מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לאחד הרופאיםחדוה20/09/2010
שלום.
אני עם bmi 37
אני בת 26 ואם לשלשה ילדים.
בהריון השלישי עשו לי ביופסיה בכבד בגלל עליה באינזימי כבד.
מצאו לי דלקת אוטואמיונית דרכי מרה ראשונית עם הסתננות לכבד.
אני מטופלת אצל ד"ר ספדי מהדסה לוקחת אימוראן והוא אומר שהמצב שלי בסדר גמור רק להמשיך אימוראן ולרדת במשקל.
שאלתי אותו לגבע ניתוח ואמר שמבחינתו אפשר .
רופאים בקופה אמרו לי דברים כמו : אף אחד לא ינתח אותך אם את לוקחת אימוראן (2 כדורים ביום)
רופא גסטרו אמר לי שאני מסתכנת אם אני נוגעת במעיים בגלל שיש לי בעיה בכבד.
וכירוג אמר לי שהוא יודע על כל המטופלים שמגיעים ללטיפול נימרץ אחרי הניתוח.
מה אתה חושב?
ד"ר ספדי עובד בהדסה ואמר שאין בעיה , אבל אני לא רוצה לבזבז תזמן אם אין מצב שינתחו אותי.
אני שוקלת 103 ק"ג והגובה שלי הוא 168 וזה ממש חשוב ודחוף לי לרדת.
אבל אני לא רוצה להסתכן.
אשמח אם תענה לי.
יום טוב.
חדוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שאחד הרופאים יענה לך
שולה זק20/09/2010עם BMI 36.4 את לא עומדת בקריטריונים לניתוח קיצור קיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח תחת תרופות מדכאות חיסון
ד``ר דוד גויטיין20/09/2010ככלל, ניתוחים במטופלים בתרופות מדכאות חיסון, כדוגמת אימוראן, מועדים יותר לצרות. בין בכך למנוע ניתוח, אלא להפנות תשומת לב לסיכון מוגבר.
BMI שיוצא מנתוניך נמוך מהגדרת השמנת יתר חולנית, ואלא אם יש לך מחלת רקע הקשורה להשמנה, סביר שלא תנותחי, בודאי עם גורם סיכון נוסף.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!!!!!!
חדוה21/09/2010אז מה עושים.
?
הרופא אמר שאני חיבת חיבת לרדת כחלק מהריפוי.
ואולי ה bmi שלי לא מספיק אבל אני נראית מאד מאד שמנה.
ה אפשר לעשות.???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחליט לרדת במשקל
שולה זק21/09/2010חדווה יקירתי, ניתוח זה לא הוקוס פוקוס. עובדים מקשה בשביל לרדת במשקל.
אם בריאותך חשובה לך, תחליטי לקחת את גורלך בידיים ולטפל בנושא המשקל העודף.
תלכי לדיאטנית קבלי ממנה תפריט שמותאם לך. תרשמי לקבוצת תמיכה ותתמידי ללכת כל שבוע . לכל זה תשלבי פעילות גופנית ותראי שתוך זמן קצר התוצאות יראו וההרגשה תשתפר.בדרך זו תשני אורח חיים ותסגלי לעצמך הרגלי אכילה נכונים.
אני משוכנעת שאם תקבלי החלטה להצליח -מ שום דבר לא יעמוד בדרכך.
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)