מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח קיצור קיבה לסכרתייםאילן21/09/2010
אני סכרתי
האם ישנן מגבלות לביצוע ניתוח שכזה
אני עצמאי ועובד עבודה פיזית , מה זמן ההחלמה מהניתוח ולכמה זמן זה משבית אותי מעבודה.
האם מישהו שמע על פרופ מרדכי גוטמן מנהל מח כירורגיה ב בשיבא בקשר לניתוח קיצור קיבה
אודה לתשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
שולה זק21/09/2010עד כמה שידוע לי פרופ' גוטמן לא מנתח בתחום הבריאטרי (ניתוחי קיצור קיבה). אם איני טועה החל מחודש אוקטובר פרופ' רובין ינתח במחלקה שלו.
אם אתה סוכרתי, הניתוח מהווה פתרון טוב עבורך לירידה במשקל ולהחלמה או שיפןר מצב הסוכרת.
תקופת ההחלמה היא מאוד אישית . האישפוז נע בין יומיים לחמישה ימים.
אשמח לעזור בכל עת
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולים סכרתיים
פרופ` אחמד מחג`נה21/09/2010הניתוח מטיב עם החולים קל וחומר עם החולים הסכרתיים. כ 70-80% מהחולים הסובלים מסכרת ולחץ דם גם הסכרת וגם הלחץ דם נעלמים או מתאזנים לאחר הניתוח.מאחר והניתוחים הללו מבוצעים בשיטה הלפרוסקופית ההחלמה היא מהירה וידידודית. לך על זה אפילו אם זה ישבית אותך לזמן מה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אילן, אני סוכרתי
צנובר21/09/2010ועברתי את הניתוח לפני 3.5 חודשים. ירדתי עד כה 29 ק"ג ועוד היד נטויה. יחד עם זה, אני כנראה ב-20% שהסוכרת לא ממש מושפעת מירידת המשקל, לפחות בינתיים.
לחץ הדם לעומת זאת מאד השתפר. במכון הסוכרת עדיין אופטימיים ואומרים שאני צריך סבלנות.
בקשר להחלמה, הייתי מאושפז פחות מ-48 שעות בבי"ח (אסותא המצוין בת"א) ועוד שבועיים בבית. אחרי שבועיים חזרתי לעבודה (לא פיזית כמו שלך) אבל כרוכה בהרבה נסיעות והתרוצצויות.
שיהיה לך בהצלחה, ואל תהסס. הניתוח זה הדבר הכי טוב שעשיתי למען עצמי ב-20 השנים האחרונות, ואני ממליץ בכל פה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנובר
ריקי21/09/2010אויי צנובר כל הכבודד .אני מצטרפת אלייך לגבי שינוי בחיים .גם אצלי אותו הדבר. החיים שלי השתנו כל כך לטובה כמובן.תצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי ותודה
צנובר22/09/2010נתראה כמובן במפגש ב-7.10
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברורר צנובר
ריקי23/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי צנובר
אורנה LVIAA21/09/2010מאחר ועברת את הניתוח באסותא ת"א אפשר לדבר איתך טל/ או באימייל אני גם מועמדת לניתוח שם באופן פרטי אשמח לשמוע פרטים.
חג שמח אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורנה
צנובר22/09/2010אשמח כמובן לדבר אתך. אהיה במפגש ב-7.10.
אם את רוצה לדבר קודם, תשלחי לי במייל את הטלפון שלך ואחזור אלייך.
דוד
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)