מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלהמור13/09/2010
היי
אני בת 33 אמא לילד בן 4
מנותחת טבעת.. (לפני כ 9 שנים)
כרגע הטבעת סתם יושבת לה שם... לטענת המנתח לא ניתן לסגור מכיון שיש דליפה..
עליתי המון במשקל מאז הלידה ואני לא מצליחה לרדת אפילו גרם
ניסיתי הכל... אני 1.60 שוקלת 130 קג וחייבת לעשות משהוא עם עצמי
יש לי מספר בעיות- ראשית האוכל לא ממש מתעכל.. אם אני אוכלת אחרי 5 בערב אני מרגישה ממש רע והאוכל ממש "עולה" מעין רפלקס... ואז אני חייבת להקיא אם לא אני לא ממש מצליחה לישון...
ניסיתי לעשות גסטרו אבל אז נאמר שיש תוכן נוזלי בקיבה ולא הצליחו לבדוק כלום.
הציעו לי לעשות צילום בריום כדי לראות אם הושט לא התרחבה ואז להחליט אם לנתח שוב טבעת.
אני דיי פוחדת מניתוח חוזר ומניתוח בכלל אבל מרגישה שאין דרך אחרת
אני דיי מלאת שאלות ומרגישה שאין ממש למי לפנות..
הייתי שמחה אם תוכלו להפנות אותי למישהוא ש/אוכל לקבוע פגישת ייעוץ בב"ש או בת"א.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מור
שולה זק13/09/2010לפי תאורך, הטבעת גורמת לך לבעיות ויש להוציאה. את צריכה לתאם תור למנתח ולהתיעץ איתו מה עושים. קיימת אפשרות להוציא את הטבעת ובמקביל לעשות שרוול או מעקף. או להוציא הטבעת ולאחר כמה חודשים לעבור ניתוח נוסף.
לאיזה קופה את שייכת? תבררי לאן את מקבלת הפניה וגשי לכירורג. לגבי הריפלוס תקחי כדורי לוסק או תואמיו ותשתדלי לא לאכול לפני השינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...עוד שאלה ברשותך
מור13/09/2010רציתי לשאול אם זו לא חוצפה.. אני פשוט מתפעלת מהסבלנות שבה את עונה לכולם.. אפשר להתקשר להתייעץ איתך טלפונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מור
שולה זק14/09/2010ברור. אפשר להתקשר בכל עת. המספר רשום כאן והרגישי חופשיה לעשות בו שימוש.
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור בלי דחיות נוספות
שולה זק14/09/2010בהמשך לשיחתנו הטלפונית גשי "לעבודה" תקבעי לך תור ליעוץ וצאי לדרך. נקבל אותך בזרועות פתוחות :)
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)