכבר עבר את הניתוחים הנ"ל?
    במה זה כרוך? מה תקופת ההחלמה?

אני כל כך רוצה להיות נורמלית, כבר ויתרתי על ה"רזה" . אני רוצה ללכת עם הבת שלי לים ובריכה ולשחק איתה, ולהביא לה אח או אחות... אבל קודם כל אני חייבת לעצמי ולה אמא שמסוגלת ורוצה ולא אחת שכל דבר קשה לה או מתביישת ללכת עם בגד ים או לא מסוגלת לרוץ....
    אנא עזרתכם :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושבת לעבור ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל תחשבי - תעברי.

גל (הבן)
    12/09/2010

טוב אולי זה היה נמהר מדי, תחשבי, ותחשבי טוב, זה לא כזה פשוט. אבל התוצאות פשוט מצילות חיים. האמת, המחשבה שהכי הובילה אותי לעשות את הניתוח הייתה שאני רוצה שביום שיהיו לי ילדים שאני אוכל לרוץ אחריהם בדשא ולהעיף אותם באוויר.

לגביי סוג הניתוח ושאר שאלותיך , הפורום פה מלא בתשובות , תדפדפי קצת ותגלי את כל הסודות.
    אין לנו מה להסתיר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

פרופ` אחמד מחג`נה
    12/09/2010

יש כמה סוגים של ניתוחי קיצור קיבה. תדפדפי בפורום ותוכלי להכנס לעניינים ולדעת את הסוגים. באם תהיה שאלה תוכלי לשאול
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו