היי חברים תעזרו לי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי חברים תעזרו לי
    רוזי
    21/09/2010

אז ככה לפני חצי נותחת בוולפסון במישקל 96 ירדתי עד כה 21 אני תקועה הרבה התחלתי אירובי רק השבוע אבללללללללל אני תקועהההההההה אני מרגישה שמנההה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי חברים תעזרו לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוזי חיבוק ממני

שולה זק
    21/09/2010

תרגעי, את הרי יודעת שהגןוף שומר על עצמו ומווסת את הירידה. ב- 7.10 כולנו נעזור לך:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוזי-איזו עזרה נחוצה לך?

מקס ברנר
    21/09/2010

א.הדרכה איך לרדת עוד במשקל?סבלנות והתמדה במה שעשית עד היום זו חלק מהתשובה
    ב.עזרה מוראלית-כמו החיבוק משולה?
    ג.שנסביר לך שעם 75 קילו את לא שמנה-מכסימום-מלאה במקומות הנכונים!

ועצה שלי:הימנעי מאותיות מיותרות!
    תכתבי רזה-תרגישי רזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רוזי,

נעמי
    22/09/2010

אמנם אני 4 שבועות מהנתוח, הורדתי 14.50 קג, האמת שקשה לי לאכול, אומרים שאפשר לנסות הכל, אבל בשר עוף טחון, דג טחון (געפילטע) אבל שאני אוכלת אני מרגישה תקועה, מפחדת לאכול, וכל כך רוצה לאכול, יש לי תור אצל דיאטנית ב10/4
    מה יהיה עדאז.. אז את מדאיגה אותי למה אין המשך. אני בטוחה שתדברי עם דיאטנית היא תראה את דרך המלך, נתראה במפגש. כל טוב חג שמח, נעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמי בוקר טוב

שולה זק
    22/09/2010

אל דאגה חוץ מזה "דיה צרה בשעתה". אל תשכחי שהניתוח עוזר להוריד 80% מהמשקל העודף. רוזי ירדה יפה מאוד עד כה ובמיוחד שלא החלה את התהליך ב- BMI מאוד גבוה. נכון שקצת מבאס לעצור. אבל זו עצירה זמנית. המחוג לא זז, אבל הגוף משתנה ומשנה היקפים.
    חג שמח
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוזי

לילך.פ
    22/09/2010

מה נסגר איתך מותק ? מזלזלת ב 21 קילו ? תקועה? הרי לקח לנו שנים לצבור את השומן הזה... פתאום אנחנו רוצים לרדת הכל בכמה חודשים... מה שיורד מהר עולה מהר... זאת לא קלישאה! תנשמי עמוק, אל תוכלי בין הארוחות, תמשיכי ספורט אני אישית ממליצה על ספינינג זה שורף המון קלוריות ואותי אישית זה משמח כאילו יצאתי מדיסקוטק... והעיקר תשארי מול המטרה היא תגיע! סבלנות
    נשיקות לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו