מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לגבי מקום מפגש...לילך.פ14/09/2010
איזה חמודים אתם איך כל אחד מושך לכיוון שלו... מצחיק!
לכן אני אומרת חברים למה אתם צריכים לשבת באיזה בית קפה "מעפן" שיסתכלו על כולנו ויגידו מי אלה השמנים/הרזים האלה ?
חברים יקרים אני מזמינה אתכם אליי ... יש לי חצר ענקית, בית בין שדות וכרמים (סתם כרמים אין) אזמין אתכם לארוחה מפנקת .... כשרה... (תבחרו את התפריט)
אורנה תעזור לי בהכנות... וגם ריקי...
ויש תחנת רכבת לא הרחק ממני ... בצומת כ"ס שמי שרוצה יגיע ברכבת ונדאג כבר לאיסוף משם...
זהו! אני לא משכנעת יותר ... אם אתם רוצים "תפדלו" ואם לא נפגש איפה שיקבע... אני את שלי אמרתי....
לחילופין אם אתם רוצים יש לי "קומבינה" עם אולם ארועים בפ"ת אם אנחנו 30 איש לפחות אפשר לסגור שם באולם קטן מפגש עם ארוחת ערב או משהו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך קניתי את הרעיון
שולה זק14/09/2010אמרתי לך כבר בעבר שאתה גדולה מהחיים.
איך אפשר לסרב לכזו הזמנה מעומק הלב.
אדבר איתך מחר ולאחר יום כיפור נפרסם הודעה מסודרת.
תודה תודה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה ישולה ...
לילך.פ14/09/2010מתה עליך !!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילךך
ריקי14/09/2010ואיי איך אהבתי את התפדלו חחחחחח. אני זורמתת בכיףף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריקי ...
לילך.פ14/09/2010תתקשרי קצת ... למה רק אורנה דואגת לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילךךך
ריקי15/09/2010מתוקה אבד לי הפלאא שלך. תכתבי לי את המספר בפייסבוקק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסיפו אותי גם לפייסבוק
ורד15/09/2010www.facebook.com/vered.kremer
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ורד...
לילך.פ15/09/2010לא הצלחתי למצוא אותך תנסי אותי LILACH FRIDMAN
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ורד ולכל מי שרוצה אשמח להוסיף ל
ריקי15/09/2010בפייסבוק אני מופיעה ריקי פרבדה. אשמח להוסיףף תשלחו לי בכיףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)