מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי לכולם!!!!נעמי16/09/2010
חזרתי אתמול מבקורת אצל דר שוורץ המדהים, 13 קג פחות, וכבר מכתב הפניה למכון הספורט של ביה"ח מאיר "טפול והדרכה" ירדנו מ-150.50 ל137.00 קג, אני נעמי שלא יכולה לזוז נשלחת למכון כושר, בחיים לא נכנסתי למקום כזה, אבל עכשיו כל כך רוצה שיעזרו לי להתחיל לזוז, אני מרגישה טוב, נמאס לי מהזריקות קלקסן, יש לי עוד 2, ואז אומר לבעלי "האחות" שסיים את עבודתו לעד! אמן!! דיאטנית רק ב-4/10 אבל הפלא שאני לא רעבה וטוב לי עם מה שאני אוכלת, הלואי הלאה, אמן!!
אני מאד מחכה למפגש, אני כל כך שמחה לשמוע על כל האמהות הצעירות שקיבלו צ"אנס ולקחו את זה. כל הכבוד!
אני מאחלת לכל אחד מכם, שולינקה, בלעדייך זה לא היה קורה, שנה טובה וגמר חתימה טובה. נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמי יקרה את הדובדבן
שולה זק16/09/2010אהלן נעמי
איזה כייף לקרוא את דבריך. את אשת חייל אמיתית. בגיל 64 עם המשקל ה"קל" שלך ומחלות הרקע עמדת בגבורה במשימה שלקחת על עצמך. את כל כך אופטימית ובדרך הנכונה. אני מרשה לעצמי לצטט אותך מאחת השיחות הקודמות "למה לא עשיתי את זה לפני שנים". אני מקווה שמקס ברנר קורא את דברי. נכון שאני יושבת לו קצת "על הוריד" אבל לא בגלל שאני נודניקית, הסיבה - שאני מאמינה באמונה שלמה במה שאני אומרת וחושבת שחבל על כל יום שעובר ברגע שמגיעים להכרה שניתוח זה הפתרון.
המפגש אכן בדרך וקרוב מאוד. עד אז גמר חתימה טובה ושנת כושר ואושר
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)