קיצור קיבה + אבנים בכיס מרה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קיצור קיבה + אבנים בכיס מרה
    ג'ני
    20/09/2010

בת 28 אחרי לידה קיסרית של תואמים השמנת יתר +גילוי של אבנים בכיס מרה
    רציתי לפנות לכירורג כדי להתחיל בדוקיות על מנת לעבור קיצור קיבה אך היו לי כאבי בטן עישיתי אולטראסונד ויש לי מלא אבנים ואולי גם SLUDGE השאלה שלי האם זה נכון שאפשר לעבור את שני הניתוחים ביחד...?? הם כל כירורגים מצעים ביחד או לא??

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אני

ריקי
    20/09/2010

היי אני . אמא שלי עברה ניתוח טבעת וכיס מרה ביחד. אין בעיה לעשות גם את השרוול והכיס מרה ביחד אני חושבת שאפילו עדיף. בפעם אחת את מסיימת את הכל. מסיימת את הכאבים של האבנים שיביאו לך אותן במתנה בשקית ועושה את השרוות שיגרום לאנשים לראות אותך ולהסמיק. אז תלכי על זה ומניסיון אני אומרת לך אין על השרוול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ריקי

ג'ני
    20/09/2010

איזה כיף לשמוע ואיזה עידוד
    יש לי במשפחה 3 מנותחים כברו אמא שלי בדרך...
    לפי כמה זמן עברת את הניתוח אשמח לשמוע קצת על כל התהליך...איך מתחילים בכלל..מה שתוכלי..
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אני

ריקי
    20/09/2010

שלום לך מתוקה. אשמח בכיף לדבר איתך אם תירצי אפילו בפלא 0543934147אנחנו מארגנים קבוצה אם תרצי אשמח שתיצטרפי אלינו יהיו הרבה שגם לפני ניתוח. אני עוד מעט כמעט חצי שנה מהניתוח 34 קילו פחות היום קצת תקועה יש לי עוד 10 קילו שאני רוצה לרדת .את ה 30 הראשונים ירדתי ב4 חודשים עכשיו אני תקועה המון זמן אבל לא נורא . אני ממש לא ממהרת כי אני ניראת פיצוץ ואני מרשה לעצמי להגיד את זה כי המון שנים לא אמרתי את זה אז תרשי לי חחח. הניתוח הזה הציל אותי לא רק מהשומן גם מהלחץ דם שהיה לי גבוהה והיום ממש נעלם. עשיתי שינוי משמעותי בחיים שלי לגבי הרבה דברים. מאד הייתי לחוצה בהתחלה ופשוט פחדתי אבל היום אני אומרת לך בלי שום היסוסס לעשות ולעשות. ואני ממליצה על השרוול מאד. אז אני או איך שקוראים לך אשמח לדבר יותר בפלאפון ואשמח אם תיצטרפי אלינו למיפגש כי זה מאד יעזור לך יש פה אנשים אמיתיים ומקסימים אחד אחד. מה שתירצי ותיצטרכי אני פה שולה הד"ר והאנשים המופלאים פה ישמחו לעזור לך. אני תצלצלי לא להיתבייש מי שמיתביש מפסיד בחיים. בהצלחה מתוקה.נ.ב ויחסית אני צעירה 38 ומרגישה כמו בת 20.אז צאי לדרךך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אני

ריקי
    23/09/2010

שלום ערב טוב מתוקה. אז ככה 5 חודשים מניתוח שרוול. כמעט 36 קילו פחות . אני יודעת מזהה להיות שמנה אני כמובן בראש עוד שמנה זה לא יעזור לאט לאט אני מאמינה שאני ישתנה בקטע הזה. ההתחלה תמיד קשה שבוע ראשון קצת קשה את מרגישה חלשה יש כאלה שאולי יותר משבוע . בקושי אפשר לאכול ולשתותת בהתחלה הכל בלגימות קטנות מאד. האוכל בהתחלה זה מרק צח ואחר כך טחון אני גם הייתי מסננת את המרק. אבל זה ממש שטויות . היום אני אוכלת הכל רק בכמויות יותר קטנות. את מכירה את זה שפעם הייתי עוברת מול המראה בריצה שהמראה בטעטת לא תיראה אותי.מצחיק חח. היום אני נהנת להיסתכל על עצמי במראה כיף לי . כיף לי לעבור ברחוב ושיגידו לי ואהוו את ניראת פיצוץ מה עשית .פעם היו שואלים אותי אם אני בהריון. מה שאני רוצה להגיד לך אני ממליצה לעשות את הניתוח שרוול כמובן. והיום שאני רואה אנשים שמנים אני לא מתבישת לעזור להם ולדבר איתם מה שאיתי לא עשו. בכיף ובאהבה אשמח לעזור לכולם. ואם תירצי גם בפלא שלי בכל שעה 0543934147. ולצלצל לא להיתביש כולנו בידיוק כמוך .ואני דיברתי עם אנשים לפני ניתוח וזה עודד אותי מאד ועזר לי.ואחרי שתעברי את הניתוח גם את תירצי לעזור לאחרים . אז אני מאחלת לך בהצלחה ותיכנסי חיובית לכל מקום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

שולה זק
    20/09/2010

בעקרון ניתן לשלב א שני הניתוחים יחד.
    לא ציינת כמה זמן אחרי לידה את ומה ה- BMI שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אני

כרמלה
    20/09/2010

קודם כל בהצלחה
    בחרת בתהליך ובמתנה מדהימה אל תחששי לרגע !!
    אני חודשיים אחריי ונהנת מאוד עם ירידה של כמעט 20 ק"ג
    אשמח לדבר איתך ולעזור לך בכיף תכתבי לי למייל פלאפון ואענה לך בהכי כיף שבעולם.
    [email protected] אגב מהיכן את בארץ??אני מהקריות.
    לגביי הכיס מרה יש לי חברה שעברה חודש שעבר שרוול ועל הדרך הוציאו לה גם את האבנים מכיס המרה ,עסקת חבילה מושלמת.
    האם בכלל התחלת את התהליך ??כמו בדיקות וכל השאר?? תבדקי בכלל אם את מתאימה מבחינת נתונים לניתוח עצמו.
    שיהיה ים ים של הצלחה חמודה ונעים מאוד!!!
    יש פה עוד בנות שאני בקשר איתן שהם גם לפניי תוכלי לשאוב מהם כוחות.
    ערב טוב חמודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב ניתוח כיס מרה ובריאטרי

ד``ר דוד גויטיין
    20/09/2010

כלל, ניתן לשקול ביצוע של שני הניתוחים יחדיו. יש לכך את היתרון של הרדמה אחת ואשפוז אחד, "לגמור הכל בפעם אחת", אבל יש גם חסרונות. לכל ניתוח ישנם סיכנים וסיבוכים אופיניים ושילוב שתי פרוצדורות יחדיו עשויה להיות מסוכנת יותר.
    חלק מהמנתחים מבצעים יחד. חלק מפרידים בצורה גורפת וחלק מנסים לבצע שני הניתוחים אך מפסיקים אחרי אחד אם יש בעיה כלשהיא, או שהניתוח מתארך מדי וכדומה.
    סדר הניתוחים תלוי במידת ההפרעה של האבנים וההשמנה.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה + רקע

ג'ני
    22/09/2010

שוקלת 101 קג וגובה 1.57
    ילדתי בקיסרי לפני 5 חודשים
    לא סובלת ממחלות כגון לחץדם או סכרת אבל יש בעיה בבלטות התריס -תקפוד נמוך
    PCOS ואני לא מצליחה לרדת במשקל מהשגורם לי להיות כל הזמן עייפה..יש לי כאבי גב ועכשיו התחילו גם כאבי ברכיים
    ובנוסף האבנים בכליות כבר שבועיים אני בלי כאבים...
    אשמח לעור את שניהם ביחד...להתפטר מהכל בניתוח אחד...
    האם ידוע לכם על רופא שכן היה מוכן לנתח את כל בחיד בבתי חולים בירושלים?? (במידה באפשר כמובן)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך,

שולה זק
    22/09/2010

תחליטי הבעיה בכיס מרה או בכליות?
    תפני דרך הקופה שלך ותבררי לאן את מקבלת התחייבות. כשתגיעי למנתח עם בדיקות ועם ההסטוריה הרפואית שלך, הוא יוכל להחליט לגבי סוג הניתוח ועל שילוב ניתוח נוסף.
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וסליחה

ג'ני
    23/09/2010

אכן טעות..האבנים הם כן בכיס מרה...כנראה שטעיתי...
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו