מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- איכות חיים לאחר התאוששות מהניתוחיםמקס ברנר13/09/2010
נועדתי היום עם משרוול מלפני שנה ומשהו-מציית להנחיה של שולה לשמוע מנסיונם של אחרים.הברנש נפגש עם 5 מנתחים ,עד שמצא מישהו שסמך עליו מספיק(שמח שאני לא היחיד שמתלבט ומתעקש לבחור בין אופציות ,גם במחיר של בזבוז זמן וכסף).השיחה היתה מרתקת,אבל הפעם נדון רק בנושא אחד מבין רבים שעלו על השולחן:הבחור טען שהקריטריון הראשי מבחינתו היה איכות החיים לאחר ההתאוששות מהניתוח.המטובעים-לטענתו-רעבים כל הזמן,ומקיאים הרבה.בוגרי המעקף-סובלים יותר מסיבוכים,מבלים הרבה זמן מדי יום בשירותים ומחוייבים לנטילת ויטמינים סדירה.המשרוולים לדעתו יכולים לאכול הכל כמעט(בכמויות זעירות) ונהנים מאיכות חיים סבירה,לצד כל הרווחים הבריאותיים המוכרים.
מה דעתכם? מנסיונכם ונסיון יקיריכם שעברו הניתוחים השונים
אני מחר במילואים,אבל כערב אקרא בשקיקה את תגובותיכם המחכימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאור נכון
שולה זק13/09/2010יפה הפנמת וכתב. שוב - הכל מאוד אישי ותלוי עד כמה משנים הרגלי אכילה ואורח חיים.
אישית, אני מכיר עשרות מטובעים שהצליחו יפה מאוד, ירדו במשקל ושומרים על ההישג כבר 12 שנה. מכירה גם כישלונות. אני מטובעת (אמנם הסוג הישן עם בטן פתוחה SRVG) חיה נהדר. 70 קילו פחות כבר 9 שנים ואוכלת הכל.
שכחת פרט אחד חשוב - ניתוח צריך גם להתאים למטופל על פי עברו הרפואי, על פי מצבו הכללי . הרגלי אכילה, הפרעות אכילה ועוד כל מיני פרמטרים שאותם בוחן המתח כשהוא מחליט יחד אתך איזה ניתוח יהיה הכי אפקטיבי עבורך.
מקווה שעבר עליך יום מילואים נחמד עם החבר'ה .
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)