לפני ועדה וחוששת שלא יאשרו לי....

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לפני ועדה וחוששת שלא יאשרו לי....
    נמנמונת
    18/09/2010

בוקר טוב,
    לפני ועדה וחוששת שלא יאשרו לי כיון שמחלות הרקע שלי לא "מספקות".
    אשמח לעידוד ולקצת פרטים לגבי מה כדאי להגיד, להביא, לעשות כדי להצליח בועדה ולקבל את האישור לניתוח המיוחל.
    BMI 37 ואני סובלת מכמה מחלות רקע (תת פעילות בלוטת התריס, אסטמה, כאבי גב, כאבי קרסול) אך הבעיה העיקרית היא עקרות משנית.
    מנסה ללא הועיל להכנס להריון נוסף, והסוס דוהר....

תודה מראש על תשובתכם!!!!!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך

שולה זק
    18/09/2010

מחלות הרקע שציינת אינן מחלות שבקריטריונים לניתוח קיצור קיבה לבעלי BMI 35-40. לא הייתי רוצה לעורר בך תקוות שוא.
    עם BMI 37 אפשר להירשם לקבוצת תמיכה, לאכול על פי תפריט של דיאטנית ולשלב פעילות גופנית והתוצאות לא יאחרו להגיע.
    ברצוני להפנות תשומת לבך - שאם תעברי ניתוח זה בדיוק מה שתצטרכי לעשות. ניתוח זה לא הוקוס פוקוס חותכים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד - דיאטנה. דיאטנית. ספורט. . בועדה תנסי לחדד את נושא העקרות אולי זה יעזור.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות במשפחה יכולות לעזור?

נמנמונת
    18/09/2010

אמא עם לחץ דם גבוה, מטופלת בכדורים.
    אבא עם כולסטרול גבוה, מטופל בכדורים.
    סבא נפטר מבעיית לב.

כמובן שניסיתי את כל סוגי הדיאטות, דיאטניות, קבוצות תמיכה, אבקות, כמוסות וכדורים.
    אין לי ספק שצריך לשמור על דיאטה ועל ספורט (עושה כל הזמן!!!)
    אני צריכה את העזרה, את המעצור, הקביים. מחפשת דרך פעם אחת להצליח גם לשמור על הישגי הדיאטה.

אני מסתכלת על המשפחה השמנמנה והחולה שלי, ולא רוצה להיות שם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שלום

שולה זק
    18/09/2010

לצערי הרב לא יכולה לעודד אותך . מחלות רקע משפחתיות לא מהוות אינדיקציה.
    אירגון הבריאות העולמי קבע את הקריטריונים מאוד ברורים ומשרד הבריאות הישראלי אימץ אותם והקופות עובדות על פי זה. כידוע לך הניתוח נמצא בסל הבריאות ומאוד מקפידים על קוצו של "יוד" לפעמים לחומרה. לא נראה לי שיש לך הרבה מה להשפיע בועדה אבל אם תינתן לך זכות הדיבור (חחחח) תתמקדי בנושא של העקרות המשנית ושזה פוגע בך נפשית ורשית ובזוגיות שלך. אל תלכי בכלל לכיוון ה"איומים" ...טוב אז אעלה במשקל ...זה לא יעבוד. תשתדלי להיות חיובית ולהעביר המסר אולי תצליחי.
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמנמונת קבלי קיצורי דרך....

לילך.פ
    18/09/2010

1) או להעלות במשקל ולהגיע ל BMI40 ואז לא תהיה להם ברירה... ("חתיכת עוגה")
    2) יש כדורים שניקראים "סלים אקסטרים" בארה"ב זאת הצלחה מסחררת... בארץ זה בחיתולים... אומרים שהם גורמים לחוסר תאבון מוחלט, אומרים שהם טבעיים, מדובר בחברה אמריקאית מאד גדולה וזה מה שאני יודעת עליהם ... אם תרצי אתן לך טלפון של חברה שירדה 15 קילו בחודש וחצי עם הכדורים.

אם את שואלת למה אני לא לוקחת ? כי אני לא רוצה יותר דיאטות יו יו ... ואין ספק שאח"כ באיזה שלב הכל יעלה חזרה.. אבל בשבילך זאת אפשרות

שמחה עם עזרתי... חתימה טובה לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מאמינה בכדורים!!!

נמנמונת
    18/09/2010

הי,

תודה על התגובה, אבל אני לא מאמינה בכדורים או בקיצורי דרך.
    אני רוצה לעבור את הניתוח כעזרה בתהליך ההרזיה והדיאטה שלי.
    רוצה להמשיך להכניס לגוף שלי רק דברים בריאים, כרגע לא מצליחה לשלוט על הכמויות, ושם זקוקה לעזרת השרוול.
    בשל בעיה בבלוטת התריס, חילוף החומרים שלי יותר איטי מצב זקן....
    אין לי זמן לדיאטות ארוכות מתישות, אם אני רוצה להשלים את קבוצת הילדים שלי, צריכה להיכנס להריון בעוד שנה, 30 קילו פחות!!!!

נראה לי שעל פי הפרמטרים אני מתאימה, הביטוח מחפש דרכים להשתמט מאחריות....

רציתי לקבל טיפים לגבי הופעתי בועדה. אם יש משהו להגיד / לעשות / להביא מעבר לסטנדרטי ולמוגדר ברשימת הבדיקות.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם חשוב לך - תעשי למען המטרה

שולה זק
    18/09/2010

אם חשוב לך להכנס להריון ומה שמונע ממך (לדעתך) זה עודף המשקרל. למה את לא נרשמת לקבוצת תמיכה, מתמידה ללכת כל שבוע, לאכול על פי התפריט שיתנו לך, תשלבי פעילות גופנית ותראי איך תוך חצי שנה את יורדת יפה ולומדת גם לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
    אם התכנון שלך להכנס להריון תוך שנה....את יכולה לעמוד במשימה.
    אני מזכירה לך שוב שאין כאן שרירות לב או התחמקות מאחריות לא של הביטוח או של הקופה. יש קריטריונים שנקבעו לניתוחים לקיצור קיבה והמנתחים והקופות נוהגים על פי זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמנמונת

לילך.פ
    18/09/2010

סליחה על השמנמונת - קראתי לא נכון.

קחי בחשבון שאחרי שרוול אסור להכנס להריון שנה וחצי... בהצלחה בוועדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמנמונתתתתתת

ריקי
    19/09/2010

היי אחלה שם בחרת לך חח. אז ככה לועדה תהיי את כמו שאת . בטעות שלא תגידי שאת בדיכאון או בחרדות אותי בכל אופן הזהירו. תגידי שאת לא יכולה יותר עם המשקל וקשה לך לעשות דיאטות . ואת רוצה להיות רזה בריאה. מניסיון אני אומרת לך. ושיהיה בהצלחה נעים להכיר.ונשמח אם תגיעי למיפגש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נמנומת

כרמלה
    19/09/2010

הגבתי לך גם באתר המשוורלים מאחלת לך הצלחה!!
    תגשי בראש מורם לוועדה ותהיי חיובית והכול יעבור בשלום !!!
    תקבלי מתנה לשנה החדשה לכי על זה!!!
    אני כתבתי לך מסר אישי באתר השני תדברי איתי אם תרצי
    יום מקסים חמודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו