אז מי רוצה עדכון ????

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אז מי רוצה עדכון ????
    גל (הבן)
    12/09/2010

עדכון שלישי – שבועיים וחצי אחרי הניתוח

כדי להפיג את המתח אני אתחיל בסעיף המשקל – 11 קילו פחות, יענו רק 4 קילו בשבוע וחצי מאז העדכון הקודם, אתם יודעים מה, זה ממש מספיק לי. BUT, אמא שלי (שגם עברה את הניתוח) אומרת שאני לא מרזה יותר כי אני לא אוכל מספיק ולגוף אין כח לרזות, זה נשמע לכם הגיוני ? אני זורם איתה ומשתדל לאכול קצת יותר, בהתאם להוראות של הדיאטנית.

מעבר לזה, עוד בתחום האוכל – אני כבר מסוגל לאכול דיי הרבה סוגים של מאכלים אבל בכמויות מזעריות כמובן, וזה עדיין נחמד. רוב הזמן אני עדיין אוכל דברים מעוכים, כי זה פשוט עובר בקלות מאוד.

ולעוד כמה סיפורים.

אז עברו עלי החגים יפה מאוד, בעדכונים ובהודעות הקודמות סיפרתי לכם שאני אלך לעשות טיול בצפון למרות שאני רק שבועיים מהניתוח ומה אני אגיד לכם, זה עבר יחסית בקלות.
    ביום הראשון עשינו שעתיים של ריינגרים וטרקטורונים וזה באמת היה חתיכת עוגה (piece of cake). ביום השני עשינו טיול רגלי של 5 שעות בערך, קצב איטי – גם , שום בעיה, קצת התעייפתי בעלייה בסוף אבל גם זה עבר חפיף, מה שכן כשהגענו לאוטו כבר הרגשתי עייף מאוד והלכנו לנוח קצת בחדר. ביום השלישי עשינו רפטינג בירדן וזה גם היה שטויות וממש לא היה קשה לביצוע.
    מה היה פחות כייף אתם שואלים ? הארוחות היו קצת פחות כיפיות – המשפחה היקרה שלי בחרה לאכול בדוריס קצבים וב"טחנה" שתי מסעדות שכל סטייק בהן הוא בגודל של פרה והרייח הווו הרייח, ובתור קורניבור בכל רמ"ח אבריי זה היה קצת מבאס, אז במסעדה הראשונה ניסיתי קצת לטעום מהבשר, מי היה מאמין שלא נגעתי עדיין בבשר מאז הניתוח עד לאותו הרגע, וכנראה טעמתי קצת יותר מדי וממש נתקעתי, לא כייף, במסעדה השנייה היה ספריבס שזה קצת יותר רך אז גנבתי מאישתי כפית וחצי וזה עבר דיי בקלות יחד עם עוד כפית של סלט כבד קצוץ ואני מפוצץ כאילו אין מחר, זה היה נחמד מאוד וזול.
    ככה זה, קצת ניסוי וטעיה ומגלים לאט לאט מה עובר ומה לא.
    אני חייב גם לציין שלמרות אהבתי לבשר והחטיפות הקטנות הסבל היה פחות נוראי מימה שחשבתי ובאמת לא הייתי בקריווינג מטורף בארוחות הללו.

מה עוד אתם שואלים ? אחרי שראיתי שאני עומד יפה בפעילות של הטיול , חזרתי היום בשעה טובה לחדר כושר, עשיתי אימונון בלבד, 40 דקות על ההליכון בעצימות נמוכה. זה ממש עייף אותי. וגם כמובן שאני רק שבועיים וקצת אחרי הניתוח אז לא ניסיתי אפילו להתקרב למכשירים ולמשקולות.

מה עוד אתם שואלים ? נרשמתי לתואר שני – פתאום יש לי מרץ ללמוד עוד פעם, לא יודע אם זה קשור לניתוח.

זהו להפעם , אני אצטרף לברכות השנה המצוינת, המאושרת והמעושרת והמלאה בכייף חיים. והכי חשוב לשמור על הבריאות.

נ.ב
    הפצעים בבטן עברו לחלוטין, זה נראה כמו שריטות של חתול ולא יותר מיזה. מדליק.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אז מי רוצה עדכון ????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחטייןןןןן

לילך.פ
    12/09/2010

כיף לשמוע שאחרי זמן כל כך קצר אפשר כבר לעשות פעילות כזאת......
    שאתה מרגיש טוב ויורד נהדר.... יש למה לצפות !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד

פרופ` אחמד מחג`נה
    12/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיף לקרוא גל

ריקי
    12/09/2010

מדהים. ודרך אגב תאמין למה שאמא אומרת לגבי האוכל כי היא ממש צודקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלו הלו האם אני עם הגל הנכון?

שולה זק
    12/09/2010

מתמוגגת מנחת לקרוא את חוויותיך מימי החג.
    זוכר את חששותיך....איך תאכל? איך תבלה? איך תצא לצימר? איך...איך.....כמעט הגענו למכות ואגרופים!!!(כמעט לא נחשב חחחח).
    אתה רואה, בכל זאת יש כאן אנשים אמינים ונחמדים וכל מה שסיפרו ואמרו וכתבו...הכל חקוק בספר היושר והיום אתה ממשיך השרשרת....נותן מידע חשוב ויקר ערך למי שנמצא בהליך לפני או בכלל בשלב ההתלבטויות.
    מחכה כבר לדיווח הבא שלך.
    שבוע טוב וחתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כל כך מעודד ומחזק

אורנה LVIAA
    12/09/2010

במיוחד את אלה שלפני הניתוח כמוני ישר כוח והבצלחה בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד!

ורד
    12/09/2010

ממש כיף לשמוע שאתה כבר מתחיל לטייל. אני פחות משבוע אחרי הניתוח והיום נסעתי קצת עם סבתא שלי ללין בחיפה וגם אני קצת מסתובבת בקיבוץ. למרות העייפות אני לא מרגישה כאבים בשרירים שהיו לי לפני הניתוח אם הייתי הולכת עד סבתא שלי ובחזרה.
    המון המון בהצלחה, ורד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל הבן-בן כמה אתה וכמה שקלת?

מקס ברנר
    13/09/2010

זה נשמע פנומנלי:טרקטורונים,אבובים,5 שעות טיול ברגל,40 דקות על ההליכון,מחשבות על משקולות ,וכל זה שבועיים אחרי ניתוח!עד כמה-אם מותר לשאול- היית מוגבל בתפקוד יומיומי קודם?!
    אני שואל ,כי למיטב זכרוני הייתי פעיל ,ברמות כאלה שאתה מתאר , בפעם האחרונה כשהייתי בקורס קצינים-לפני כמה עשרות שנים.נראה לי ששבועיים אחרי ניתוח אהסס לפני שארד 4 מדרגות בלי מאבטחים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה לא רחוק. ותובנה ספורטיבית בפנים

גל (הבן)
    13/09/2010

כן, אני בחור יחסית צעיר, 27 שנה בעולם הזה.
    האם הייתי מוגבל בתפקוד היומי לפני כן - הכל יחסי - יכולתי לקשור את השרוכים לבד לשאלתך, אבל בהחלט מדרגות הבניין שלי היו מאתגרות בצורה לא נחמדה בעליל. כמה שקלתי ? זה כבר עניין אישי - הייתי בחור שמן מאוד וגם היום אני עדיין שמן מאוד, אבל, אני בתהליך ירידה.
    אני מוכן לחשוף שהייתי צריך לרדת 45 קילו כדי להגיע למשקל הרצוי, זה לא מעט.

אני לא חושב שתהסס לרדת 4 מדרגות אלא בליווי צמוד, בדיוק להיפך, הניתוח, לפחות אצלי, יצר את הרצון והכח עוד יותר לרצות לעשות ספורט, כי אתה מרגיש, שזהו, עכשיו אתה אוכל מעט סוף סוף והנה עם תוסיף קצת ספורט סוף סוף תגשים את החלום ותהפוך לרזה ולכן יש לך את הכח לתת פוש רציני ולהתאמץ מאוד לרדת במשקל.

ולכל השאר - תודה על המחמאות והברכות, אין ספק, בנתיים, הניתוח עושה רק טוב.

שולה - תודה, ואין ספק שאני אשתדל להמשיך בתרומתי הצנועה , כפי שתרמו לי.

שבוע טוב וגמר חתימה טובה לחותמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כייף לקרוא גל ,אחלה של חופשה

yarden
    14/09/2010

עם המשפחה האוהבת והתומכת ,מה צריך יותר .
    שנה טובה ומאושרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו