סגירת טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• סגירת טבעת
    מיכל
    17/09/2010

גמר חתימה טובה
    עברתי ניתוח טבעת לפניי כ 3 חודשים
    הייתי השבוע בביקורת הרופא לא מרוצה מהירידה שלי ולכן החליט לסגור את הטבעת כ 5 CC .
    לא מצליחה לאכול כלום ולא לשתות ושמצליחה ממש כואב במעבר.
    בבקשה עיזרו לי
    תודה
    מיכל

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סגירת טבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר סגירה

ד``ר דוד גויטיין
    17/09/2010

סגירת טבעת מלווה לעיתים בבצקת הגורמת לקושי במעבר ועל כן מומלץ ביומיים ראשונים אחרי סגירה לחזור למאכלים נוזליים ודייסתיים למחצה. אם לאחר סגירה אינך מסוגלת לשתות מספיק - זוהי סיבה מצויינת לחזור לרופא ולפתוח. ככלל, רצוי לעשות מניפולציות בטבעת תחת שיקוף כדי לכוונן בצורה מדוייקת. שוב, אם את לא יכולה לשתות - לפתוח (ואם אין אפשרות במרפאה עקב החג - למיון!)
    חתימה טובה ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעת מהודקת

פרופ` אחמד מחג`נה
    17/09/2010

האם הסגירה נעשתה תחת שיקוף או בקליניקה של הרופא? כי אם זה היה ללא שיקוף ויש לך קושי , כאב או אי יכולת לשתות יש צורך לגשת בדחיפות לפתוח את הטבעת. מאחר ואנחנו בסוף שבוע אפשר לגשת למיון ושם יוציאו חלק מהנוזל לרוב ההמלצה לסגור בהדרגה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו