ממש לא הוקוס פוקוס...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ממש לא הוקוס פוקוס...
    לי
    13/09/2010

הי שולה,
    כל יום אני מודע ומתוודע כמה את צדקת שאמרת לי שהניתוח רחוק מאד מלהולל קסמים...
    כשאת בתהליך חיה בפנטזיה שזהו,אעשה ניתוח,אוכל מעט מהכל האז אלך לישון שמנה ואקום רזה.כמה רחוק מהמציאות...אומנם באמת אוכלים פחות אבל גם הניתוח דורשת עבודה קשה ומתמדת.ראיתי שאם אני מנשנשת במהלך היום המשקל לא זז,אם לא עושה קצת פעילות גופנית מרגישה נפוחה,ובקיצר כל כך נכון שהניתוח רק קביים להורדה במשקל ואם אני לא עובדת נכון הקילוגרמים ממתינים לי ממש מעבר לפינה...
    לא שאני מתחרטת על הנעשה(חלילה וחס),אבל הרגשתי צורך בעיקר בתקופת החגים להעביר מסר לכל למנותחים עתידיים:
    לכו על זה, זו מתנה נפלאה לחיים אבל אסור להרפות ולהרדם על זרי דפנה,ניתוח מצריך שינוי ממשי בהרגלי אכילה והחיים בכלל,כי גם כאן אין מתנות חינם.

ותחשבו על זה...

שנה בריאה ומאושרת לכולם
    לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממש לא הוקוס פוקוס...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יפה כתבת לי

שולה זק
    13/09/2010

כל מילה שלך נכונה ...כלום לא הוקוס פוקוס אבל "יש תמורה בעד האגרה". בהחלט הניתוח משתלם. משקיעים מעט ומקבלים תמורה מלאה ונהנים מכל רגע. אפ גם מתמידים להיצמד לתפריט של דיאטנית ולשלב פעילות גופנת הוצות לא מאחרות לבא.
    בהצלחה בהמשך.
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו