מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חזרתי לא מזמן מדר' מחאג'נה:-)yarden15/09/2010
ביקורת,בדיקת תפרים,הסברים להמשך ופגישה בעוד חודשיים.
וירידה של 13 ב3 שבועות...
אני לא צריכה לספר לכם ,איזה איזה מקסים דר' מחאג'נה,שרק יהיה בריא:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ירדן בדיוק היום חשבתי
לילך.פ15/09/2010מעניין כמה ירדת... יפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפה
יישר כוח... אגב איך את מרגישה/ מתפקדת...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
yarden16/09/2010תודה על הפירגון:-)
כל עוד אני בבית אפשר לשלוט על הכל,אם זה האוכל ,קצב אכילה איטי ובלי לחץ,יש לי סחרחורות כשאני מתכופפת ומרימה את הראש ,אני חייבת להחזיק כיסא או כל דבר שבנמצא.חוץ מזה בגלל שלא לקחתי ויטמינים,לא מסודר כי הייתי מרגישה שבלעתי סיד..
אז אני צריכה לקחת מהיום סותר חומצה.ולהתחיל לקחת ויטמינים.
אני גם "מפעילה"הליכון כ15 דקות התחלתי לפני כשבוע 10 ולאט לאט הוספתי.בהתחלה שוב היו סחרחורות.חוץ מזה :-)שבוע הבא ,פגישה ראשונה עם דיאטנית ומקווה מאוד כבר עד אז לרדת מתחת ל90:-) ,מבחינתי ..ע כ ש י ו ...אני מתחילה את המסע..
כי תמיד בדיאטות רגילות הצלחתי להגיע,לגעת ב90 אבל לא לאורך זמן..
עכשיו ההליך יותר קצר והכי חשוב צריך לשמור לשמור לשמור...וואי זה הולך להיות כלל ברזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ירדן.
ריקי16/09/2010המון בריאות מאמיי.כן ירבו כמוהוו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)