מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי חברים תעזרו לירוזי21/09/2010
אז ככה לפני חצי נותחת בוולפסון במישקל 96 ירדתי עד כה 21 אני תקועה הרבה התחלתי אירובי רק השבוע אבללללללללל אני תקועהההההההה אני מרגישה שמנההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזי חיבוק ממני
שולה זק21/09/2010תרגעי, את הרי יודעת שהגןוף שומר על עצמו ומווסת את הירידה. ב- 7.10 כולנו נעזור לך:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי-איזו עזרה נחוצה לך?
מקס ברנר21/09/2010א.הדרכה איך לרדת עוד במשקל?סבלנות והתמדה במה שעשית עד היום זו חלק מהתשובה
ב.עזרה מוראלית-כמו החיבוק משולה?
ג.שנסביר לך שעם 75 קילו את לא שמנה-מכסימום-מלאה במקומות הנכונים!
ועצה שלי:הימנעי מאותיות מיותרות!
תכתבי רזה-תרגישי רזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוזי,
נעמי22/09/2010אמנם אני 4 שבועות מהנתוח, הורדתי 14.50 קג, האמת שקשה לי לאכול, אומרים שאפשר לנסות הכל, אבל בשר עוף טחון, דג טחון (געפילטע) אבל שאני אוכלת אני מרגישה תקועה, מפחדת לאכול, וכל כך רוצה לאכול, יש לי תור אצל דיאטנית ב10/4
מה יהיה עדאז.. אז את מדאיגה אותי למה אין המשך. אני בטוחה שתדברי עם דיאטנית היא תראה את דרך המלך, נתראה במפגש. כל טוב חג שמח, נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי בוקר טוב
שולה זק22/09/2010אל דאגה חוץ מזה "דיה צרה בשעתה". אל תשכחי שהניתוח עוזר להוריד 80% מהמשקל העודף. רוזי ירדה יפה מאוד עד כה ובמיוחד שלא החלה את התהליך ב- BMI מאוד גבוה. נכון שקצת מבאס לעצור. אבל זו עצירה זמנית. המחוג לא זז, אבל הגוף משתנה ומשנה היקפים.
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי
לילך.פ22/09/2010מה נסגר איתך מותק ? מזלזלת ב 21 קילו ? תקועה? הרי לקח לנו שנים לצבור את השומן הזה... פתאום אנחנו רוצים לרדת הכל בכמה חודשים... מה שיורד מהר עולה מהר... זאת לא קלישאה! תנשמי עמוק, אל תוכלי בין הארוחות, תמשיכי ספורט אני אישית ממליצה על ספינינג זה שורף המון קלוריות ואותי אישית זה משמח כאילו יצאתי מדיסקוטק... והעיקר תשארי מול המטרה היא תגיע! סבלנות
נשיקות לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)