איכות חיים לאחר התאוששות מהניתוחים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• איכות חיים לאחר התאוששות מהניתוחים
    מקס ברנר
    13/09/2010

נועדתי היום עם משרוול מלפני שנה ומשהו-מציית להנחיה של שולה לשמוע מנסיונם של אחרים.הברנש נפגש עם 5 מנתחים ,עד שמצא מישהו שסמך עליו מספיק(שמח שאני לא היחיד שמתלבט ומתעקש לבחור בין אופציות ,גם במחיר של בזבוז זמן וכסף).השיחה היתה מרתקת,אבל הפעם נדון רק בנושא אחד מבין רבים שעלו על השולחן:הבחור טען שהקריטריון הראשי מבחינתו היה איכות החיים לאחר ההתאוששות מהניתוח.המטובעים-לטענתו-רעבים כל הזמן,ומקיאים הרבה.בוגרי המעקף-סובלים יותר מסיבוכים,מבלים הרבה זמן מדי יום בשירותים ומחוייבים לנטילת ויטמינים סדירה.המשרוולים לדעתו יכולים לאכול הכל כמעט(בכמויות זעירות) ונהנים מאיכות חיים סבירה,לצד כל הרווחים הבריאותיים המוכרים.
    מה דעתכם? מנסיונכם ונסיון יקיריכם שעברו הניתוחים השונים
    אני מחר במילואים,אבל כערב אקרא בשקיקה את תגובותיכם המחכימות

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאור נכון

שולה זק
    13/09/2010

יפה הפנמת וכתב. שוב - הכל מאוד אישי ותלוי עד כמה משנים הרגלי אכילה ואורח חיים.
    אישית, אני מכיר עשרות מטובעים שהצליחו יפה מאוד, ירדו במשקל ושומרים על ההישג כבר 12 שנה. מכירה גם כישלונות. אני מטובעת (אמנם הסוג הישן עם בטן פתוחה SRVG) חיה נהדר. 70 קילו פחות כבר 9 שנים ואוכלת הכל.
    שכחת פרט אחד חשוב - ניתוח צריך גם להתאים למטופל על פי עברו הרפואי, על פי מצבו הכללי . הרגלי אכילה, הפרעות אכילה ועוד כל מיני פרמטרים שאותם בוחן המתח כשהוא מחליט יחד אתך איזה ניתוח יהיה הכי אפקטיבי עבורך.
    מקווה שעבר עליך יום מילואים נחמד עם החבר'ה .
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו