עזבו חדר כושר קחו wii:-)

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עזבו חדר כושר קחו wii:-)
    yarden
    14/09/2010

לפני יומיים הקטנה שלי קנתה(אנחנו הוספנו)בכלל ההתלהבות שהקנייה ממנה.
    בקיצור ,זה ספורט שחבל על הזמן,עכשיו שיחקתי איתה ..איגרוף..לא נשארו לי לא ידיים לא זרועות..הדבר הזה קורע את המקומות ששנים קורי עכביש חיים שם.
    אחלה הזדמנות עם החושך הראשון:-( ומתאים לחורף לימים הקרים:-)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזבו חדר כושר קחו wii:-)

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה?

מקס ברנר
    14/09/2010

WII

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מקס

ליאור
    14/09/2010

ה WII זו קונסולת משחקי מחשב \ טלויזיה שבה אתה עובד יותר עם הגוף ( מעבר לאצבעות שבדר"כ ) .
    אני אישית ממליץ לעזוב את הטלויזיה \ מחשב וגם את החדר כושר , וללכת לעשות פעילות גופנית באויר פתוח : הליכה \ ריצה בים במקום על הליכון בחדר כושר , אופניים במקום ספינינג וכמובן שחיה במקום מכשירים דומים .
    תכלס לא משנה מה - כל אחד מה שבא לו - העיקר לעשות :)
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שזה נכון

ורד
    14/09/2010

גם לי יש WII וזה באמת דורש מאמץ וזה גם כיף! תנסי לשחק במשחק של ריקודים זה משחק מצויין. שיחקתי בו פעם שעתיים ברצף ולמחרת השרירים שלי בידיים נתפסו ממש חחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו