עוד צום מאחורינו והשלמ ללילך.פ

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עוד צום מאחורינו והשלמ ללילך.פ
    מקס ברנר
    18/09/2010

ערב טוב מכובדי.עוד צום עבר-כנראה ה-37 שלי (לא בטוח בספירה).היה די סטנדרטי-כאב ראש,סחרחורת,רעב, אם כי במהלכו חשבתי שעוד כמה חודשים אהיה שוב במין צום,רק-" שמאחורי כל זה (כפי שאומר נדמה לי יהודה עמיחי בשירו) מסתתר אושר גדול",

וללילך-שני דגשים בהנחיה לגבי ה MODIFIED ATKINS שאת עושה לחודש:
    לגבי הפירות-עדיפות לפירות"צפוניים" עם אינדקס גליקמי נמוך:תפוח ,אגס, דובדבנים,פירות יער,שזיפים.להמנע מפירות טרופיים,בננה,ענבים.

ולגבי תחליפי הלחם:להקפיד על כמויות.למשל המקביל של פרוסת הלחם זה רבע פיתה סטנדרטית,שני קרקרים קטנים או חצי כוס אורז מבושל(עדיף מלא או בסמאטי)."לפי העין" היינו לוקחים הרבה יותר כך שצריך למדוד.מזל שאת לא צריכה לחכות עוד חודש כדי לשאול...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקס ברנר... אתה

לילך.פ
    18/09/2010

חמוווווווווווווווווווד!

אל תשאל מה קרה ? ואתה בטח שואל מה קרה ?
    אז זהו שהלכה הדיאטה... הערב אכלתי מכל הבא ליד (ובא ליד המון) עוגיות, משקאות, אוכל, גרעינים ושאר דמיטב...

אני כזאת גרועה שזה נורא! אני מקוה מחר להתחיל מחדש... נראה לי שכשיהיה לי את התאריך המיועד (ויש מצב שזה מחר - דרך הביטוח) אני לא ירשה לעצמי לפשל! בכל זאת אני רוצה שיהיה למנתח כמה שיותר קל!

תודה על האינפורמציה. נתראה בקרוב

שבוע טוב לילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע טוב מקס

שולה זק
    18/09/2010

למזלנו בפורום הכל נשמר...תמיד נוכל להביא לך ציטוטים מהעבר כאשר תהיה אחרי ולהראות לך מתי טעית ומתי צדקת. הפעם נביא את הציטוט בפן הצדק. חכה ותראה את האור והאושר אחרי הניתוח כשהתוצאות יתחילו לתת אותותיהן והמחמאות לא יאחרו לבוא ומעל לכל ההרגשה הטובה שלך שתהיה שווה הכל.
    אישית - רוצה לראותך אחרי.
    שנה טובה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו