מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שולתנו-אם הפרטים ידועים-פרסמי אותםמקס ברנר19/09/2010
הכוונה לפרטי המפגש.
בינתיים אנחנו מוצפים ב-"טיזרים" וב"קדימונים" עם הפטנט המגונה של הכפלת האות האחרונה במילה פי 6 (זה ביטוי של התלהבות או משהו?!).הודעה עניינית,מפורטת ומאופקת תאפשר לכולם לבדוק את היומן לאותו יום, ולאשר הגעה/אי הגעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל שאי אפשר לעשות פה LINKE
ליאור19/09/2010על תגובות .
זכית באחד ענק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לבקשה. סקרן לאללה.
גל (הבן)19/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל...
לילך.פ19/09/2010אתה חייב לעשות ההכל ולהגיע! שולה תעדכן בהקדם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אני אעשה ?
גל (הבן)19/09/2010אם אני לא אלך למילואים אני אלך לאחת משתי החתונות שאני מוזמן אליהן באותו היום...
ובנתיים עדיין לא מוותרים לי על המילואים בכלל.
אלא החיים, זה התאריך שנבחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהמילואים תגיע אלינו
שולה זק19/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופטימיות
גל (הבן)19/09/2010רק חבל שזה לא מילואים של יום אחד שבערב הולכים הביתה. :)
אני אנסה לצאת, נראה אם נצליח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן-אתה עושה מילואים כהלכתם!
מקס ברנר20/09/2010המילואים שלי הם חד יומיים,אבל בגיל 50 כמעט,ועם פרופיל 21 ,ברור שאני מתנדב, ולכן התנאים יותר נוחים.מצד שני זה לא תמיד אופטימלי להתגייס כל פעם לכמה שעות.
אגב-האם הפרופיל שלך לא הופחת כשהיית "בגודל מלא"(מורביד אובסיטי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילואים
ליאור20/09/2010במשקל של כ130 ק"ג ובעיות נשימה ( אבל משום מה עדיין פרופיל 97 כמו שהתגייסתי ) המשכתי לעשות מילואים כרגיל , למרות שאף פעם לא היו מדים במידה שלי , ובטח לא מעיל לחורף , אפוד שלא ניסגר וכו'...
8970* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע לי מוכר מאוד.
גל (הבן)20/09/2010כנ"ל.
בוא נגיד שלא הייתי המצטיין ברצים אבל בתור חובש אני כנראה בסדר.
ולא רציתי להוריד פרופיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)