אני יודעת מה זה משקל תקין:

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני יודעת מה זה משקל תקין:
    אילנה
    18/09/2010

משקל תקין זה אומר שלפי הגובה שלי אני אמורה לשקול 70 קילו אבל אני שוקלת 78-80. ולא יורד, כבר הרבה זמן! אני הולכת כ- 1/2 שעה 3-4 פעמים בשבוע. לא יכולה ללכת יותר מחצי שעה כי עברתי ניתוח בפרק הירך בצד ימין ועדיין זה רגיש, קצת כואב.
    אינני חולמת להגיע למשקל של דוגמנית. אבל אני נודעת שעדיין יש לי עודף משקל: תעשו חשבון: גובה: 163. משקל 78. זה לא תקין. יש עודף.
    הניתוח היה כל כך מוצלח! אבל הנה: אי-אפשר לרדת עוד. ממש קשה לי. לא מצליחה. נכון שזה כבר טוב שלא משמינה בחזרה כמו עם כל הדיאטות שעשיתי לפני הניתוח. אבל כאילו זהו! די! יותר אי-אפשר יותר. מה, אשאר עם ה- 80 קילו (יש ימים שזה 78)? להסתפק בז\ה ולהגיד תודה? תודה מראש על כל תשובה - אני צריכה עידוד, האמת.... אילנה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני יודעת מה זה משקל תקין:

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אילנה

שולה זק
    18/09/2010

את בעודף משקל וזה לא נורא. גם אני בעודף משקל וזה עדיין לא אומר שאנחנו לא בסדר.
    אם חשוב לך לרדת עוד במשקל גשי לדיאטנית ותנהגי על פי תפריט שהיא תיתן לך. בטוח שתצליחי לרדת.
    את יכולה גם להירשם לקבוצת תמיכה זה מאוד עוזר.
    מתי נותחת ואיזה ניתו עברת? כמה ירדת במשקל?
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו