מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- גמר חתימה טובהלילך.פ16/09/2010
רציתי לאחל לכם גמר חתימה טובה. צם קל לאלו שיכולים לצום. לגבי צם לאחר ניתוח ההמלצה היא לא לצם בשנה הראשונה. וגם אלו שנותחו בעבר הרחוק וקשה להם לצם נראה לי שאלוהים בחוכמתו הגדולה לא יכעס עליהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אההה מרתיח. ובקשת עצה.
גל (הבן)16/09/2010אההה מחרפן לקרוא על הסבל שמעבירים אנשים.
אחרי קריאת הודעות כאלו אני מאושר שאני עשיתי דרך לאומית.
( פגישה עם ד"ר מחאגנה, 5 בדיקות קלות שנסגרו תוך שבוע, אישור ע"י הועדה של לאומית שלקח עוד כמה מיילים, תור באסותא ותוך 3 שבועות אני על שולחן הניתוחים. )
לילך , לא כתבתי את כל זה כדי להקניט אותך ולהציק אלא כדי להגיד שזה שווה את המלחמה.
היום (כולה 3 שבועות ויום אחרי הניתוח) הסתכלתי על עצמי בחדר כושר ופתאום קיבלתי את הכאפה. באמת ירדתי המון, אני אספר משהו מצחיק קצת ...
הסתכלתי על עצמי תוך כדי הליכה למי השתייה ופתאום קלטתי שאני רואה את כפות הרגליים שלי בלי להתאמץ, פעם כדי לראות אותן הייתי צריך להסתכל בטיפה כיפוף מעבר לקרס והיום - הן שם... זה קצת מצחיק ובעיקר משמח.
העבודה לא קלה בכלל אבל שווה את התוצאה.
ובהזדמנות זו אשאל לעצת הפורום - מתי קונים באמת בגדים ? לא בא לי עדיין לקנות כי יש לי לפחות עוד 20-30 קילו להרזות עד למשקל המושלם. אבל הבגדים שלי ממש נופלים ממני ואישתי אומרת שזה נראה לי טוב וצריך לקנות לי בגדים, אני החלטתי שמחכים עוד 9 קילו ואז,,, קצת אחרי שנרד ל2 ספרות על המשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"יש לי חלום"
שולה זק16/09/2010העלת נושא שמעסיק אותי המון במשך השנים וטרם הצלחתי ליישם את הרעיון המכרסם במוחי.
רעיון פשוט פשוט......שוק בגדים - של מנותחי קיבה. ואפרט מעט
לפני הניתוח - שמנים והבגדים בהתאם. מתחילים לרזות ואז הבגדים "נוזלים" ואנחנו רוצים שיראו שרזינו...אז קונים בגדים - כי הישנים פשוט כבר לא מתאימים - המכנסיים נופלים, הכתפיים בחולצה כמעט בחזה וכו', שוב מרזים ושוב קונים...וחוזר חלילה.
אז חשבתי שאולי באחד הימים (הלא רחוקים) נוכל לעשות איזה ערב מכובד במסגרת עמותת משקל בריא, עם תוכן ותכנית ובצד הכיבוד נקים בזר בגדים.....כל אחד יציג מרכולתו (חחחחח) והמשתתפים יבחרו מה מתאים וכולנו נהיה מאושרים, לבושים ומרוצים.
הרעיון פתוח ל"שיפצורים" ולחיזוקים.
גמר חתימה טובה
שולה
(גל תקנה בגדים ....זה עושה טוב למורל ולמוטיבציה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל ...
לילך.פ16/09/2010שמחתי לקרוא את שכתבתה... וכן אתה צודק הבירוקרטיה הזו מוציאה אותי מדעתי!
אבל זה רק מחזק אותי להלחם במערכת! ואז הניצחון יהיה יותר מתוק.
באשר לזה שאתה מצליח לראות את האצבעות ברגלים.... אני מקוה שאתה מצליח לראות דברים חשובים מזה... :)))))))))))))))
לגבי הבגדים - מניסיון העבר (והוא עשיר) אל תקנה עכשיו בגדים באמת חבל על הכסף פשוט תיקח את המכנסיים הפייבוריטים ותקצר אותם אצל תופרת... אח"כ תזרוק אותם קיבינימט... ותקנה ההההההההההההההההכל חדש!
אני אישית מתכננת לעשות מדורת ל"ג בעומר ענקית לכשאגיע לרגע!
אבל עד אז... אני בדיאטת החלבונים המפגרת הזאת... עוד מעט מנסרת את השולחן ואוכלת אותו... ואני רק ביום הראשון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש דיאטת חלבונים חשובה לא לזלזל
שולה זק16/09/2010ושוב ערב טוב
בטוחני שידוע לך שהכבד שלך שומני!!! לא מחדשת לך כלום. דיאטת החלבונים מקטינה את הכבד השומני ועוזרת למנתח בעת הניתוח להזיז ולהרים את הכבד ולהגיע לקיבה בה הוא אמור לטפל. בנוסף - דיאטת חלבונים עוזרת בבניית שריר וזה לא פחות חשוב. ובנוסף על הנוסף ...וזה תוספת אישית שלי מהרהורי ליבי - ......זה קצת מכניס למסגרת לפני הניתוח, מפעיל את השיקול דעת ושיתוף הפעולה של המנותח עם התהליך ...ככה אני חושבת.
ובשורה תחתונה - העיקר שיהיה כבר תאריך לניתוח בהצלחה בפגישה עם המנתחת וגמר חתימה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה אני לא מזלזלת אבל...
לילך.פ16/09/2010איך אפשר לחיות בלי פחמימות ??????????????. בכלל?????????????.
אני מרגישה כאילו חסר לי חמצן! בקיצור "גנבתי" היום פרוסת לחם אחת. יש גבול לכמה אפשר להתעלל באדם שמן! אגב את יודעת מה לגבי פירות ? היא לא אמרה כלום לגבי זה (בכל זאת משהו להמתיק את היום) וזה לחודש ... לא לשבוע...
אני מאד מקוה שיהיה כבר תאריך ... נראה מה יהיה ביום א'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך,הערה ושאלה מציקה
מקס ברנר16/09/2010לשאלתך-נדמה לי שהדיאטה שאת עושה כעת היא מה שמוגדר בלשון המקצועית כ-MODIFIED ATKINS.זה אומר כ-60 גרם פחמימות ביום-את יכולה לאכול פרוסת לחם ("קל...")אחת בבוקר ואחת בערב או מנה תחליפית, ושתי יחידות פרי ביום.יחידת פרי זה בערך בגודל אגרוף-שלך-לא של כדורסלן שחור ענק.אם את רוצה חיזוק לדעתי-התקשרי לדיאטנית החביבה עלייך.דיאטה ללא פחמימות בכלל עלולה לגרום לך לדכאון,תוקפנות,חוסר סבלנות ושאר מצבי רוח שהסובבים אותך-כולל התינוק-יידעו להעריך.בד"כ אין נזקים אחרים מהדיאטה הזו למשך שבועיים-שלושה.לטווח ארוך זה רעיון רע לרוב האנשים (זו דיאטה של נמר!)
לחובבי ה-"חחח"-תצטערו לדעת ש-"חחח" זו לא מילה!זה הכי קרוב לכחכוח גרון כדי לשחרר ליחה תקועה.לא חייבים לחקות את הילדים בכל ההמצאות הדוחות שלהם-לדעתי לפחות.יש דרכים אחרות לעדכן שראיתם משהו מצחיק.
ועניין אחרון-אני נוטה לעבור ניתוח בעוד כמה חודשים-אחרי שאשלים כמה משימות אחרות שקבועות לי תחילה.שולה משגעת אותי שאזדרז,ואני רואה שגם אחרות נלחצות מעיכוב של כמה שבועות או חודשים.מה הסיפור בעצם?!היינו פילים הרבה שנים-אז מה ייקרה אם הניתוח יהיה בינואר.משהו לא בסדר אצלי?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס שכחת משהו חשוב
שולה זק16/09/2010הערת אך לא הארת איך אפשר להביע כאן חיוך וצחקוק בלי לכתוב חחח!!!!!
מקסי אני משוכנעת שהאג'נדה שלך מתוכננת ועמוסה אך מה שחסר בה זה פרט קטנטן ....חשיבה על עצמך ולתת קדימות לבריאותך ולך עצמך. אז אתה עכשיו פיל _(מצטטת אותך) ....אם לא תדחה - אז בינואר תהיה פילון "דמבו" חמוד ואני משוכנעת שתעמוד בכל המשימות והמטלות גם אם תפנה כמה ימים לעבור את הניתוח ולעשות וי על שלב חשוב בחייך.
תתכונן המפגש כבר "מבושל" ביום ראשון יהיו כל הפרטים.
גמר חתימה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה ומקס!
לילך.פ17/09/2010מקס - תודה על התשובה המרעננת בכל זאת עכשיו זה 2 פרוסות לחם קל ביום עם זה אני אוכל לסחוב ... והפירות בכלל שיגעון ... ואני נוטה לבטוח במה שכתבתה כי כבר קלטתי שאתה איש אשקולות...לגבי ה חחחחחחחחחחה לא שאני מרבה להשתמש אבל הנה לך כמה חלופות חווה את דעתך :
1) :))))))))))))))))))))))))
2) מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקק
3) חה, חה , חה,
ושולה - אולי כדאי כמו באתרים אחרים שלא אזכיר את שמם כאן לבקש ממקימי האתר שיכניסו קצת "גרשונים" או איך שקוראים לזה.... שיהיה פה שמיייייייייייייח !
חתימה טובה חברים , וצום קל!
שלכם לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך להצעתך לגבי פורטל BEOK
שולה זק17/09/2010הפורטל הזה הוא בריאותי גרידא ולא פורטל חברתי כמו שהם מכנים זאת.
היו לי הרבה ויכוחים ואי נעימויות עם הנהלת האתר, לטעמם חרגנו מכללי האתר..
ובכל זאת, כנראה הבינו בסופו של דבר שאנחנו כן פורום בריאותי אבל קצת שונה ממה שהם רגילים. אנחנו פורים של "בריאים " שצריכים את התמיכה והעזרה המקצועית לא פחות מהעזרה והתמיכה הנפשית ולא תמיד רק הפן הרפואי היבש משיג את המטרה. כך שבינתיים לא העירו לי לאחרונה ואני גם משתדלת לנהוג על פי הכללים שהוצבו בפני כמנהלת פורום.
למשל - לגבי המפגש המתוכנן, לפני פרסום ההודעה אתאם הנושא עם הנהלת הפורטל שאר הפרטים נלבן ביום ראשון ונצא לדרך.
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילךך
ריקי16/09/2010אל תשכחי להזמין אותי למדורה אני אביא את התפוח אדמה עלייי. חחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיחה העתיקה מימי הפלמ"ח אומרת
מקס ברנר16/09/2010שכשאתה באמת שמן ,אתה לא רואה מאיפה הפיפי יוצא (אתה יכול למשש).ובזמנו אמרו הליצנים שאצל אריק שרון זה ככה מגיל 12 (היום הוא לא נושא טוב לליצנות).אני מניח שכשלא רואים את כפות הרגליים זה עוד שלב בהתפתחות הכרס.אל תשאלו אותי מה אני רואה ומה לא-לא בטוח שכבר הגענו לרמה כזו של אינטימיות!
וחוץ מזה עניתי לשאלתך לגבי דיאטת החלבונים
גמר חתימה טובה וצום נסבל.אצלי לפחות, קל הוא לא היה אף פעם ב36 הפעמים שצמתי עד כה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי תקרא את תשובתי לנעמי
שולה זק16/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 ימים אחרי
ר16/09/2010לפני 3 ימים נותחתי אתמול חזרתי הביתה
אני חשבתי להצר ולקצר מה שצריך עד למשקל היעד שלי ואז לחגוג בגדול בחנויות
אבל בשביל המורל וההרגשה נחמד מדי פעם לפנק את עצמיינו עד לחגיגה הגדולה.
מה אתה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותחתי לפני שבוע ויומיים
מיכל16/09/2010ע"י ד"ר אניה פייגין.. רק להגיד לי שהיא פשוט בנאדם מדהים!!!!!
התמיכה שלה ואהבה פשוט עוזרת לי לעבור כל יום מחדש...
ממליצה עליה בחום!!!!
ואל תתני לבירוקרטיה לדכא אותך... גם לי זה לקח מלא זמן, ויש הרבה מלחמות
אבל בסוף הם מתקפלים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה בדרך
פרופ` אחמד מחג`נה16/09/2010אם יש לך ביטוח הראל את לא צריכה לעבור את כל הדברים הללו דרך הקופה. ניתן לעשות את הניתוח באסותא או מקום פרטי אחר דרך הביטות. מציע שתגשי למנתח כבר עכשיו והוא יסביר את הדברים והמהלכים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילךךךךךךךךך
ריקי17/09/2010יאאלה אני מחכה כבר אין לי סבלנות. יש כבר תאריך שולה צריכה לפרסם. אז צום קל מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לילך
רוזי17/09/2010בכול דרך מנסים שתציא מי זה לראות כמה את מסוגלת לעמוד אחר כך בדיאטה עצמה שאחרי הניתוח נכון אין תחושת רעב והבריאות שלנו חשובה מאוד וגם הירידה במישקל חשובה י אנשים שעברו את הניתוח בשלום ולא הצלחו אחר כך לעמוד בכללים וניכנסו לדיכאון ביגלל שלא אכלו כמו שצריךךך אז לילך ניפגש אצלך ואם את צריכה עזרה אשמח שתעדכני אונו כוללל שתיה עוגות מים וכולה חתימה טובה וצום קל 050 3337236 רוזיייייייי חולון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחר ויש כאן עוד לילך אז אני מעכשיו
לילך.פ17/09/2010לילך.פ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)